dobeck Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 A co by było gdyby Ci ta sarna wyskoczyła przy tej prędkości którą się chwaliłeś ???A co by było gdyby tam było przedszkole... w przyszłości.... a po pasach przechodziła Pana Teściowa... w przyszłości... Zamknąłem szafę na motoi w samochodzie:):(:(:D:)Też mi powód do dumy ale zamknałemNo ja też... w beemce z '84 :D 215 z trudem ale poszła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2003 W mojej Kawie ZZR 1100 licznik pokazał 270 km/h , działo się to na autostradzie z Krakowa do Katowic... troszkę zacząło mną już bujać, bo miałem spory plecak na tylnym siodełku i tankbag na zbiorniku... przy takich prędkościach dobrze mieć jednak skórzany kombinezin, bo portki z goretexu zaczęły mi tak trzepotać na nogach, że o mały włos a dalej jechałbym tylko w gaciach... Jeszcze nie kiepski speed miałem też moją Kawą na trasie Białystok Warszawa... tylko że z pasażerem... 260 km/h we dwóch to chyba też nie kiepski speed... fajnie było ...ale cieszę się że żyję... pozdro... be carefull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja swoja CB900f 200km/h sam i z pasażerem jeszcze , się rozpędzała tylko po co mi więcej.Junakiem 90km/h nie przemęczam go .Jawa 350 TS 125km/hI Cezetka 175 z 1962r 90km/hI oczywiście to były tylko testy, czerpie większa przyjemność z wolniejszej jazdy.A niektórzy mi gadają głupoty czemu tak wolno jeździsz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 moj speed to 60 kmh po polu z dolami i z kumplem bez kaskow ale kumpel mial srake total i zwolnilem bo droba sie skonczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Kurde no mlody jestem tylko 15lat :D Moto swoje od 25 tego miesiaca. No ale cos napisze :DSTAR (wojskowy samochod ciezarowy) - 80km/h na pasie startowym w wojsku mialem wtedy 13latMoj simson sr50 - 70km/h na tym samym lotnisku - mysle ze moglby jeszcze o 10 wiecej wyciagnac ale mowiac szczerze jak jechalem 70 bez kasku ani zadnych gogli to sie jusz troche balem :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 135 +/- 5 na katowickiej pod wawa - biedny mutant :? ... ehh, nigdy wiecej160 przez chwile - sv1000s :D pikna maszyna150 katamaranem. a co, powolniak jestem i dobrze mi z tym :lol:a, no i jeszcze ~205 w poznaniu r1,sv1000s maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 panowie pamiętajcie, że predkościomierz nie jest idealnym przyrządem pomiarowym. Z zasady błąd wskazania dla tej klasy mierników (jest to miernik prawda?) to +/- 10%. Dla bezpieczeństwa kierujących przyjęło się że tolerancję daje się na +10% czyli jeśli "budzik" pokazuje 100 km/h to w rzeczywistości realna predkości wynosi około 90 km/h. Dlatego więc sprzęty o danych katalogowych np Vmax=155km/h pokazują czasami w sprzyjających warunkach 155+10% czyli nawet 170km/h. :D Dla sv zmierzono, że : 1/4 mi. 11.85 sec. @ 110.17mph. 0-30 mph 1.34 sec.0-60 mph 3.20 sec.0-90 mph 6.79 sec.0-100 mph 8.76 sec. 40-60 mph 3.27 sec.60-80 mph 3.90 sec. Measured top speed 128 mph co daje w przybliżeniu 205km/hpodaje za : www.sv650.org mój predkościomierz pokazał mi maksymalnie 215km/h tak więc o 10km/h więcej a daje to +5% mam jednak jak juz pisałem oponke o wyższym profilu 70 a nie 60 co powoduje zmniejszenie przekłamania (wiekszy obwód koła) na normalnej oponce 120/60 było by tez pewnie +10% aha dodam jeszcze, że pomiar mojego Vmax robiłem na pasie atartowym na lotnisku, w drugą stronę było juz lekko pod wiatr i moto poszło juz tylko licznikowe 210 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 a ja najwiecej uralem z koszem to zasuwałem okolo 100 nie wiem dokładnie bo mi licznik skacze. Mogłem jeschać od 95 do 105 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 wsk 175(na kostce) jak narzie 100kmh :D mercedes Vito mojego kumpla i 160kmh-fajne bujało :lol: aha byłem wtedy na niego bardzo wku**wiony i musiałem sie rozładowac :twisted: ty vito jechałem po warszawskiej na wyskosci zaborówka(trasa na sochaczew) nie którzy wiedza gdzie jest warszawska :D -no nie Rad3k :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 nie którzy wiedza gdzie jest warszawska :D -no nie Rad3k :lol:No ba :twisted: PzdrRadislav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 update, vx-em 195 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 No to ja też dam update - 260 jak wracaliśmy z bolesławca... ale licznikowe (obroty dochodziły już do czerwonego pola 14.tys ) - w oficjalnych testach max to 238 więc pewnie tyle tylko było... :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 130 km/h: DR 800 Big,99 km/h: Hexagon,80 km/h Majesty17 km/h rower gorski. :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 heh, jak wszyscy:Ogar : 60 km/hsamochód: Mitshubishi 3000GT: 220km/hrower: 80km/h (ale góra była jak nie wiem co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loony Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Mój rekord na moto to (na razie) 140km/h - na Aprilii.... Wkrótce moze zmieszcze update jak pojeżdże troche Yamahą :twisted: Co do samochodu to marne 160km/h Polonezem 1.6 GLI.... A na rowerze nie wiem.... nie mam licznika prędkości, ale parę razy chyba przekraczałem dopuszczalną w mieście (oczywiście z górki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi