KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Komar rocznik 1974, kolor niebieski, licznikowe 65 km/h z gorki. P.s. Mam go jeszcze:) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Yamaha xj600s diversion - 202 km/h :buttrock: no dobra przyznam się ..była mała górka ..ale na prostej równej drodze już tylko 198 km/h :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Romet Ogar 900r racing- z górki i razem z wiaterm całe 70km/h:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 widzę że temat nie umiera :)tak sobie myślałem teraz o tych prędkościach i kurde wcale nie pamiętam pierwszych licznikowych 300... Po tym jak zlazłem z busy kumpla gdzie licznikowo było ponad 320 nie czułem niczego szczególnego. Na drugi dzień już nic nie pamiętałem. Za to nie zapomnę nigdy jak miałem 16 lat (śmigałem już normalnie od kilku lat do szkoły na simku) i dostałem możliwość przejechania się na Suzuki GSXf 600... imbryk :) wtedy to może z 2 lata miało :) Pamiętam że wydawało mi się że do tych 140 do frunąłem nad ziemią... Przy 180 z drogi zrobiła się ścieżka :blink: usnąć nie mogłem przez resztę wakacji. Teraz to już tak nie smakuje... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Duzym Bandziorem - licznikowo 242km/h - GPS 222km/h;Osobowym Fiatem Doblo 1.9 Multi.. (120) zapakowany z rodzinká max 190 km/h licznikowe. A jaki pojemny byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek2257 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Lata siedemdziesiąte, mój pierwszy komarek własnoręcznie złożony. Splanowana głowica , wymienione dysze w gażniku, na te czasy odchodził pięknie. Po ponownych modyfikacjach sprawdzenie a odbywało to się na skarpie 3 metry wysokości i wyskok. Wszedł bez niczego licznik zamknął i wyskok lecę, banan na twarzy super i zeskok ,zapomniałem dokręcić kierownicy skręciłem się razem z moim komarkiem ale warto było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jero Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 wheeler 5900 - 465 km/hna uwiarygodnienie wstawiłbym jakieś zdjęcie lecz było wtedy mokro a licznik miał widocznie zwarcie bo zaraz po tym wyczynie szlag go trafił...miało się tą kondycję:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ten Jubilat po tuningu? Masz go jeszcze?Kupił go jakiś Niemiec.Owszem,był po tuningu wizualnym,ale również zdemontowany bagażnik oraz wszelkie zbędne rzeczy dla mniejszej masy.Przełożenia zostawiłem seryjne,dołożyłem dekle na koła by zmniejszyć opór powietrza Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Z "plecakiem" i przed wymianą rozrządu za Radzyminem w stronę Białegostoku- 180km wiem że wynik nie powalający ale zawsze jakiś :blush: Edytowane 15 Lutego 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu175 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Pierwsze 100km/h gdy miałem jakieś 16 lat nie całe. Co prawda tylko chwile jechałem i to nie swoim motorem... no ale wrażenia były :DA na swoim motorze to rozbujanie ogara 200 do jakiś 75 z górki na luzie i... kupno motoru z niedziałającymi światłami i wracanie jakieś 80km po ciemku... Nic mądrego ale było już za późno żeby sie wycofać a jakoś wrócić do domu trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) ETZ 250 licznikowe 130km/hFZR licznikowe i z gps 230km/h z tym że korbowody już mnie klepały po kolanach :Dreszta sprzętów nie były to zawrotne prędkości :) Edytowane 24 Lutego 2012 przez lisek508 Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 R6 265km/h i to jeszcze nie był koniec, Fazer-em 240 i już raczej nie będzie więcej nie dla tego że nie da rady tylko to nie jest sprzęt do jazdy na max :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 270 tak żeby sprawdzić moto i własną głupotę :) jak mi się lusterka zaczeły składać odpuściłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroboy! Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Opel Vectra 1,8 + LPG 1994r - licznikowe ok 180k/hMitsubishi Lancer sportback 2.0 2010r diesel 200km/hFiat Seicento LPG 130km/h :DSuzuki Bandit 600 ok 160km/h ( niedawno zaczalem przygode z szosą i nie zdarzyłem wiecej :D ) pozdr Edytowane 12 Marca 2012 przez enduroboy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 moje bmw 320 qp '95 GPS 215 km/h (4 osoby + bagaż)zx6r 180 km/h - akurat była dobra droga i zerowy ruch, ale nie ciągnie mnie szybsza jazda póki co. (na razie nabiłem na moto jakieś ~600 km)jako pasażer 250 km/h, Bmw 530i v8 238 hp '94r (autko ojca - byłe, niestety miałem w zimę wypadeczek i poszło na części) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi