Dr.Artur Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kolega któremu się dałem przejechać mówi że 230 idzie lajtowo : ) 240 kumpel uzyskał raz mu się udało tak to kolo 230-235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 235. Obwodnica w Piaskach k. Lublina. Jak spojrzałem na licznik to wydygałem i odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) PAJDOR, Dr.Artur fazerek to jeszcze zapasu mial sporo, mialem na mysli ze to moj max i ze ani ja ani fazerek nie czulismy sie za dobrze przy tej predkosci. Fazerek bo telepalo nim troche chociaz lezalem juz na baku,ale kazdy powiew wiatru staral sie nas przesunac o kilka metrow w bok, ja bo nie moglem sobie przypomniec czy zabieraja prawko i motocykl jak przekroczysz max o 30 czy 40 km :) Ale bylem pelen podziwu dla dwoch luzakow ktorzy mnie wyprzedzali :) pozdrawiam Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez zino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja byłem ostatnio na wakacjach za granica, jade sobie spokojnie 220 autostradą i mnie wymija na kole żółta Hajabusa - zdążyłem szybko komórkę wyciągnąć i wrzucić filmik na youtube - widzieliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 PAJDOR jezeli pijesz do mnie to musisz sie bardziej postarac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesuaf Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 243km/h na f4i nie chciała pójść więcej :crossy: Kiepsko coś ciungłeś :P Kumpel na F4i z 01' 257 pojszedł i jeszcze zapas był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ja byłem ostatnio na wakacjach za granica, jade sobie spokojnie 220 autostradą i mnie wymija na kole żółta Hajabusa - zdążyłem szybko komórkę wyciągnąć i wrzucić filmik na youtube - widzieliście ? Szybki jesteś... ;o) Wymijanie Wymijanie to przejeżdżanie obok pojazdu lub uczestnika ruchu poruszającego się w przeciwnym kierunku Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Przy Was to pikuś jestem :notworthy: moja XS400 blok. na 27 kucy pojechała max 160 i miała kompletnie dość. Dziwię się tym co na codzień jeżdżą po 200 bo te 160 to już była męczarnia pozdro600 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 243km/h na f4i nie chciała pójść więcej :crossy: Zrob przeglad :P Moj fsport poszedl z licznika 257 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zrob przeglad :P Moj fsport poszedl z licznika 257 :) Może dlatego, że masz S :biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Z poprzednich 160km/h udało się zrobić 170km/h na nieco zmienionym zestawie napędowym i to chyba maksimum tego motocykla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja DT 125 z zablokowanym wydechem(oryginalnym) na kostkach po asflatówce 120km/h. Myśle że z wydechem Giannelli na szosowych oponach ze 135 km/h by polecialła. Tak Matys na giannelli tyle leci D.gif ja myśle że na odblokowanym wydechu na kostce by 130 poszła :D ja na kmxie z kumplem leciałem 140 na kostkach ale ten kmx był jakiś dłubany, pozatym obrotomierza przy tej prędkości już brakowało :D moja crm jakieś 110km/h na kostkach na asfalcie może jeszcze by troche poszła bo obrotomierz nie był zamknięty i w sumie jeszcze cośtam przyśpieszała......ale na enduro kaszana straszna powyżej 100, kask enduro jest strasznie nieaerodynamiczny i przy 100 pod wiatr autentycznie urywa łeb, pozatym przy obecnej aurze to cięzko sie ciepło ubrać na taki speed :D przyjemnie sie jedzie 70-80 pozatym to też przyjemna jazda dla portfela ze względu na obroty silnika :D zresztą też vmax vmaxowi nie równy bo wszystko jest kwestią cierpliwości :D :D ja moim skośnookim wunderwaffe jak jechałem 10km prostej cały czas gaz opór to osiągnąłem licznikowe 75km/h a mam full blokady i 2KM w automacie pod dupą a waże 95kg :icon_mrgreen: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jeep cherokee 4.0. Dzwignięty na 6" na kołach Simex 35". Jeszcze nigdy żadne auto tak mnie nie sponiewierało przy 90 km/h :D. To był max co to umie pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja na tl 1000r mam nowy rekord 295 ale mam z przodu -1 zęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja na tl 1000r mam nowy rekord 295 ale mam z przodu -1 zęba no współczuje, ale co ma brak uzębienia do prędkości - łapiesz jakieś podciśnienie w szczęce czy jak :wink: bez urazy :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi