Skocz do zawartości

Opisz swoj najwiekszy speed....

Black Jack
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yhmm... silnik od Rovera! Mało jest takich polonezów ale są:buttrock:

[ Dopisane: 22-08-2005, 14:45 ]

Nie wierze

To uwierz! Link... do poloneza wdaje mi się że to ten sam model:

http://www.automix.pl/samochody/uzywane/os...e/fso,polonez/4

i...

http://moto.arigato.pl/show.php?id=22601

Ja jehałem 110km/h na ETZ 251 w środku lasu na jakiejś w miare prostej polnej drodze lawirując między korzeniami (miałem szosowe opony). Więcej tego nie robie bo przy tej prędkości jak przednie kolo wjedzie nawet na mały korzeń to felgi w mojej etz gną się jak masło i szprychy musze naciągać.

A na asfalcie było tego coś kolo 125km/h tyle że nigdy niechciało mi sie zbytnio czekac zanim moja ETZ się rozbuja.

No to sie pochwaliłem :evil::D

:evil:  Stary alez sie rozpisał ale w to
Ciągnik wujka. 77km/h  NIEŹLE!!!

ci qur.a nie uwierze :ehz: chyba z silnikiem z odrzutowca :|

oj uwierz uwierz. znajomy ma 3 newhollandy (nawet nie wiem jak to sie pisze) kazdy leci 70-80km/h. Jak jechalem kiedys rowerem a on mnie nim wyprzedzil to w sumie przez nastepne jeszcze 5 minut nie wiedzialem co to bylo. Ale fajne sa, audio z 6 glosnikami :P

Pozdrawiam

hehe...... serio!!! Wujek dostał pieniądze (sapard); kupił wielgachny ciągnik z niemiec (nawet klimę ma!) i jechałem tyle po wsi u babki tzn. mogło być mniej bo wskazówka mu latała (jakto w ciągniku)... *$@#rwa nie wiem ile jechałem ale mówię ci ile wskazywał licznik! hehe... :-D

...a myślałem że pierwsza uwaga będzie odnośnie kolarzówki ;)

Jeżeli taki dobry ciagnik z klima to chyba nie ma tandetnego licznika ktory raz pokazuje 0 a raz 100.Ursusy C-330 i pochodne raczej klimy nie maja ;) Coś kręcisz koleś

Ciągnik wujka. 77km/h NIEŹLE!!!

ci qur.a nie uwierze Ehz chyba z silnikiem z odrzutowca Neutral

Kiedyś jade sobie simkiem okolo 60 a tu aptrze w lusterkotraktor mnie chce wyprzedic .. aTo mu jeszce zjechalem i z niedowierzaniem aptrzylewm jak mnie poprostu taktor wyprzedza ( a tak to ja zawszee wyprzedzalem traktory :-x ) Byl to jakis zachodni traktorek co koles wzial sobie na doplaty z uni. Wtedy myslalem ze to mzoe jakis stunigowany bo tez niewiedzialem ze te traktorki tyle idą 8O pzdr

Jeżeli taki dobry ciagnik z klima to chyba nie ma tandetnego licznika ktory raz pokazuje 0 a raz 100.Ursusy C-330 i pochodne raczej klimy nie maja  Coś kręcisz koleś

Koleś! Wskazówka latała tylko trochę i oscylowała przy tej granicy którą podałem.

Człowieku.... gdzie napisałem że to był ursus?

Opisuję swój największy spid.

było to na obwodnicy Radzymina. Jechałem sobie z tym największym spidem i wiało mocno. Mój sprzęcior jest golasem z szybką, co powodowało, że wychylenie się zza niej dawało się we znaki. Silnik ryczał bardzo przyjemnie. Nawierzchnia przy tej prędkości nagle wyposażyła się w nierówności nie odczuwalne tak silnie przy spidach mniejszych niż przy spidzie z jakim jechałem. Ach ten spid ;) Każda dziurka wysadzała mnie niemal z krzesełka. Miałem plecak, który powiewał za mną jak wściekła flaga. Odjęcie gazu powodowało mocne hamowanie. Dodanie rwanie do przodu. Piękny był ten najwięjszy spid ;) Pozdrawiam

pees: niech spid będzie z Wami