bread Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 WitamMam prośbę do posiadaczy FZR 1000.Jak ten motocykl postawić na koło (tylko z gazu) tzn z jakich obrotów silnika to robicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 na 1 okolo od 5000obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 przy 1000 nie ma problemow z isciem na gume... bo to mocne moto... i wystarczy ze zanurkujesz i odkrecisz i samo idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 "na 1 okolo od 5000obr"no właśnie coś nie chce :-x Moto było oddławiane, mieszane było w gaźnikach, może nie do końca jest oddławienie prawidłowo przeprowadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 z 2 idzie bez problemu z gazu. Albo więcej treningu albo masz coś namieszane w silniku i to odblokowanie nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 przy 5000 na 1 to moja 600 idzie na kolo z gazu... tysiaczek powinien tym bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 zgadzam sie 5 tys i maszyna strzela przednim kolem do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Daj ją komuś kto konkretnie lata na gumie i on ci powie czy idzie czy nie- jeśli masz normalne zębatki i nie będzie szła to znaczy że gdzieś "wsysło" Ci kilkadziesiąt kucy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Miałem tysiaczke z 89r jeszcze bez exapu i na koło szła z gazu bez żadnego ale nieraz wystarczyło ostro przyspieszać i koło samo się unosiło przy zmianie na 2 tez czasmi rwało.Najprościej jest jadąc z 40km/h szarpnąc ostro manetka i gotowe. Chociaz kolega ma taką samą fzr-ke jak ja i mu nie chce iść z gazu musi strzelać ze sprzęgła.Poprubuj troche napewno ci wyjdzie ,żebyś tylko pleców nie zaliczył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 poprostu musisz dosyc gwaltownie odjac i odkrecic manetke gazu. Zadna filozofia tylko uwazaj zebys nie przesadzil, powinienes sobie poradzic. PS. Juz jezdzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jak by ktos chciał mam pare danych i zdjęć z fabrycznymi malowaniami FZR 1000 od początku do końca produkcji. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 poprostu musisz dosyc gwaltownie odjac i odkrecic manetke gazu. Zadna filozofia tylko uwazaj zebys nie przesadzil' date=' powinienes sobie poradzic. PS. Juz jezdzisz??[/quote'] Filozofia może i nie jest ale potrenować trzeba, ja nie raz już zaliczyłem glębę mimo że myślałem że mam obcykane. Dobrze że te gleby były na enduraku w terenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 kumpel miał taki sam rocznik, i też nie chciała chodzić na gumie, okazało się że miał przestawiony rozrząd, po prawidłowym ustawieniu nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 TL 1000R staje na 1 z 3000 obr, ale to chyba nie mozna porównac bo Vka Jesli moto dobrze reaguje na gaz (zn, nie szarpie i nie dusi sie przy odjeciu i dodaniu) to tylko kwestia wstrzelenia sie w dobry moment . To moje doswiadczenia z rzedowej 600 , moze przy 1000 jest inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja niedawno zakupilem takowa fzr 94 od kolegi i idzie na gume nawet z 2 tylko trzeba pocwiczyc.Po zakupie chcialem pokazac kumplowi jakie ma przyspieszenie,no i 1 i dzida,a kolo w gore i juz myslalem ze klin ale naszczescie nic sie nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi