Yaco Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ... cos mi sie zdaje ze 2oo zawsze beda lepsze niz jedno :banghead: Tak samo mówią katamaraniarze o motocyklach, że niby co dwa to nie cztery. Jak wszystcy wiemy, "w d.... byli i g.... widzieli" :icon_rolleyes: Sarenka24 - zakręca się tym w lewo albo w prawo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Sarenka24 - zakręca się tym w lewo albo w prawo :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :banghead: tyle to wiem :bigrazz: ale jak to zrobić? poprostu przechylić ciało w dana strone, chyba...tylko po co w tym wehikule ta kierownica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: tyle to wiem :banghead: ale jak to zrobić? poprostu przechylić ciało w dana strone, chyba...tylko po co w tym wehikule ta kierownica? Sama nazwa wskazuje, że kierownica służy do kierowania. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Sama nazwa wskazuje, że kierownica służy do kierowania. :icon_rolleyes: W każdym innym pojeździe tak, ale w tym jakoś trudno mi to sobie wyobrazić jak skręcić kierownicą, gdy sie ma do dyspozycji tylko 1 koło :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 o, Sarenka wróciła. Dawno cie nie było!! Jakieś plany na nowy sezon? Mam nadzieję, że nie taki wynalazek, jak w temacie :icon_rolleyes: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) W każdym innym pojeździe tak, ale w tym jakoś trudno mi to sobie wyobrazić jak skręcić kierownicą, gdy sie ma do dyspozycji tylko 1 koło :icon_rolleyes: Skreca calkiem "ciasno" - widzialem na video - niemalze w miejscu, cos na zasadzie monety zakreconej na stole wykonujecej ostatnie obroty przed opadnieciem na blat.W USA mozna cos takiego sobie kupic, produkuje to Panda Precision inc. pod nazwa Rocket Roadster.W sumieciekawe wyzwanie na budowe SAM-a...Tu troche linkow do zrodel:http://www.monociclos.com/nuke74/modules.p...=article&sid=26http://www.dself.dsl.pipex.com/MUSEUM/TRAN...hl/motorwhl.htm P.S.Ten na filmiku ma silnik V8... Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 to nie kierownica ale uchwyt żeby miały gdzie ręce spoczywać :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoczek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Prototym :banghead: Cos ekstremalnego :bigrazz: Większych bredni nie słyszałem :icon_evil: Po pierwsze teraz to zostalo unowocześnione i sięto produkuje nawet są zawody tego!! Rekord prędkości to 85 km/h ludzie na tym jeżdżą zawodowo!! No i rónież normalnie dla przyjemnosci!! Teraz zostało to tak zrobione ze dajesz gaz do dechy i nei jak chomik (ktośpowiedział żę jakby biegł super szybko i zachamował) lecisz tylko zaczynasz zasuwać a skręcasz pochylajac sięi trzymasz za kierownice i dzięki temu czujesz jakbyś normalnie skręcał!! I nei ma żę to prototyby tylko to teraz siestosuje i w europie i w stanch!! TO dziwny ale normalny pojazd a z hamowaniem to nei wiem ale jakos wymyślili!! PS. I teraz to jest małe takie normalne i widać że nowoczesne :biggrin: PS2. Jak nie jesteście pewni to napiscie chociarz że "Informacje nie potwierdzone" @EditPrzeczytałem tylko połowe postów, więc jak doszliscie do czegos normalnego w drugiej połowie, o czym ja znowu napisałem to sorka :crossy: Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Skoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zobaczymy za 50 lat na czym bedziemy jeździć ;)Ja czytałem że w latach 50 twierdzono że w 2000 roku bedą nowoczesne komputery które będą wazyły zaledwie pół tony... :) Świat się zmienia, i nie mówcie "hop" :P Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Kolego Skoczku, może idź poskakać zamiast odgrzewać tematy sprzed pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A jaka waszym zdaniem jest przyszlosc motocykli? Bo wedlug mnie ewolucja bedzie postepowala w nastepujacym kierunku: najpierw wahacz z przodu, co zreszta juz nastapilo, potem poprowadzenie napedu na przednie kolo, co da nam motocykle z napedem na obydwa kola, a w ekstremalnych przypadkach motocykle z dwoma silnikami, kazdy napedzajacy jedno z kol. Mozliwe? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 WR 2-Track --> Napęd na 2 koła (tył klasycznie, przód silniczkiek hydraulicznym) ;) Pozatym pokazywali kiedyś na TVN Turbo glebę takim "hybrydowym motocyklem". To było takie jakby shimmy jedynym kołem... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi