Draco Fisher Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam! Chciałem się pochwalić, iz wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy XL600V Transalp :P :lol: Motocykl sprowadzony 3 dni temu z Niemiec, rok prod. 1993.Wcześniej myślałem też nad Freewindem lub Pegazo, ale ostatecznie wybór padł na Transalpa ;) Dla zainteresowanych umieściłem zdjęcie w albumie.Acha, muszę dodać, że wczoraj już trochę pojeździłem po mojej ulicy :buttrock: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Super, bardzo mi się ten motorek podoba.Może taki będzie mój następny za jakiś roczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje ;)Wnoszę po avatarze, że kuferki w komplecie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 co trampek to trampek!!! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Czolem! Noooo, to gratulacje :buttrock:.Wreszcie cos tam zakupiles ;).Kiedy moge obejrzec :P? Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 tak patrze i patrze i kazdy kupuje hondy ;) :mrgreen: Btw wielkie gratulacje :P Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje :!: bezawaryjnej jazdy zyzcze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 I nie ma wymówek teraz! Kufry jak szafy, maszyna jak organy, yno jazdaaaaaa! Kiedy wiosna????????????!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 no to na co czekasz. Dajesz dajesz na naszą klubową stronke www.transalpclub.prv.pl i zapisujesz sie do listy klubowej ;) Pozdro 600V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Też nad tym sprzętem myślałem w swych poszukiwaniach. Gratulacje i niechaj dzielnie służy. Pozdróka P.s. A nam wszystkim wiosny życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam! Dzięki, dzięki... ;) CosmoSquig Tak, komplet kufrów GIVI jest w komplecie. Łączna pojemnosć to około 120l. czyli wejdzie jakieś 240 puszek browara :) zbyhu W tygodniu po godz. 18 jestem już w domu po pracy, więc możesz spokojnie wpaść :P Tylko nie zapomnij o odrdzewiaczu :banghead: W weekend mnie nie ma... Enduroman Dzięki za linka do strony :buttrock: Na pewno się zapiszę do listy klubowej :D Z pozdrowieniami, wyczekujący wiosny, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Trapek..idealny sprzet na polskie drogi...i nie tylko polskie... mi osobiscie troszke tylko przeszkadzalo za malo temperamentu w silniku... reszta...cacy... pieknie latalo sie po bieszczadzkich serpentynach...swietnie spisywal sie w korkach Londynu... na niemieckich autostradach jednak troszke brakowalo mu kopa...dlatego po glowie chodzi mi Afrika Twin.... ale gratulacje...to swietny i niezawodny motocykl..chociaz pilnuj poziomu oleju..trapki lubia sobie lyknac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkey Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 brawo! :P jedyny sluszny wybor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Co Cie tak ,Draco wzięło na enduraka???Intruz i virażka przecież wczesniej były. Taki był wybór od razu,czy sie dobry sprzet trafił po prostu???pzdr.Super maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi