Dr.Artur Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 zrobi zrobi ale potrzeba z 10000$ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mam takie pytanie ile maksymalnie jechaliście tl 1000r i przy jakim przełożeniu na zebatkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mam takie pytanie ile maksymalnie jechaliście tl 1000r i przy jakim przełożeniu na zebatkach ? 175 mil na standardowym przełożeniu.Myślę, że możliwe jest wykręcenie 180 mil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czego sie Yuby spodziewałeś po tym TLR , ma tyle samo mocy co SPV a jest cięższy . Pojedz może na hamownie zobaczysz czy on ma te deklarowane 135 koni bo może część już zdechła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wg licznika 292km/h i czasem dotykało odcinki na 6. - 1 ząb mniej z przodu względem fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wg licznika 292km/h i czasem dotykało odcinki na 6. - 1 ząb mniej z przodu względem fabryki. czyli pomimo dzięciolą w silniku z moim wszystko ok moj rekord to kolo 295 na -1 czyli tak jak ty. ps. obecnie jezdze bez owiewek i nie idzie pojechac na prostej wiecej jak 280 ( mam tylko przednia zalozona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 To i tak gitara bo jak boki zdejmiesz to wlotów do srada ni ma, więc te pare KM nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 az sie boje co tam do tego filtra wpada bo kratek przeciez nie ma ciekawe ile wyciągnę owadów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 te strzepy na oponach to tak ma byc? pytam bo sie nie znam :icon_rolleyes: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Miękka guma będzie tak miała. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dzis dolewałem płynu chłodzącego bo było poniżej min. i pod owiewką zobaczyłem takie coś(obok zbiorniczka płynu chłodzenia) : Uploaded with ImageShack.us tak sobie mysle czy to jest TRE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 o to ładnie, nawet nie wiedziałem ze to mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 te strzepy na oponach to tak ma byc? pytam bo sie nie znam :icon_rolleyes:Dzień wcześniej były zawody kartingowe i strasznie dużo gumy zostało na torze z ich kółek.I ona się przylepiała do opon motocyklowych przez początek pojezdzawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dziękujeza info Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a co to jest to TRE? Jakiś sciagacz blokad? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi