szajbus Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jaaaa... wez uploaduj :icon_razz: napisalem podanie zeby dali w mojim kinie, ale jeszcze niewiem jaka decyzja zapadnie :| Wczoraj ogladalem "Kochajmy Syrenki" hehe :wink: nawet spoko, ale troche nudne :/ niebylo za duzo motorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciapersky Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mi w pamieci dobrze zapadl film Enduro Boys ( jakos inaczej sie to pisalo ) :P fajny polski film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Polecam film pod polskim tytulem zimny jak głaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a ja nagralem ostatnio polski film z 1971 roku ktorego nigdy wczesniej nie puszczali-nawet w kinie - z racji cenzury, grali w nim pierwsi polscy harleyowcy, m.in. bracia Echilczukowie. Tytul filmu to "5 i pół Bladego Józka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 filmow bylo bardzo duzo- wejdzie sobie na roadking.pl i w forum byl temat i brodacz podal caala liste. tylko troche poszperac:) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam! moim skromnym zdaniem:1. Torque - jak nie wiesz o co chodzi w zabawie w motocykle to spoko ale jak siedzi w temacie to średnio...2. Biker Boyz - spoko ale też nie dopracowany3. W pogoni za cieniem - bardzo fajny film4. motór - muszę przyznać że miałem mieszane uczucia5. Enduro boyz - chcieli dobrze ale nie wyszło...6. easy rider - zajebisty filmto tyle moich osobistych sugestiipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja polecam: 1.Quadrophenia - niezla rola Stinga i muzyka "The Who"2.The wild one - film chyba z 47 roku. Mlodziutki Marlon Brando. Filmu nie mozna bylo w UK puszczac bo za drastyczny ( ja nic takiego w nim nie znalazlem )3.Vanishing point - moze nie ma duzo motocykli ale klimat motocyklowy jest taki ze hoho. Swietna rola Dodga ChargeraPozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 prosze o to lista, czy motocykle tak do konca sa w gl. roli to nie wiem, trzeba poogladac ja polecam The Wild One (1954)Wild Angels (1966)Hell's Angels on Wheels (1967)Rebel Rousers (1967)-z Jackiem NicholsonemEasy Rider (1969) :)Hell's Angels '69 Terminator 2 Clambake (z Elvisem)Wielka ucieczka (ze Stevem McQueenem)Beyond the Law (1992) z Charlie Sheen'emBorn to Ride (1991) wojenny film w gl. roli wuelki i EL Electra Glide in Blue (1973)Evel Knievel (1971)Harley-Davidson and the Marlboro Man (1991) swietny film Running Cool (1993)Viva Knievel! (1977)The Angry Breed (1969)Black and Chrome (2000)C.C and Company (1970)Crazy Baby (1968)Knightriders (1981)The Long Ride (1998)Motorcycle Gang (1957)Motorcycle Squad (1937)Motor Psycho (1965)On Any Sunday (1971)On Any Sunday II (1981)Psychomania (1974)Renegade (1993)-serialRoadside Prophets (1992)Run, Angel, Run (1969)Savages from Hell (1968)The Stranger (1995)Then Came Bronson (1969)Under Hot Leather (1971) a.k.a. The Jesus TripWerewolves on Wheels (1971) zapomnieli o pogoni za cieniem.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ogladałem kiedys taki stary ale dobry film o tytule "Rumble Fish" i tam koleś o ksywie "motor" jeździł na jakimś motorze , ale kojarzy mi sie cos z e nie wiele było scen z udziałem maszyn. a film polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ostatnio Supercross widziałem. powiedzmy że żadnych głębszych treści tam się dopatrzyć nie mogłem ale zdjęcia są naprawdę spoko. słowem chłopaki zapie.... ą na CRach aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Quadrophenia (1979) z muzyka The Who. Pamietam, ze dawno temu (moze 20 lat, moze wiecej) ten film szedl w polskiej wersji w TVP. Jednak za nic nie moge zdobyc polskiej wersji(oryginalna bez problemow na e-mule). Syn probowal mi przetlumaczyc z oryginalu, ale za duzo slangu z lat 60-tych... IMHO Swietny film i muza.Szczegoly tu:http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=31834#31834 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witajcie! Polecam wchodzący dopiero na ekrany "The Worlds Fastest Indinan" - w roli głównej Anthony Hopkins. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) No właśnie miałem wspomnieć o tym filmie :icon_mrgreen:.Wczoraj go obejrzałem i jestem mile zaskoczony.Film oparty na faktach - Anthony Hopkins gra nowozelandczyka Butr'a Munro,faceta który mimo 60 lat na karku i problemów z sercem jedzie do Bonneville ze swoim Indianem z 1920 roku by pobić rekord prędkości (akcja filmu - rok 1962 :flesje: ).Gorąco polecam. P.S.Ale ta historia działa na wyobraźnie ..... a może tak sie wybrać do Bonneville ..... :wink: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Mam "Dzienniki motocyklowe" na dvd, jest tam trochę scen z Nortonem, jak kogoś interesuje mogę się wymienić na coś innego z motorami, kontakt na priva. pzdr, Pastor. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam!Poszukuje Motor Psycho 1992, Stone Cold, Drzewo Jezuego i inne o tematyce moto i poscigi, wymienie sie na:Enter The DragonWalka o ogieńTorque.Jazda na krawędzi.. PLInitial D [Live Action] [DVDRIP] [ENG SUB]RoboCop SEUniwersalnu żołnierzMiłosc w rytmie rap (VHSrip) PLCyborgCzarny OrzelKrwawy sportLwie serceNieuchwytny celPodwojne uderzenieCobra 1986Czlowiek demolkaTango &CashRambo IRambo IIRambo IIIAlien vs PredatorMadMax 1MadMax 2MadMax 3Easy RiderTerminator 1Terminator 2 SEBullitt '68Duel '71Gone in 60 sekunds '74The spy Who loved me (007) '77Driver '78Francuski lacznik '71death raceTwo lane blacktop 1971-bez TXTUprowadzenie AgatyRonin_1999The Dukes of HazzardTokio DriftHarleyDavidson And The Marlboro ManDark AngelZejscie PLIndiana Jones And The Raiders Of The Lost Ark 1981 Widescreen DVDRipMotór 2005Predator.1987.DVDRip.DivX-enDiSmokey&TheBanditTerminator 2 3D - Battle Across TimeThe RockThe.Island.2005.DVDRip.XviD-KEGW pogoni za cieniemWidmo - The WaitherWzgorza maja oczyMotor Psycho - Russ MeyerVanishing Point (1971) UK edition (Divx)Droga Bez Powrotu Lektor PLHells.Angels.on.Wheels.1967.DVDRip.XviD-iMMORTALsShowdown.in.Little.Tokyo.1991.DVDRip.DivX-MARiANThe.Worlds.Fastest.Indian[2005]DvDrip[Eng]-aXXo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi