lukaszcbr Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Poszukuje opony przednie do Firebladego z 95 roku. Siedzi nietypowy rozmiar 130/60/16. Moze ma ktos namiary na uzywki lub nowe. Interesowala by mnie z nowych - opona firmy Mitas (czeska firma , ma o polowe tansze opony)lub jakas podobna firma. Jesli ktos cos ma prosze pisac.A nastepna sparwa to chodzi o motocykl. Moze ktos ma namiary gdzie mozna kupic uzywna Yamaha SR250 do nauki jazdy. chcialem kupic nowa sztuke ale od 2002 roku nie produkuja ich wiec jestem zmuszony znalesc uzywke. Najlepiej zeby motocykl byl sprowadzony. czekam na jakies odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Poszukuje opony przednie do Firebladego z 95 roku opona firmy Mitas (czeska firma ' date=' ma o polowe tansze opony[/quote']Jaja se robisz, czy jezdzisz tym Bladym na ryby :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed72 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ktos madry raz powiedzial "Zaoszczedzisz na oponie , wydasz na trumne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 jezdzisz tym Bladym na ryby Do humoru!!! :mrgreen: :lol: :) bedzie nowe powiedzonko! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 święta racja, nie ma co oszczędzać na gumach , bo wielu już się przekonało,że trzeba później dużo więcej dorzucić na robotę przy sprzęcie. Ja właśnie kupiłem nówkę Michelina z 2005 u kolegi ze Szczecina (namiary znalazłem na forum ) - polecam gościa - taniej o 100 pln niż w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Poszukuje opony przednie do Firebladego z 95 roku. Siedzi nietypowy rozmiar 130/60/16. Moze ma ktos namiary na uzywki lub nowe. Interesowala by mnie z nowych - opona firmy Mitas (czeska firma , ma o polowe tansze opony)lub jakas Chłopie!!!! Mitas-a to możesz wstawić do Jaśka, MZ albo Jawy, ale nie do Fireblade'a. Relatywnie tanie są Conti: www.conti-bike.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 a jeszcze jest alternatywa:www.ebay.de. Klient się nazywa reifenversand i ma nowe opony różnych marek. Zakupiłem właśnie Metzelery M1 Sportec 120/190 komplet za 831 z przesyłką ... no i jeszcze spróbuję odebrać 100 PLN podatku niemieckiego .... ciekawe jak to zrobię ... hmmmPZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 vx800 o tym mówisz ?http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V...fenversand&iid= sprzedający ma 6 pozytynych i 6 negatywnych opiniiodebrałeś już paczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Koleś ma maila [email protected] ... pomyliło mi się, jego nick jest trochę inny: http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V...e=STRK:MEWN:SID Sorki za błąd!Dzięki za czujność,pozdrawiam,J ... paczka jeszcze "idzie" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ja w tamtym sezonie chcialem zaoszczedzic na oponie, poniewaz nie bylo nic ciekawego z uzywek kupilem oponke na czas kiedy cos znajde ciekawego z uzywek.Zalozylem tego kapca i chcialem zobaczyc czy sie bardzo uslizguje.NO i nie bylo to mile doswiadczenie :-x Teraz juz wiem ze nie ma sensu sie pchac w opony co nie jestes ich pewien.Wiec odpusc sobie ta czaeska opone i kup juz lepeij uzywanego sportrca albo cos podobnego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja kupiłem kiedyś komplet Mitas do Kawasaki KZ 1100 Spectre i muszę powiedzieć, że byłem mile zaskoczony. Prędkości oczywiście nie były nawet zbliżone do tych jakie osiąga Blady. Do Blada tak jak koledzy mówią nie kupił bym opon tej marki, podejrzewam, że w zakrętach przy dużych prędkościach może być słabo. Teraz gdy będę kupował kiedyś oponki do ZX 10 to tylko porządnej markowej firmy bo motorek ma trochę mocy i możliwości. Wtedy gdy kupiłem Mitasy to poprostu dlatego, że nie było akurat na bajzlu opon o rozmiarze jaki poszukiwałem innych renomowanych firm, a ja postanowiłem, że kupie nowe kapcie i plan chciałem wykonać :P bo jestem czasem uparty jak osioł gdy na coś się uprę. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Siema,opony doszły. Perfect. Wszystko piękne, nowe, produkcja pod koniec 2005 roku, rewelacja. Zakup opon trwał parę dni, a oszczędność (porównanie mam tylko z kilkoma punktami sprzedaży w kraju) kilka stówek.Metzelery M1 Sportec nowe 120+190 za łącznie 831 PLN. .... chyba (jak żona mnie nie pogoni) będziemy spali z oponami. Ale ładne :P) PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 No to ja się muszę dołączyć do powyższych opinii... Kupiłem w tamtym sezonie Haidenau... mimo iż niektórzy chwalą, ja w tym roku zdjełem i wróciłem do dunlopka... metzelera też chwalę - super oponka.a na używkach już się przejechałem, na okazjach też - więc dziękuję, nie tańczę.nie oszczędzaj na oponach.... nie wartochyba że na ryby... zajc - święte słowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 dzieki chyba tak zrobie odżaluje i bede mial porzadne oponki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 a jeszcze jest alternatywa:www.ebay.de. Klient się nazywa reifenversand i ma nowe opony różnych marek. Zakupiłem właśnie Metzelery M1 Sportec 120/190 komplet za 831 z przesyłką ... no i jeszcze spróbuję odebrać 100 PLN podatku niemieckiego .... ciekawe jak to zrobię ... hmmmPZDRJ raczej nie zrobisz tego bo jestesmy w unii, czasy "sztojeru" sie skończyły :P niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi