Gudaj Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88412499 Nie no! Dla mnie to porpostu porażka. Chopper z silnikiem od skuterka. Przecież to już nie jest Chopper, symbol wolności tylko Japońskie badziewie. Ja widze go tylko w takim świetle. A co wy o nim myslicie :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 dla mnie normalnie śmiechwidziałam już podobne za znacznie mniejsze pieniądzea swoja drogą - czy ktoś to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ma wiele ciekawych rozwiazan. Poszukajcie o nim informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ma wiele ciekawych rozwiazan UWAGI: Wbudowany system hi-fi z radiem i odtwarzaczem MP3 zapewni rozrywkę na każdej trasie. <-- dyskoteka na kółkach :clap: taki mały goldas hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 straszne gówno, ale każda potrowa znajdzie swojego amatora...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 <-- dyskoteka na kółkach Very Happy taki mały goldas hehe Hehe. No taki mały.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 tylko Japońskie badziewie po pierwsze nie Japońskiepo drugie to w niedalekiej przyszłości będzie coraz więcej motocykli tego typu ( :clap: ) jest to kierowane do osób z małym doświadczeniem które jednak nie chcę jeździć typowym skuterem Japończycy już szykują duże motocykle z automatem pod bakiem Ja osobiście nie wypobrażam sobie jazdy motocyklem bez charakterystycznego kliknięcia przy załączeniu biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 nie narzekajcie tak na automatyczne skrzynie :clap: - /jak dla mnie porażka w moto, ale wygoda w samochodach/. Może analogicznie jak w branży samochodowej, znajdą się amatorzy automatów. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachy Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Pomysl w sumie ciekawy - nie kazdy przeciez musi byc hard-korowym rajderem :clap: Im wiecej 1-sladow na ulicach (chocby skuterow), tym wiecej miejsca, miejsze korki i lepsza percepcja wsrod samochodziarzy... Sobie bym nie kupil, ale kobiecie - czemu nie? Pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Wypas :clap: Tylko ten gościu pasuje do tego jak Rossi do rometa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Widziałem ten badziew na Torwarze na wystawie motocykli. Dziwnie wygląda motocykl bez nożnej skrzyni biegów. Może by lepiej też wyglądał, gdyby nie był taki zabudowany i gdyby było widać silnik ale pewnie i to by mu niewiele pomogło. Jeszcze te piękne chłopaczki jak z kalendarza żygolaków :lol: :lol: :lol: dla samotnych pań. A fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Jak dla mnie Totalna LIPA, ponczek z lukrem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 do tego wszystkiego pozycja za kierownica jakas nie taka - popatrzcie na tego z bandana USA made in china - siedzi jakis taki zgarbiony, lokcie ma cofniete za bardzo do tylu - nie widzi mi sie to... skoro powstaja "choppery" z automatem to moze zaczna powstawac skutery z normalna skrzynia? :) pomieszanie z poplataniem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Widziałem ten badziew na Torwarze na wystawie motocykli. Dziwnie wygląda motocykl bez nożnej skrzyni biegów. Może by lepiej też wyglądał' date=' gdyby nie był taki zabudowany i gdyby było widać silnik ale pewnie i to by mu niewiele pomogło. Jeszcze te piękne chłopaczki jak z kalendarza żygolaków :lol: :lol: :lol: dla samotnych pań. A fe.[/quote'] Dla porządku : na torwarze był inny model (v3), a silnik widać, bo jest w tylnym wachaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 byl juz ten temat. z tym samym "czopero"-skuterkiem. nie w kij nie w oko.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi