Moto33 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (...) dlatego moje pytanie ponawiam ktory rok HONDY CRF450 mam wybrac (...)Generalnie im młodszy rocznik tym lepiej. Tyle w temacie o rocznikach. A jeśli masz ograniczony koszt (do 10k?) to możesz pokusić sie o młodszy rocznik na rzecz lepszego stanu technicznego od młodszej padaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Generalnie im młodszy rocznik tym lepiej. Tyle w temacie o rocznikach. A jeśli masz ograniczony koszt (do 10k?) to możesz pokusić sie o młodszy rocznik na rzecz lepszego stanu technicznego od młodszej padaki.moze sie pokusić chyba na starszy rocznik w lepszym stanie :icon_twisted: cośik ci sie popaplało he he he Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ghollum masz racje..no i ogolnie to nie chce sie wkurwiac o byle gowno tak jak to teraz ma moj sasiad..ale mysle ze i 2003 i 2004 tez sa spoko w ujezdzaniu..jakos tak mi sie zdaje i po cenach patrzac niewiele sie roznia od 2005 niektore nawet sa bardzo podobne cenowo..chodz STARSZE MODELE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jeśli starsze 250 4T to chyba najlepiej Yamaha bo jest to dość dopracowana konstrukcja (zwłaszcza roczniki 2004)Hondy moim zdaniem najlepiej od rocznika 2007 tak samo jak i KTMy.Co do 2T to właściwie obojętne jaka marka, kierowałbym się stanem technicznym i osprzętem który jest na motocyklu.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 hmm ale mi chodzi o kupno 450 4T...i mysle ze co bym nie wybral rocznik 2003 czy 2005 to bede zadowolony..bo narazie nigdzie nie znalazlem narzekania na ten sprzet no procz tych ZAWOROW..trzeba bedzie wymienic na stalowe i looz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 taka prawda ze motory nie mogą odstepowac od innnych na rynku :) jezeli yamaha wypusci nowy patent w swoich motorkach to zaraz ktm itp. podłapia go i bedzie to samo :P nawet ceny teraz sie tak strasznie nie róznia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 i to chyba cala prawda na temat wypuszczania nowych lepszych motocykli na rynek...a po paru latach schodza do podobnych cen ale roznych rocznikow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_tzr Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Honda od 2006 do 2008 roku praktycznie sie nie zmieniła rózni sie tylko drobiazgami ktore są mało ważne dla amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jakość/cena .I nie mowie o jakosci wykonania tylko bardziej o całokształcie(serwis, częsci, koszty eksploatacji, osiagi) no i dizajn Wygrała Honda.Przegrało Kawasaki,zwłaszcza jak widze to "urocze" zielone malowanie ;]. Znam też pare kwiatuszków technicznch dotyczacych starszych modeli kawy (typu za ostry kat gniazd zaworowych czy brak zabezpieczenia dzwigni w deklu sprzegłowym ) Na wybór ma tez wpływ podejscie lokalnej społecznosci do danej marki. Np. nie kupie samochodu BMW bo wszystkiwe miejscowe buraki sie bejcami rozbijają aczkolwiek nie wiem jak wygląda bejca od strony technicznej na tle konkurencji, moze byc na topie ale ja tego nie kupie.Dlatego Kawasaki przegrało po raz kolejny. Co dres to ma kawe pod dupa, moze jakas miejscowa przypadłość. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) janosikkk nie kumasz ?? bo to "nindża przecie" :biggrin: Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja niepotrafie powiedziec co o tym zadecydowało ale ja jakos przekonałem sie do HONDY :D :clap: :biggrin: Jeszcze niewiem jake bedzie moje nastepne moto ale prawdopodobnie bedzie to honda :buttrock: :buttrock: :buttrock: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 kolega wyżej dobrze gada,polać mu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 A ja już z Hondy wyrosłem :D Marka nie ma znaczenia, ważne żeby zapie**alało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 w przedziale cenowym 1-2tys zł tylko CZ :biggrin: choć za 2 tys czasem idzie wyrwać jakąs np starą yz490 czy cr 500 z tym że wszyscy mi mówią że niema sensu coś takiego kupować pomijając moc to jak tylko coś sie zepsuje to wkładasz 5x tyle co jest warta o ile w ogóle dostaniesz częsci :biggrin: (cr 500 czy starego kx500 podobno idzie przerobić żeby np pasował tłok od chłodzonych cieczą natomiast yz raczej do śmieci :cool: ) mówie o fullcrossach enduro do 2tys to jest co wybierać........jak ktoś pisał byleby najlepszy stan techniczny marka nieistotna :D ja też mam jakiś ogromny sentyment do hondy ale lepiej cz za 2 tys niż cr za 3 tyz :D :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja, kiedy chciałem sie przesiąść z MZ na japońca czytałem z 3 miesiące forum o enduro\cross. No i kiedy przeglądałem allegro niedaleko mnie była DR 125. Weszłem szybciutko na forum, poczytałem troche i zdecydowałem ze kupie motocykl. Kupiłem suzuki dlatego ze jest do dobra marka, do DRki dostane częsci praktycznie wszędzie, mało spali, jest bez awaryjne no i tanie. I co zadecydowało o kupnie.Ale jesli trafiła by mi się XLRka też smiało bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi