Michałek1992 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 moj najgorszy wypadek to był na stelli kumpla .Rozpedzilem sie do v-maxa i wpadłem w jakąs lesna sciezke :) Wpadlem w dol gleboki na jakies 1metr i zlamalem sobie obojczyk i dwa zebra. Miesac w gipsie:( Ale taraz jak to wspominam to sie smieje a wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 I stwierdzenie że drzewa jednak nie są gumowe Spostrzegawcze. :) HEHE W sumie, to ja tu tyle czasu na forum, a swojego wypadku jeszcze nie opisałem. :( no ale cóż, poprawie sie tym razem, a wieć: pokłóciłem sie z dziewczyną (czasem tak bywa), wqrwio...y na maxa jade sobie laskiem, 70 na budziku, patrze, a przedemną taka długa kałuża, ja sobie myśle, "a co tam, powinienem przejechać" no i nie zwolniłem wcale, no i jade, wleciałem w tą kałuże i sie okazało, że była głębsza niz przypuszczałem, mniej wiecej po osie. :D No i standardowo, najpierw mnie rzuciło, potem motor praktycznie sie zatrzymał, ja przeleciałem przez kiere i kaskiem w glebe, całe szczescie, że kałuża była na tyle długa, że po przelocie wyladowałem miekko w w0odzie i nic mi sie nie stało, tylko tyle, że wszystko miałem mokre. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 A co z motorkiem sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Spostrzegawcze. :buttrock: HEHE W sumie, to ja tu tyle czasu na forum, a swojego wypadku jeszcze nie opisałem. :crossy: no ale cóż, poprawie sie tym razem, a wieć: pokłóciłem sie z dziewczyną (czasem tak bywa), wqrwio...y na maxa jade sobie laskiem, 70 na budziku, patrze, a przedemną taka długa kałuża, ja sobie myśle, "a co tam, powinienem przejechać" no i nie zwolniłem wcale, no i jade, wleciałem w tą kałuże i sie okazało, że była głębsza niz przypuszczałem, mniej wiecej po osie. :banghead: No i standardowo, najpierw mnie rzuciło, potem motor praktycznie sie zatrzymał, ja przeleciałem przez kiere i kaskiem w glebe, całe szczescie, że kałuża była na tyle długa, że po przelocie wyladowałem miekko w w0odzie i nic mi sie nie stało, tylko tyle, że wszystko miałem mokre. :lalag:WitamI to sie nazywa hamstwo niedość że sie z dziewczyną pokłuciłeś to zachwile jeszcze wkur.... się na jeba.. kałuże.... co tu dużo mówić współczuje to chyba był twój najgorszy dzień w tygodniu:wink: Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 jak mialem jeszcze charta to na lotnisku krywlany w poniedzialek wybralem sie z kolega powyglupiac sie troche wyjechalem na srodek i chcialem z piskaczem tylnym heblem zahamowac .nie zauwazylem wielkiej plamy oleju (zapomnialem ze co niedziele jest tam palenie gumy ) no i wyrzucilo mnie w druga strone odrazu wstalem troche obolaly i odrazu do moto czy nic sie nie stalo (chart twarda machineria :buttrock: ) ot taka troche glupia historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 jesteścieciotami,które wy***erdalają sie na byle gównach.Ja maRS50ijeźdże 200km/h po skrzyżowaniach isięniewypier.....WitamKiedyś będzie ten twój pierwszy raz a 4um jest do wypowiedzi i ten temat był stworzony by forumowicze mogli się wypowiadać o swoich wypadkach,stłuczkach...anie wyzywać tych co mieli wypadki!!!kiedyś sie na tym przejedziesz i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja maRS50ijeźdże 200km/h po skrzyżowaniach isięniewypierdalamOd kiedy to rs50 200km/h ciągnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Od kiedy to rs50 200km/h ciągnie :crossy:pewnie ma licznik kopnięty albo okulary zamałe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Pryszczaty kolega Yohnson już przechodzi do historii tego forum.Choć nie chce mi się jakoś wierzyć, może miał włam na konto, zobaczymy. Się nie przejmujcie więc.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (chart twarda machineria :D ) Oj żebyś wiedział.. HEHE Jeżdze z kumplem, on na simlu i on go co chwile rozpieprza, a to kolano od wydechu sie urwie, a to amor dobije i błotnik sie wgniecie. ;) a chart. nie do zdarcia maszyna. :biggrin: P.S. Muma nie denerwuj sie, wcale nie śmiałem sie z koleżanki, tylko tak. :biggrin: JAk sie obraźiła, to przepraszam, ale to nie było hamskie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 =) Nikt sie tu nie obraził bo nie ma powodu ;) a tak btw. pozdro dla Wejherowa ^^ to niedaleko mnie. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ostatnio coś często w dziury wpadałem - drogi u nas są przynajmniej FATALNE. Mam nadzieję, że źle to się nie skończy. A tak przy okazji: Wygadana_bestia - co to za cudo w twoim awatarze? Wygląda jak Quest jakiś. Nie zdziw się, jeśli to będzie jechało 45 km/h po odblokowaniu... Ostatnio coś doganiałem jadąc 55 km/h a to już miało maks mocy ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 To nie Quest :biggrin: Nazywa się Jinlun Pepper ^^ Nazwa conajmniej dziwna , osobiście pierwszy raz ją usłyszałam w salonie =) Ale spodobał mi się, stwierdziłam że na początek styknie. Poza tym za niewielką kase [3 000] ^^I jestem z niego zadowolona. Teoretycznie zablokowany powinien jechać 40-45 km/h, ale czasem rozpędza się nawet do 50 =) [i to nie z górki] A po odblokowaniu się zobaczy. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Moje gleby : Motorynka - byl lod na zakrecie a ja na maxa gazu dodałem :biggrin:. I gleba Ogar - tez na lodzie ale za to jak hamowałem to nie opanowałem maszyny. Jawka skuter - gleba parkingowa i położyłem ja na oslony. Na szczescie na zadnym sprzecie nigdy nie mialem jakiegos konkretnego wypadku tylko mini szlify. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ostatnio mialem mega przypalJechalem z zysiem w lesie.wlatywalem w zakret (okolo 60km\h) nie wyrabialem w niego ale widzialem ze dalej sa tylko krzaki.Wiec mysle sobie przelece przez krzaki i wylece dalej na droge.Mylilem sie....dalej byl pomost i rzeka...Byl betonowy blok,przerwa jakies 1,5 metra i dalej blok.a na dole woda i row.chcialem przeskoczyc no ale sie nie udalo.przelecialem przez kiere a honda spadla jakies 1,5 metra w dol do rowu.;]Mialem taki fart ze nowego lakieru nic nie ruszylo:Pja wyladowalem w pokrzywach i tez mi sie nic nie stalo.przyjechal bari obrocilismy ją jakos,odpalilem i wyciągnelismy ją.Straty-peknieta owiewa z przodu i lusterko;]hehe ale se smialem masa mowi ze jestem na drodze i j*b nagle mnie nie ma i ci sza :D :biggrin: :icon_razz: Brawo dla diba;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi