cenderr Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 No tym pasażerom w środku na pewno do śmiechu nie było :P Pomyślcie, jedziecie sobie z rańca do pracy komunikacją miejską i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 z tego co widac to ten autobus był chyba pusty..... zastanawia mnie co tak wystrzeliło z tyłu tego ostatniego auta lady czy fiata tego niebieskiego , bak? gasnica? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam! To wygląda na film . Co może się stać w tunelu. Bo niektóre wypadki wygłądają na dziwne i nie realne. Moim zdaniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 zastanawia mnie co tak wystrzeliło z tyłu tego ostatniego auta lady czy fiata tego niebieskiego ' date=' bak? gasnica?[/quote'] Możliwe że bak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 albo spirytus wziozl w skrytce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 straszny filmik. Wogole jaka muzyka ;) to dziwne ale moze w tym autobusie zlapal kapcia (to raczej nie realne bo pewnie ma podwujne kola z tylu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Dla mnie koles w czarnym aucie, ktory po wywrotce 2 ciezarowek (1:03 filmu) wlacza kierunkowskaz i pcha sie na lewy pas zeby pojechac dalej :arrow: 8O 8O 8O 8O Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 moze ogladal ten film o tych ludziach uwiezionych w tunelu i sie wystraszyl ze zginie i chcial uciekac, jak ty bys zareagował wiedzac ze z jednej i drugiej strony do konca masz np 500m a obok ciebie pozar? gosciu sie mogł bac..... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 moze ogladal ten film o tych ludziach uwiezionych w tunelu i sie wystraszyl ze zginie i chcial uciekac, jak ty bys zareagował wiedzac ze z jednej i drugiej strony do konca masz np 500m a obok ciebie pozar? gosciu sie mogł bac..... W sumie masz racje... nigdy nie bylem i mam nadzieje, ze nie bede w takiej sytuacji wiec skad mam wiedziec jakbym sie zachowal... moze wlasnie tak :? Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo78 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ciężarówki masakra :-x ,ale skąd wzięła się ta pierwsza?????Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Mnie też się podoba :mrgreen: napis na poczatku to chyba: nazwa miejscowosci"Tunel Smierci" Tam gineli ludzie. To raczej nie jest smieszne. ale skąd wzięła się ta pierwszajechala obok, jedna wpadla na druga EDIT: Tytul to "piefortowo tunel smierci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Gdzie w Rosji jest ten tunel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Drifterka autobusem kozacka :) Ale bez jaj żeby tak wypie*dalać, tam zapieprzają niektórzy dość konkretnie i jest ku**ewsko ślisko :? Słaba widoczność w ogóle w tym przypadku do mnie nieprzemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi