Browarny Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 to nie jest ten "swist". No dobra nie bedziemy sie klocic o drobiazgi... :clap: Jezdzilem VFRka jeden z pierwszych modeli z dwoma wydechami i zwyklym wahaczem. Czyli na pewno pedzona kolami zebatymi. Gwizd byl identyczny jak w VFce wiec raczej nie rozrzad. Jak zejda sniegi to porownamy :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Gratuluję zakupu:) Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No i jest :!: Śliczna, Czarna VFR VTEC 02' i bardzo zadbana, jestem szczesliwy jak cholera :twisted: Z racji że było sucho pojezdzilem sekunde i jest fantastyczna, ale w porównaniu z moto którymi jezdzilem wczesniej to ta to jest potwór :D No i musze sie przyzwyczaic do jej masy bo jest jej troszki :| Ale powoli, zrobi sie calkiem suchutko i powolutku bede sie uczył od nowa. Dzieki za rady w podjęciu decyzji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ...GRATULUJE !!! czekamy na fotki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Gratulacje! Zapraszam na www.grupa-poludnie.info i dozobaczenia w sezonie ) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 No to ja zapraszam :D W podpisie masz adresik ;] Także VFR Owners Club Poland czeka ;) Bardzo dobry wybór :) XX za duży ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W ramach chwalenia się wstawiam fotki mojego maluszka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 staryyyyy jest cudowna!!! Szerokiej drogi!!! do zobaczenia w trasie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W ramach chwalenia się wstawiam fotki mojego maluszka 8) Molto bene! Śliczna jest ta twoja nowa narzeczona! :D . A tak przy okazji to zajrzyj na:www.vfr-oc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gratuluje!!! Dobry wybór, super maszyna, za jakiś czas mam nadzieje że zmienie na własnie ten model :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 rewelka, blisko blisko idealu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gratulacje! piękny kolorek jeszcze piękniejszej maszyny, aż na usta cisną się słowa pasujące nie tylko do opisania kobiecych walorów - "niezły tyłeczek" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W ramach chwalenia się wstawiam fotki mojego maluszka 8) Molto bene! Śliczna jest ta twoja nowa narzeczona! :D . A tak przy okazji to zajrzyj na:www.vfr-oc.pl Ciesze się że się Wam podoba, ja się zakochałem bez pamięci 8) ps. Dziekuje za zaproszenie, własnie skorzystałem :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 wygląda rewelacyjnie :D Ahhh te marzenia ;] naprawde ładna i pewnie na zywo plus dzwięk V4 robi dużo wieksze wrażenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 BART .Napisz conieco o niej.Który rok , jaki przebieg , jakiaś historia.Noi zdradź nam tajemnice - ile dałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi