przemek3578 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No dobra napisze choc jeden pozytyw - podobala mi sie obsluga firmy produkujacej odziez " MODEKA" Pani ktora zajmowala sie prezentacja potrafila dobrze opisac zalety i co wazne wady prezentowanych produktow - kupilem sobie fajna kurteczke i wlasciwie tylko z tego powodu jestem zadowolony. :) Jeszcze raz POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!PS. cos pisaliscie o jakich targach w kwietniu - co to ma byc? [ Dopisane: 19-02-2006, 19:09 ]dziekuje mojej kochanej ZONIE - za co ? Za to ,ze mnie nie zabila jak poznale cene kurteczki - kurcze mam SUPER SUPER ZONE!!!! [ Dopisane: 19-02-2006, 19:11 ]KOCHAMi pozdrawiam SERDECZNIE!!! BUZIAKI Skarbie - a i nie patrzylem na zadne hostessy tylko na Motorki no i kurteczki. [ Dopisane: 19-02-2006, 19:12 ]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze teraz pozwoli mi kupic spodnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ba te hostessy nie dało sie nie patrzeć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 bylem dzisiaj po poludniu. o 16.30 poszlo z glosnikow: "szanowni wystawcy, prosze w tak bezczelny sposob nie demontowac jeszcze stoisk, do zamkniecia imprezy poltorej godziny". zenada - tak znudzonych i skacowanych twarzy, jak geby czesci wystawcow, dawno juz nie widzialem...fachowa ekipa stoiska shoei - potwierdzamna stoisku suzuki hitem byl "szol" w wykonaniu pani (jest na zdjeciach powyzej na gikserze w bialej bluzce), o ktorej ktos z tlumu powiedzial "lata doswiadczenia w tancu na rurze". wyginala sie i rozbierala w rytm piosenki z tekstem "suck my dick"... no coz, moze tak trzeba robic promocje motocyklowe...no i co drugi jednoslad to chinsko/tajwansko/koreanska tandeta....dwie dychy za cos takiego to zenada i przegiecie jak na moj gustpozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam,mnie też nie zachwyciło całe to widowisko, ale muszę powiedzieć że obsługa była przesympatyczna.Moim zdaniem Suzuki wypadło najlepiej, zaraz po była Yamaha.Choć niewiele można było zobaczyć :) to największą radość miałam z dosiadania 300 kilogramowych bestii, bo normalnie nikt o zdrowych zmysłach by mi nie dał, bo zawsze się śmieją że za multka jestem. Ale przynajmniej się upewniłam, że swoje 195kg bez problemu mogę zamienić na coś większego, tylko będę potrzebowała pomocy przy podnoszeniu :( hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jeszcze kilka fotek dla tych, co nie byli:http://img473.imageshack.us/img473/8638/img01029dz.jpg' alt='img01029dz.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Może lepiej poszło niektórym poszukującym dodatków, ale to niech się samo wypowiedzą. Ja rozglądałem się głównie za kaszkietem dla siebie (i jeszcze paroma duperelami) i trochę ich poprzymierzałem, jeden nawet przypadł mi do gustu. :( Jednak jestem w stanie zrozumieć, że ludzie, którzy wybrali się w celu nacieszenia oczu motocyklami, mogą być lekko zawiedzeni i odczuwać pewien niedosyt. Nieco denerwujący był też ścisk panujący na dolnej hali :) ; na górze było o wiele luźniej.Moją szczególną uwagę przykuł film o produkcji kasków w fabryce Shoeia wyświetlany koło stoiska tegoż producenta.Podsumowując, nie żałuję dziesięciu złotych wydanych na wjazd, aczkolwiek mogło być ciut więcej samych motocykli. :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja bylem cala rodzinka w niedziele i powiem ze fajnie bylo, maly mial ubaw co nei miara, siadal na wszystkim co tylko bylo :) Sporo motorkow ale strasznie malo akcesorii na sciga, rekawiczek alpiny nie widzialem ... tak czy siak warto bylo wydac kaske na bilet. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 ba te hostessy nie dało sie nie patrzeć No to jeżeli w tej kwesti to tegoroczne hostessy w skali od 1 do 10 dostają 5.W ubiegłym roku śmiało mogę powiedzieć ,że była to "najwyższa półka" czyli 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Byłem w sobotę i nie żałuję. Mimo to że dłużej jechałem na wystawę niż na niej byłem (250km). Trochę rozczarowało mnie Kawasaki. Liczyłem że zobaczę ZZR1400. No trudno zadowoliłem się autem i motocyklami z MotoGP.Jak zwykle Suzuki i Yamaha pokazały najszerszy asortyment.Niestety znowu nie było BMW które 3 lata temu pokazało klasę.Na otarcie łez pozostały tylko hostessy. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Niestety niewiele zdjęć mi się udało - choroba dnia poprzedniego (łapy mi się trzęsły... :mrgreen: ) No i światło było zdecydowanie słabsze niż w zeszłym roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 cholera Yezoo myślałem, że jesteś trochę starszy.... 8O :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 oleska dzieki za fajne fotki - w prawdzie bylem ale milo obejrzec nowe fotki 8O POZDRAWIAM!!! :) Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no to mnie skutecznie zniechęciliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ci co ida to o 10.00 w sobote pod glownym wejsciem na Torwarze sie spotykamy...potem pifko i papu wspolne planujemy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ale zauwazyliscie ze to temat dotyczący imprezy zeszłorocznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi