Hun996 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Tajemnica :-)Pawel Paweł, jak tworzysz porównanie to uwzględnij też może Inazuma1200. Najbardziej klasyczna "obudowa" tego samego silnika. A co do świateł soczewkowych nowego B12. Świecą dobrze na krótkich ale są mało widoczne dla jadących z naprzeciwka (to już wypróbowaliśmy u Huberta), w ostrym słońcu lepiej jechac na długich. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 akurat mam inazume1200.piekny klasyk.silnik PRAWIE taki sam jak w b12 ale inaczej dostrojonyI nie spotkalem nikogo z kim moglbym pogadac na temat mojego moto :eek: czy jest tylko jeden?biedaczek/malutki? :flesje: ALE zap...dala do przodu jak wsciekly :flesje: PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 super maszyna i jak miałbym zamienić to tylko na duzego Fazerka :notworthy::):buttrock: słuszna koncepcja, sam tak, nieplanowo, uczynilem i jestem bardzo zadowolony :D Dobra, odgrzewam temat, tym razem z naciskiem właśnie na B12. Szczególnie mnie interesują zmiany pomiędzy 2000 a 2001 rokiem.drobna uwaga, WVA9 pojawił się już pod koniec 2000 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mówisz o A9111, nie wiem kiedy się pojawił, ale jeśli chodzi o zmiany to zostały one dokonane w modelu K1. Teraz jest precyzyjniej. Nie zawsze wprowadzenie typu na dany rok odbywa się 1 stycznia :-). Wiadomo o co chodzi. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 mial ktos do czynienia z ktoryms z modeli to poslucham opini :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 mialem suzuki gsx 1200 inazuma-polecam ,zajebista i piekna .to tak jakbys silnik z b12 wsadzil w xjere tylko ze ladniejszą :biggrin: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 proponuję użyć opcji "szukaj". o tych i podobnych maszynach była mowa niejeden raz - właściwie to trochę taki wybór "czy bardziej kochasz tatusia czy mamusię", czyli każdy będzie chwalił ten model, którym akurat ma lub miał :biggrin:pytanie brzmi do czego ten motocykl ma ci służyć: jeśli jazdy bliskie lub niespieszne możesz brać ładniejsze nakedy jak xjr czy inazuma. jeśli chcesz pojeździć gdzieś dalej, turystycznie itp to jednak motocykl z owiewką będzie lepszym pomysłem - czy to bandit czy np zrx kawy zasadniczo temat kwalifikuje się do oczyszczalnijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ale kiedy ci bedzie gdzies pilno to takim nakedem rownie dobrze pocisniesz i spoko - 300km ostrej jazdy na - w moim przypadku gsx1200 nie zrobilo zadnego negatywnego wrazenia .jedynie powyzej 200 a konkretnie przy 240 zlozyly mi sie lusterka. i w takim przypadku sie zgodze jazda z predkoscia wieksza niz 180 na dluzszy czas jest uciazliwa i przydalyby sie owiewki . ponizej tej predkosci masz osiagi porownywalne do hondy cbr 900 rr.dlatego miedzy innymi sprzedalem swoja inazume . poprostu chce szybciej polatac nie walczac z wiatrem. szukam 900rr lub srada750. bede mial to samo co dawala miinazuma [oprocz pieknego wygladu] ale beedzie bardziej sportowo. do inazumy powróce na pewno . zreszta kocham suzuki za caloksztalt :rolleyes:powodzenia Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 dzieki za porady, sportowcem nie jestem ale chyba bandyta bedzie lepszym rozwiazaniem jesli chodzi o przeloty typu 500 km na dzien itp a po miescie chyba tez da sie tym smigac. pozdrawiam wszystkich i dzieki kondon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 kondonie bracie mariana, teraz zacznie się seria "a może pomyślałbyś o..."z mojej strony: kawa zrx 1100 lub 1200. bez owiewki, z mala owiewka (kapitalna, oldskulowa, prostokatna), z wieksza owiewka (jak bandzior). a o hondzie cb 1300 nie myslales? dostepna jako golas albo z owiewka (tez oldskulowa :P )a we czwartek to myknij z pracy do zmnierzchu. nikt nie zauwazy, ze nie ma cie przez chwile... moze dwie... moze dluzej... ze rano na czworaka wrociles... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 siemasz batmanie raczej zdecyduje sie na bandyte z owiewka ale z ta nowa czaszka bo jednak wiater mi zaczol dokuczac w czasie przlotow, chociaz bardziej podoba mi golas i musze jeszcze swojego opchnac. pozdro i chyba do czwartku :wink: kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto1100 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 witam Jak skutecznie zwiekszyc moc xjr 1300?? np. do 140-150 KM ...ile wyioslyby ewentuale przerobki..??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Duzo, zostan raczej przy Suzuki. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam zastanawiam sie wlasnie nad tymi sprzetami dla tego wole odswierzyc temat zamiast zakladac nowy interesuje mnie konkretne porownanie b12 z xjr, z racji finansow raczej bardziej chodzi mi o jr 1200 i bandziorka w pierwszej wersji . Kazdy pisze o ogromnej mocy bandita, w przypadku xjr jakos ten temat poruszany nie jest, nie wiem jak to jest w praktyce ale z danych technicznych nie wynika zeby mu ustepowala w czymkolwiek druga kwestia to latwosc prowadzenia , ktory motocykl moze bardziej zaskoczyc i wymaga wiekszej wprawy? szczerze to o xjr zaczalem myslec bo wyczytalem ze zdecydowanie latwiejsza jest w oddawaniu mocy, nie wyrwie nagle na kolo jak to podobno w przypadku bandziora moze sie zdarzyc dosc latwo spalanie raczej jest podobno w obydwu przypadkach, ale jesli ktos ma jakies porownanie to czekam na opinie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) bandit ;) olejak ;) mialem suzuki inazume gsx1200[99r.], ten sam silnik z malutkimi modyfikacjami -na kolo nie idzie a trzyma sie drogi jak przyklejony [2.9>100km/h. no i najlad,niejszy neoklasyk na ziemi hehe ;) ale brakowalo mi owiewek bo lubie polatac czasem szybko z kumplami na scigaczach, dlatego tez sprzedalem inke i po dlugich poszukiwaniach zanabylem suzuki gsxr 1100 z 91r -ostatniego olejaka czyli ten sam nadal kultowy silnik z troche jeszcze innymi osiagami ale zawsze i nadal olejak . jak dla mnie kwintesencja uroku , formy i wszystkiego. ze jest niezawodny i "nie do zabicia" ;) nie bede pisal bo to oszyjista sprawa ;) jesli chcesz sie czegos wiecej dowiedziec na temat tych mtocykli lub i innych to lap mnie na GG . zawsze chetnie porozmawiam ;) GG 6462435 pozdrawiam ;) Edytowane 9 Stycznia 2009 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi