mallutkii Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 fajnie, fajnie! już się nie mogę doczekać tego obiadku.ale nie wiem czy wiecie, że mamy na dojechanie 1,5 godziny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzień dobry Państwu. Wypada mi w imieniu swoim i Kasi podziękować Miro_N za pozytywne załatwienie mojej prośby oraz Hubertowi za okazane zaufanie i wciągnięcie nas na listę. Następnym razem Hubercie nie będę Cię unikał, jak w lutym w Qfajce :banghead:Pozdrawiam Kurde, nie wiedziałem, że u nas takie kumoterstwo się szerzy, że trzeba wszystko załatwiać po znajomości. Co ta kadra dowódcza opowiada po za moimi plecami :P A poza tym nie zawuażyłem, żebyś mnie unikał w Qfajce .. Ale może byłem zbyt trzeźwy. fajnie, fajnie! już się nie mogę doczekać tego obiadku.ale nie wiem czy wiecie, że mamy na dojechanie 1,5 godziny ;-) A nie myśleliście, żeby przełożyć obiadek na sobotę? W niedzielę straszą trochę jakimś deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A nie myśleliście, żeby przełożyć obiadek na sobotę? W niedzielę straszą trochę jakimś deszczem... Nie siej Wodzu zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Obecna lista uczestników przedstawia się następująco:1) mar-952) Dorka3) Aker4) Aga5) Hun9966) Mallutkii7) Hubert8) Vlaad9) Zbycho10) Gregor11) Lucek12) Miro_N13) Prot14) Kaśka Jakby zgłosiły się jeszcze dwie osoby, to mielibyśmy cały ośrodek dla siebie Że tak powiem... Nie wiem, czy nasz Hetman przejawem lekkiej sklerozy chce niepostrzeżenie wniknąć głębiej w struktury EKG :cool: :P , ale wezmę już to na siebie, łącznie z konsekwencją podważania autorytetu HQ :icon_razz: Wracając do ad remu :wink: - przyjmując ostatnią opcję, są jeszcze wolne miejsca.Nie chodzi o chętnych z łapanki, ale parę osób wyrażało zainteresowanie i do nich głównie prośba o decyzję. Sierpień daleko, to prawda, ale ryzyko jest jednakowe dla wszystkich. W ciągu najbliższych dni obiecałem dać odpowiedź, którą, jeśli będzie na tak, należy poprzeć w ciągu 2-3 tygodni argumentem finansowym (to już będzie nadzorował Hubert). Stąd prośba o jednoznaczną akceptację przedstawionych wyżej warunków (oprócz tych, którzy juz to uczynili :banghead: ) hmm... dość szybko... :P :cool: PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zakładam że będzie otwarta. Bo jak nie to wtedy zeżremy hamburgera u McDonalda :-)Nasz Wódz ma namiar na superancką knajpę po drodze w m. Gietrzwałd. Polecam. Już testowana przez MGH z pozytywnym wynikiem :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Cytat(Hubert @ 05-04-2006, 8:12) A nie myśleliście, żeby przełożyć obiadek na sobotę? W niedzielę straszą trochę jakimś deszczem... Nie siej Wodzu zamieszania jeżeli chodzi o mnie, to może być rówież i sobota.toć możem się dogadać. tak czy inaczej ja z gregorem i akerem (który nie moze być ...) jemy obiad w Ostródzie. chętnych zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jeżeli chodzi o mnie, to może być rówież i sobota.toć możem się dogadać. tak czy inaczej ja z gregorem i akerem (który nie moze być ...) jemy obiad w Ostródzie. chętnych zapraszamy! Ja to mogę tylko w niedzielę.....ale i tak zależę od: - serwisu Suzuki :banghead: (w wersji jeździec) i/lub Akera :cool: (w wersji jeździec lub plecaczek :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wstepnie dołaczam do grupy,z kasą tez nie wymieknę :banghead: najwyzej jak by co nie wypaliło z czasem to będziesz miał śwagier pełno wymiarowe wyro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 w niedzielę pracuję ale jeśli obiad zaplanujecie na sobotę i miotła nie da ciała, to zapisuję się :P jakieś konkrety ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 wstepnie dołaczam do grupy,z kasą tez nie wymieknę :banghead: najwyzej jak by co nie wypaliło z czasem to będziesz miał śwagier pełno wymiarowe wyro :P Dopisane! Ponieważ propozycja Mirka nie spotkała się z żadnym sprzeciwem, więc ustalamy, że noclegi robimy w gospodarstwie agroturystycznym. Jeśli chodzi o ten wypad do Ostródy, to nie chcę robić zamieszania Gregorowi, bo, jak zrozumiałem, jemu niedziela zdecydowanie bardziej pasuje. To w końcu ich spotkanie. Ja się dostosuję - jeśli będe mógł, to pojawię sie w niedzielę, jeśli mi coś wypadnie, to polatam trochę w sobotę. Muszę wykręcić jeszcze kilka kilometrów przed pierwszym przeglądem, więc i tak jechałbym racej spokojniej niż szybciej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a w niedzielę ma popadywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja na Ostrode sie pisze. Dla mnie Ostroda jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dzieki wielkie za dopisanie mnie do listy :( Bardzo chętnie z tak szacownym gronem zwiedzę dolnośląską krainę :icon_razz: Od 2 lat mieszkam we Wrocławiu ale jedyne co mi Prot pokazał to wszystkie knajpy na rynku :banghead: :) Wyjazd jak najbardziej mi pasuje, w końcu będzie niepowtarzalna okazja, żeby pozwiedzać cuda tego regionu :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Od 2 lat mieszkam we Wrocławiu ale jedyne co mi Prot pokazał to wszystkie knajpy na rynku :icon_razz: :( :icon_razz:znaczy się, zaczął prawidłowo od prezentacji współczesnych przykładów najważniejszej spuścizny kulturowej, której korzenie sięgają czasów piastowskich, dając tym samym dowód na historyczną polskość ziem dolnośląskich :crossy: Zaś co do listy i towarzystwa... :) cóż... Są tego pewne konsekwencje i nie pomogą na to żadne znajomości :banghead: :crossy: Hmm... No dobra, zobaczę, co da się zrobić :P :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Błagam ! nie robcie na razie rezerwacji.Do sierpnia może się dużo zmienić jak już chyba wcześniej napisał Vlaad, miesiąc przed imprezą jest odpowiednim okresem na zaklepanie bazy. A jak będzie zajęta to nie widzę problemu, znajdzie się inną np. w Rzeczce w hotelu w którym był zlot gutków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi