krl Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Daj zerknąć na tego konia - wklej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Daj zerknąć na tego konia - wklej fotki.na szybko fotex , bo za 3 tyg musi byc gotowy na tor , znaczy przynajmniej taki jest plan :mellow: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 pany jak kto ma jakies dobre setupy na tor to chetnie przyjme info , bo brac ducati w usa milczy i niechce sie podzielic kodami , czyli standart nadete bufony :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie masz regulowanej główki ramy, więc na tor średnio się nadaje, objeżdżać Cię będą szejsetki... Wejdź na forum ducati w Polsce i zapytaj Krl Oskara ( lub tutaj Krl i Oskara), lub niejakiego Prendi... Pzd.J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 http://ducatisti.pl/1531,ducati-999-cf-z-arete-americana/ pewnie widzieliście ale mnie zwalił z nóg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak tylko chcę się pochwalić. Dziś latałem Diavelkiem przez dwie godzinki i cały czas mi się morda cieszy :biggrin: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Jak będziesz potrzebował pomocy jestem do dyspozycji - będę na SD w poniedziałek a mojego konia na pewno rozpoznasz. Edytowane 5 Lipca 2013 przez krl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 krl ale szramer mieszka w USA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To już nie mój problem ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus83 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 CZYTAŁ KTOS A WAS MOŻE? CO SĄDZICIE? STOJĘ PRZED WYBOREM.... I SAM JUŻ NIE WIEM CO WYBRAĆ...http://www.motogen.pl/Ducati-Diavel-Strada-czy-ma-sens,18125.html ciekaw jestem jaka jest Wasza opinia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Postaw sobie pytanie, do czego potrzebny Ci motur, potem po jakich drogach będziesz śmigać, a potem ile km będziesz robił...Diavel nadaje się bardziej do szpanowania, jazdy po drogach bardziej przypominających tor Portimao niż łódzkie superdróżki( wiem bo 3 tyg.temu byłem w Łodzi)...z tego rachunku może wyjść, że nie Diavel a Multistrada 1200 właśnie... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Janek, mam takie pytanie do Ciebie, może będziesz coś wiedział jako że siedzisz w dukatach :). Jechałem w piątek trasą 677 z Ostrowii Mazowieckiej do Łomży i przed Łomżą wyprzedził mnie jakiś gość na ducati, jakimś oldtimerze. Jak się jechało za nim to uwagę zwracały wydechy bo były 2 po prawej stronie ale jeden szedł nisko przy ziemi, coś jak w mz-ce, a drugi wysoko pod siodłem. Jako że to Twoje tereny to pomyślałem że kojarzysz to moto a może nawet znasz właściciela. Próbowałem znaleźć takie moto w googlach ale nie mogę a ciekawy jestem co to za model :). Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Jakiś Sportclassic na Zardach.Przynajmniej z dużym prawdopodobieństwem. Edytowane 30 Lipca 2013 przez Geni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jako powiedział Marcinek prawdopodobnie SC na Zardach...niestety gościa nie znam... prawdopodobnie ktoś z Warszawy...Swoją drogą lepiej jechać na Zambrów i z Zambrowa w kierunku Łomży, bo trasa Ostrów- Łomża to bardziej na enduro, na dodatek światła i mijanki...Pozdr. J-999.P.S.Marcinek zmień motocykl pod Avatarem przeca teraz to GT 1000 na Sharku hehehehehehhehehehe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Fantastyczna sprawa i naprawdę nie często spotykany Ducat - miał być nawiązaniem do klasyki i sam stał się klasykiem - wyjątkowa sprawa. [/img]Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi