brandoo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ponoć fajne odgłosy dochodzą spod zbiornika jak zasysa powietrze przy większych prędkościach i obrotach :buttrock: powiedziałbym że przy gwałtownym odkręceniu manetki a nie przy wyższych obrotach. U mnie przy 4 tyś obrotów mocne odkręcenie powoduje niesamowity ryk, połączony własnie z wyraźnym szumem zasysanego powietrza. Niesamowite wrażenie niedostępne w żadnym moto innej marki. Zresztą mój ulubiony zakres obrotów to 4-6,5 tyś obr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że jest mała szansa żeby zapowietrzyć pompę. a jakieś przewody odłączałeś: przewód odpowietrzający itp. ? No też mnie się tak wydaje, bo niby jak... W każdym razie alarm odwołany :) debil ze mnie i tyle. Odłączone były kabelki od wtryskiwaczy (coś tam jednak grzebałem po powrocie i zapomniałem o tym). Wszystko już klekocze prawidłowo. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 :clap: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No też mnie się tak wydaje, bo niby jak... W każdym razie alarm odwołany :) debil ze mnie i tyle. Odłączone były kabelki od wtryskiwaczy (coś tam jednak grzebałem po powrocie i zapomniałem o tym). Wszystko już klekocze prawidłowo. pozdr czasami zdarza się zapomnieć. Ale jaka jest radocha jak się dojdzie do przyczyny tej wielkiej awarii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Właśnie wróciłem z pierwszej dukatowej przejażdżki :crossy: od 3 miesięcy prawie. W międzyczasie jeździłem na różnych sprzętach. Nie licząc GS500 i Virago 535 był jeszcze GSXR1000 i CBR600RR. Mimo, że mój klekot jest w sumie z deczka "spaździerzały" to jazda Ducati jest zupełnie inną bajką... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Słuchajcie, wczoraj wracałem z Wrocławia po wymianie kompa w moim SS`ie (opisywałem problem kiedyś-odcinało mi za wcześnie obroty) i żeby przetestować moto musiałem go pokręcić do maksymalnych obrotów na każdym biegu... nie ważne. Efekt był taki,ze wczoraj mnie zatrzymali na A4 pod Opolem z nagranym filmem gdzie miałem 201.5km/h. Policjanci byli bardzo stanowczy i od razu mnie ostrzegli,ze rozmowa jest nagrywana i w ogóle nie chcieli słuchać tłumaczeń. Dostałem 10 pkt i 500zł. Parę osób zadzwoniło na 112 i zgłosiło,że jakiś szajbus jedzie po A4 z nadmierna prędkością. Nie pisze tego,żeby się chwalić bo sytuacja była niemiła a mnie się ręce trzęsły. Piszę to dlatego,żebyście uważali bo człowieka czasami ponosi i myślimy,że jesteśmy bezkarni a sami widzicie,ze ludzie dzwonią a policja ma coraz szybsze wózki i dogonić moto to coraz mniejszy problem. Ja się ciesze,że dostałem tylko 500zł. Jakbym był w Czechach to bym pewnie musiał moto sprzedać,zeby zapłacić mandat a niedługo myslę,że podobnie będzie u nas. Do tego dojdą fotoradary robiące od tyłu i Game Over. Zwykle tak nie jeżdzę ale wyszedłem na poj..a na ścigaczu. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dresiarz, mistrz prostej he he :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 społeczniaki nie śpią.. szkoda 500zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1488662 Czy ten model jest oryginalny, czy już tuningowany. Wcześniej pisaliście że SS750 były tylko czarne i z jedną tarczą z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wcześniej pisaliście że SS750 były tylko czarne i z jedną tarczą z przodu. kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem. wcześniej była mowa o 750 sport, a nie ss, i właśnie te różnice wymienił Duke BTW rozstrzał masz spory... zastanów się może najpierw, czy chcesz mieć duca, czy po prostu motocykl jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jeszua- twardy jestes i nie ma u Ciebie 'obierania cebuli',pzdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem. wcześniej była mowa o 750 sport, a nie ss, i właśnie te różnice wymienił Duke BTW rozstrzał masz spory... zastanów się może najpierw, czy chcesz mieć duca, czy po prostu motocykl jsz A co za różnica, motocykl to motocykl. Gdybym miał na tyle funduszy, kupił bym po jednym z każdego rodzaju. To już nie jest pasja, to jest miłość do tych maszyn :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Honda, Suzuki, Yamaha to są motocykle, a Ducati to po prostu Ducati i tyle... Kuczę...pod uwagę bierzesz tak różne motocykle, że naprawdę zaczynam podejrzewać, że robisz sobie na Forum po prostu jaja..., ale myślę że Jeszua trochę Ci wyprostuje ścieżki... J. 748. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Taki fakt wynika z tego że jak każdy wie znaleść w naszym kraju motocykl zadbany to wyzwanie. Zjeździłem kawał Polski, i wierzcie mi nie raz miałem ochotę obić sprzedawcy ryło (ale nie ja jeden pewnie) Nie sztuką jest kupić paścia i później kląć bo trzeba z tym robić kiedy inni śmigają. Co do samego motocykla, nastawiłem się na dużą fałkę i takiego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Bierz SV1000 ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi