scitro Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 hehehe.... Balzacoj, ja wiem że ty nie z tych od "gnojenia i młodego winka" hehehe... ale żeby tak starsze pane molestować ...hihihihi... :icon_mrgreen: A junak czarny czy czerwony?Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie wiecie jak wykasowac napis "mainte" z wyswietlacza w SS1000? W Moto-rex`ie nie wiedzieli.Odkręć wyświetlacz, albo zaklej czymś :biggrin: A tak serio to mi też coś się wyświetlało w monsterku to mi Koral coś tam poprzyciskał, kluczykiem pokręcił, kilka zaklęć rzucił i skasował. :flesje: A co do Junaczka miałem kiedyś takiego w kupnie piękny bordowy pełny oryginał ale ktoś mnie ubiegł. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mam parę pytań związanych z Ducati 998 Biposto. Przymierzam się do zakupu, bo znalazłem piękny egzemplarz. Sytuacji wyjaśni się w ciągu paru dni i niestety nie mam czasu na przeglądanie 278 stron postów tego tematu. - na co głównie zwrócić uwagę przy zakupie (oprócz rzeczy opczywistych typu przeszłość powypadkowa itp)- jak wygląda sprawa z awaryjnością tych maszyn, 998 powinien teoretycznie być dopracowany, ale ...- co ile zmienia się paski rozrządu (wiek / przebieg?) Wszelkie dodatkowe uwagi mile widziane :icon_twisted: Z góry dzięki znawcom tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mam parę pytań związanych z Ducati 998 Biposto. Przymierzam się do zakupu, bo znalazłem piękny egzemplarz. Sytuacji wyjaśni się w ciągu paru dni i niestety nie mam czasu na przeglądanie 278 stron postów tego tematu. - na co głównie zwrócić uwagę przy zakupie (oprócz rzeczy opczywistych typu przeszłość powypadkowa itp)- jak wygląda sprawa z awaryjnością tych maszyn, 998 powinien teoretycznie być dopracowany, ale ...- co ile zmienia się paski rozrządu (wiek / przebieg?) Wszelkie dodatkowe uwagi mile widziane :icon_mrgreen: Z góry dzięki znawcom tematu Oj. moje umeczone serce brakiem krewniakow mojego Baylissa raduje sie :icon_twisted: Poprosze Cie o kontakt na gg po 20:00. Moze cos podpowiem. Sprzet z PL?Trzymam kciuki :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kolega długo błądził ale widze ,że chyba ma szanse się nawrócić. Popieram i też trzymam kciuki. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam czy ktoś z szanownych Ducatozakręconych może był i oglądał tą sztukę, a może ma nie daleko żeby podjechac i oblookac ja dla mnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M812085 Grazie PS. ja mam troszkę daleko z grodu Kraka Baaardzo ładnie to wszystko wygląda: cena, licznik, jakość motórka (na optykę zdjęciową), no i gotowy do zapakowania i w drogę. Same kufry oryginalne to wydatek rzędu 3 tysięcy złotych , w drugim obiegu same kufry raczej nie wystepują, więc taniej nie będzie. A wartością dodaną samą w sobie jest fakt, że będzie nas już mnóstwo w Krakowie!No i kuferki będzie od kogo wypożyczyć.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wlasnie wylicytowalem tlumiki na ebayu. ;) Pewnie w przyszlym tygodniu beda u mnie. Co prawda to tylko oryginaly, ale w planach mam przeksztalcenie ich w cos bardziej "energetycznego". :) Nie chodzi mi glownie o decybele, ale raczej o wzmocnienie "basow". Ostatnio bylo pare postow na ten temat, czytalem uwaznie i pilnie robilem notatki :) ale chyba bylo by niezle, zeby do opisow pojawilo sie pare szkicow, np. przekrojow. Moze ktos namiary na jakies ciekawe strony tego typu (tlumiki, tuning tlumikow)?Eksperymentowanie w ciemno pewnie bylo by niezla zabawa, ale obawiam sie, ze do takich dzialan jedna para tlumikow mogla by nie wystarczyc :) , dlatego chyba lepiej zaczac od konkretnego wstepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wlasnie wylicytowalem tlumiki na ebayu. ;) Pewnie w przyszlym tygodniu beda u mnie. Co prawda to tylko oryginaly, ale w planach mam przeksztalcenie ich w cos bardziej "energetycznego". :) Nie chodzi mi glownie o decybele, ale raczej o wzmocnienie "basow". Ostatnio bylo pare postow na ten temat, czytalem uwaznie i pilnie robilem notatki :) ale chyba bylo by niezle, zeby do opisow pojawilo sie pare szkicow, np. przekrojow. Moze ktos namiary na jakies ciekawe strony tego typu (tlumiki, tuning tlumikow)?Eksperymentowanie w ciemno pewnie bylo by niezla zabawa, ale obawiam sie, ze do takich dzialan jedna para tlumikow mogla by nie wystarczyc :) , dlatego chyba lepiej zaczac od konkretnego wstepu... Napisz do mnie na maila w podpisie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 hehehe.... Balzacoj, ja wiem że ty nie z tych od "gnojenia i młodego winka" hehehe... ale żeby tak starsze pane molestować ...hihihihi... :) A junak czarny czy czerwony?Seb Cześć Wam,"looknij" w galerię na www.albumbalzaca.pl...wszystko tam jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jest godny polecenia Monster S4, czerwony, 2001, zarejestrowany, przebieg 35 tys, świeżo po duzym przeglądzie u Kedziora( nowe paski rozrządu, filtry, regulacja rozrządu, nowe sprzegło(!)) poza tym ma wydechy arrowa(klasyczna wysokość)+ orginały, amor skrętu Ducati Performance, kontakt z właścicielem na priv. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Fajnie byloby miec cos takiego w garazu http://cgi.ebay.pl/_W0QQitemZ170226611504:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 He he, podroze sie zaczynaja- najpierw Maciej z Poznania z zona objechali Monsterem Saint Tropez ( 2200km w jedna strone), wczoraj- Pinhol osiemsetka byl w Paryzu i dzisiaj pewnie lezy nad Adriatykiem ;-] Szerokosci, szerokosci ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Fajnie byloby miec cos takiego w garazu http://cgi.ebay.pl/_W0QQitemZ170226611504:D Witaj,przecież to prawie Junak !!!Prawie, bo Junak jest starszy, większy i taki nasz - polski :icon_mrgreen: Gomez, kupuj Junaka, będziesz wniebowzięty (ja mam już dwa :-) PS:Może w "200" się kiedyś spotkamy ?Pozdrów Kasię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witajcie,Znalazłem coś takiego"http://www.dkmotorcycles.co.uk/dkonline/ne...&product_id=226Wychodzi bez transportu jakieś 14 tys mniej ni z w kraju. Może Ktoś się orientuje jakie są koszty rejestracji i jakie papiery są potrzebne do zarejestrowania nowego motura z wysp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witajcie,Znalazłem coś takiego"http://www.dkmotorcycles.co.uk/dkonline/ne...&product_id=226Wychodzi bez transportu jakieś 14 tys mniej ni z w kraju. Może Ktoś się orientuje jakie są koszty rejestracji i jakie papiery są potrzebne do zarejestrowania nowego motura z wysp.Pozdrawiam Ciekawe, ciekawe- pisz do naszego Desmodoctore - Janka Wszechwiedzacego. Nie pamietam- kupujesz drugiego czy wymieniasz? Pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi