jannikiel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Cieszy ze jednak to nie byl powazny problem...niestety nowoczesne oprogramowane jednostki juz nie sa tak latwe do rozgryzienia jak starszawe Klekoty...a i tak wrzucenie na kompa servicowego nie zawsze daje efekty i nie zawsze widac jaki problem tkwi w motocyklu( jak n.p pokazuje ze wsio gra a moto nie chodzi jak trzeba...znam jeden przypadek...), trzeba jeszcze na swoj sposob poglowkowac...Pozdr. Janek Klekot 748 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Część Ducatisti, ...coś dla ucha i dla oka :) miłego oglądania i słuchania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piękne, szczególnie klasyki one ciągle mają to coś.Też tak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Część Ducatisti, ...coś dla ucha i dla oka ;) miłego oglądania i słuchania pozdrawiam Muzyczka taka, ze musialem nastepne piwo otworz :) ;) yc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgrzegorz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam.jestem tu nowy i przymierzam sie do kupna monstera,najlepiej 900i.mam parę pytań.-czy w 900-tkach z rocznika 2001-2003 montowany jest mono wahacz-czy wszystkie 900-tki mają regulowane zawieszeniei jak wygląda sprawa z immobilaizerem, czy montowany jest zależnie od wersji albo to jest standardowe wyposażenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam.jestem tu nowy i przymierzam sie do kupna monstera,najlepiej 900i.mam parę pytań.-czy w 900-tkach z rocznika 2001-2003 montowany jest mono wahacz-czy wszystkie 900-tki mają regulowane zawieszeniei jak wygląda sprawa z immobilaizerem, czy montowany jest zależnie od wersji albo to jest standardowe wyposażenie ? He he, potencjalny nowy zarazony ;-]. Witaj w naszym gronie. A moze chcesz kupic SS800, 2003 z 9000km za ok 10tys? Czy tylko Monsterek wchodzi w gre?Sprzet pewny, gwarantowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgrzegorz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 tylko 900 bo musi być suche sprzęgło a w 800 wydaje mi się że jest suche tylko monster 900 a w 800 jest mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 tylko 900 bo musi być suche sprzęgło a w 800 wydaje mi się że jest suchetylko monster 900 a w 800 jest mokre. ...i do tego wie czego chce- chlopie przepadles juz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgrzegorz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 parę razy tą maszynę słyszałem i tak jak mówisz -przepadłemżeby tylko teraz znaleźć dobry egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piękne, szczególnie klasyki one ciągle mają to coś.Też tak uważacie?Zgadzam się z Toba na 100% Chociaż żadnym fachowcem albo ekspertem od marki DUCATI nie jestem :cool: uważam, że pomimo ogromnego postępu technicznego, DUCATI nadal maja to "coś"Nawet moja Multistrada, która z daleka przypomina duży skuter (a czasami wystraszonego osiołka) ma to coś co kiedyś oczarowało mnie w i nadal czaruje w DUCATI :bigrazz: .....może jest to charakterystyka pracy silnika, a może to ta czerwona rama, może ten odgłos klekotu sprzęgła, może basowy dźwięk z wydechu, może hamulce.....itd PS:A może całość :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Oooj oooj balzac, masz pierwsze syndromy kryzysu "wieku średniego" hihihihi.... uważaj bo za chwilę bedziesz wyrywał 20-ki spod "disco"... ;-))) czerwony motocykl i do tego Ducati ???? Coś w tym jest! Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam czy ktoś z szanownych Ducatozakręconych może był i oglądał tą sztukę, a może ma nie daleko żeby podjechac i oblookac ja dla mnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M812085 Grazie PS. ja mam troszkę daleko z grodu Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie wiecie jak wykasowac napis "mainte" z wyswietlacza w SS1000? W Moto-rex`ie nie wiedzieli. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Daj znac Krzysiowi - Muminkowi- podobniez ma znajomego co to zrobi...Pozdr. Janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Oooj oooj balzac, masz pierwsze syndromy kryzysu "wieku średniego" hihihihi.... uważaj bo za chwilę bedziesz wyrywał 20-ki spod "disco"... ;-))) czerwony motocykl i do tego Ducati ???? Coś w tym jest! 'Drogi scitro',kryzys to ja może i mam...są takie dni, że nawet kilka się zdarzy, ale czy odrazo jest to kryzys "wieku średniego" :) Do wiadomości wszystkich: na co dzień to jeżdżę Junakiem (takie polskie Ducati) i jakoś żadnej 20-ki spod "dico" nie udało mi się jeszcze wyrwać. Natomiast starsze panie to się z wielką czułością za mną oglądają. Często po zatrzymani podchodzą do mnie mniej lub bardziej podchmieleni klienci i mówią:"Panie ja wiem co to jest!!! ......to...to ...to...jest JUNAK".Czasami usłyszę "Szefie brakuje nam 30 groszy do Flaszeczki" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi