sv650s Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ustawmy sie na 10 tak jak bylo wczesniej zaplanowane to dluzej posmigamy.Dzulu niewyrobie sie dzisiaj na 19 na plac zobaczymy sie pozniej pod selgrosem i obgadamy co i jak :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 CBR to może napisz mi na PW? Bo ja na 10 nie będe mógł co najwyżej później nieco a zreszta i tak miałbym problemy z dogonieniem was więc najwyzej sobie później do was dojade Spoko zadnym gliniarzem nie jestem :notworthy: i nikogo na was nie napuszcze (bo i po co?) więc możesz mi zaufac :icon_eek: to tylko kwestia godzin i prędkosci moto (mam na dotarciu i więcej jak 50/h nie jezdze a dla was to by była mordęga na mnie czekac :icon_eek:) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Mam nadzieje, ze dzisiaj w koncu przyjdzie mi ta je**na klamka... Od razu ja spiluje, zeby nie popelnic tego bledu co wczesniej... :icon_eek: Edit: NIE MAJA !! Dopiero w nastepnym tygodniu... :/ Pawel w jakim stanie jest ta twoja klamka ?? Jak mozemy sie ustawic zebym ja od Ciebie wzial ?? Ile za nia chcesz ?? wku**wilem sie... :notworthy: Edytowane 27 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Czy sa juz jakies plany na dzisiaj ?? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Mam nadzieje, ze dzisiaj w koncu przyjdzie mi ta je**na klamka... Od razu ja spiluje, zeby nie popelnic tego bledu co wczesniej... :wink: Edit: NIE MAJA !! Dopiero w nastepnym tygodniu... :/ Pawel w jakim stanie jest ta twoja klamka ?? Jak mozemy sie ustawic zebym ja od Ciebie wzial ?? Ile za nia chcesz ?? wku**wilem sie... :icon_mrgreen:po poludniu poszukam jak by co moj gg.7667554jak będzie sie nadawac to nic za nią nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Wysylam Ci na priva adres nowego Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Pisalem... Im wiecej osob tym lepiej !! My dopiero sie uczymy wiec nie spodziewac sie jakies rewelacji na patyku... Ja jak na razie nie umiem przejechac nawet 5 metrow na gumie... Ale za to moj kumplus na Drce juz potrafi przebijac biegi... :icon_mrgreen: Zapowiada sie zajebista bania !! :wink: na jakiej dr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 CBR600Fa to kto jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 na jakiej dr ? 350 CBR600Fa to kto jest? Igla, ziomek z Wroclawia... Wyspawal mi chlopak klateczke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 kto i w jakie dni jedzie ne borki????? czasu mało więc panowie i panie prosze o szybką decyzje :icon_exclaim: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam czy ktoś będzie jechał w sobotę do Borek bo ja bym chętnie skoczył ale samemu mi się nie chce :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja lecę jutro :icon_twisted: w godzinach popołudniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 A ja nie :icon_twisted:.....no cuż wle jednak maszynke zrobić...echhhh a cholera bym chciał jechac ;] echhh Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 To co z tą sobotą ??Właśnie się dowiedziałem że moja kochana żonka ma wolną sobotę.Jestem otwarty na propozycje (Borki i inne wypady) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Kamieniu... w sobote jak wszystko pójdzie ok to ja wyruszam z Borek do Łodzi na 10:00 pod PROfi i z Robertem (chyba) jedziemy na Borki, bo o 13:00 tam się zaczyna parada... i jakaś wycieczka... więc jak chcesz popatrzeć na wygłupy :icon_twisted: to wpadnij o 10:00 pod profi i potem się zgadamy co dalej, albo skontaktujemy się jeszcze po "miejscówkowaniu -> LOL " i pojedziemy razem nad zalew.... trasa wycieczki borkowej jest w temacie o borkach (tym "tylko do czytania") oby tylko pogoda była OK :icon_exclaim: PS. nie wiem tylko gdzie bede spałtam na borkach :/ ale dobre nastawienie to podstawa :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi