Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

CBR to może napisz mi na PW? Bo ja na 10 nie będe mógł co najwyżej później nieco a zreszta i tak miałbym problemy z dogonieniem was więc najwyzej sobie później do was dojade Spoko zadnym gliniarzem nie jestem :notworthy: i nikogo na was nie napuszcze (bo i po co?) więc możesz mi zaufac :icon_eek: to tylko kwestia godzin i prędkosci moto (mam na dotarciu i więcej jak 50/h nie jezdze a dla was to by była mordęga na mnie czekac :icon_eek:)

Mam nadzieje, ze dzisiaj w koncu przyjdzie mi ta je**na klamka... Od razu ja spiluje, zeby nie popelnic tego bledu co wczesniej... :icon_eek:

Edit: NIE MAJA !! Dopiero w nastepnym tygodniu... :/ Pawel w jakim stanie jest ta twoja klamka ?? Jak mozemy sie ustawic zebym ja od Ciebie wzial ?? Ile za nia chcesz ??

wku**wilem sie... :notworthy:

Edytowane przez CbR600f

Mam nadzieje, ze dzisiaj w koncu przyjdzie mi ta je**na klamka... Od razu ja spiluje, zeby nie popelnic tego bledu co wczesniej... :wink:

Edit: NIE MAJA !! Dopiero w nastepnym tygodniu... :/ Pawel w jakim stanie jest ta twoja klamka ?? Jak mozemy sie ustawic zebym ja od Ciebie wzial ?? Ile za nia chcesz ??

wku**wilem sie... :icon_mrgreen:

po poludniu poszukam jak by co moj gg.7667554

jak będzie sie nadawac to nic za nią nie chce

Pisalem... Im wiecej osob tym lepiej !! My dopiero sie uczymy wiec nie spodziewac sie jakies rewelacji na patyku... Ja jak na razie nie umiem przejechac nawet 5 metrow na gumie... Ale za to moj kumplus na Drce juz potrafi przebijac biegi... :icon_mrgreen: Zapowiada sie zajebista bania !! :wink:

na jakiej dr ?

Kamieniu... w sobote jak wszystko pójdzie ok to ja wyruszam z Borek do Łodzi na 10:00 pod PROfi i z Robertem (chyba) jedziemy na Borki, bo o 13:00 tam się zaczyna parada... i jakaś wycieczka... więc jak chcesz popatrzeć na wygłupy :icon_twisted: to wpadnij o 10:00 pod profi i potem się zgadamy co dalej, albo skontaktujemy się jeszcze po "miejscówkowaniu -> LOL " i pojedziemy razem nad zalew.... trasa wycieczki borkowej jest w temacie o borkach (tym "tylko do czytania") oby tylko pogoda była OK :icon_exclaim:

PS. nie wiem tylko gdzie bede spałtam na borkach :/ ale dobre nastawienie to podstawa :icon_exclaim: