S16 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 W czwartek sprzedałem fazera 600 a w poniedziałek spełniłem moje marzenie i mam FAZERA 1000. Moto przytargałem z niemiec od 1wł. 2003rok na model z czarną ramą i silnikiem przebieg 9.750 fotki są w albumie! BYLE DO WIOSNY :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Gratulacje nowego motocykla aby dobrze się sprawował. Sam też się przekonałem, że marzenia się spełniają i dla tego warto je mieć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Gratuluje!!!!!OStatnio wszytskim sie spelniaja marzenia!! I dobrze :( POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Widze ze marzenia mamy bardzo zbiezne 8) Ale Twoje sie wlasnie spelnilo, a ja na upragnionego KiloFazera bede musial jeszcze troszke poczekac....Super sprzet! Gratulacje, i udanego sezonu z nowa kochanka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No sliczny sprzecik! Piekne zestawienie kolorkow! I kolejny raz... BYLE DO WIOSNY!!! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ładna maszyna, Moje gratulacje :( Ty sprzedałeś Fazera 600, a ja kupiłem ;) Szerokiej drogi zyczę ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 pogratulować sprzeta,ładna maszynka ;) ,oby sprawował sie dobrze,no i tak samo byle do wiosny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ile tych marzeń nam sie spełniło :lol: byle do wiosny narazie nie prędko jak słysze co nadchodzi, mi teraz zimno a jak ma być jeszcze gorzej to szlak mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 gratulacje!! 1 fazer 1000 na forum? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Żółci górą!!!Jeszcze raz gratki i nie szalej na wiosne :( jak kiedys w ogóle bedzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 no ładny ładny ten FRAZES 1000 ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 GRATULACJE może kiedyś też zmienię na 1000 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Gratuluję zakupu :!: Zima szybko minie, aczkolwiek tak to dzisiaj nie wygląda... Ja dopiero pracuję nad spełnieniem mojego marzenia, ale jak wszystko dobrze pójdzie to też się niedługo pochwalę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Również gratuluje !!! Wspaniała maszyna ! Mam nadzieje, ze moje marzenie o BT Bulldog tez sie kiedys spełni :D Pozdrawiam i byle do wiosny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Gratulacje. :D fotki są w albumie A gdzie ten album z tymi fotkami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi