SartaB Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 No to ja piszę jako 3 :DCzekam na następną okazję i już nie mogę się doczekać. Mam tylko nadzieję, że przy następnej okazji będę miał wolne i nie będę musiał siedzieć w garniaku :D nie czułem się w 100% komfortowo no i troszku człowiek zmęczony już był... nie mówiąc jeszcze o fakcie tak późnego przybycia na miejsce i tym samym nie zdąrzyłem zamienić ze wszytkimi choć jednego zdania. Poprawię się następnym razem!! :oops: :oops: Dziękuję wszystkim za wspaniałą rozrywkę!Dziękuję Fatowi za transport TurBoYarisEm :twisted: Następnym razem stawiam Ci piwo :D :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Spoko spamerom!!! Właśnie Facior moje dupsko odwiózł za co mu serdeczne dzięki!!!Uwaga' date=' uwaga, uwaga!Następna impra w HRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekajcie na szczegóły!!!!!pzdr!![/quote'] Jak juz Dominik tak ladnie Fatowi podziekowal, to ja tez chcialbym zrobic to samo :evil: Sorry ,ze nie zrobilem tego wczesniej :oops: Dzieki Tina, ze nie musialem z buta zapieprzac do akademika :D !!! W takim razie mam nadzieje ze do zobaczenia w HRG, w co najmniej takim samym skladzie !!! Dziękuję Fatowi za transport TurBoYarisEm Zaluj ze nie jechales tym samym Yarisem co ja-Ghostrider by sie nie powstydzil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja już planuję mega-imrę u mnie!! SZYKUJCIE SIĘ MIĘĘĘĘĘCZAKI NIE CZAKI!! :lol: :evil: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Zarąbista impreza!! Dzieki wszystkim i mam nadzieje na szybką powtóke z rozrywki :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 dumnie melduje sie jako ostatni spamer który wychodził z ploretariatu (z grupy motorniczych odzywiście :D ) byle do wiosny :evil: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam. No to ja się pisze na kolejną impreze, tym razem przytelepie się z buta:)było sympatycznie i wszystkim dzięki.następnym razem nie będę taki sztywny, pare piwek wypije i będzie ok;)Po wyjściu miałem przygode, jakaś frajerska pała urwała mi lusterkow puszce :evil: ale tak to już jest co zrobić. Pozdrawiam i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Dominik, nie pij tyle :D A ty Zajc, żigolaku jeden podrywaczu.... aaaalbo już nic nie będe mówił :evil: Dozo następnym razem, mam nadzieję, że już sprzętem. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Dziś rano "troszke" mnie suszyło :evil: Imprezka udana....teraz pozostaje czekać na nastepną :D I niech ta wiosna przyjdzie bo patrze za okno a tu znowu śnieg pada :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 ja dpoiero teraż wróciłem bo spałem u laski. do chaty za daleko bym miał. Ale śruba była :evil: do następnego razu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Imprezka bardzo udana, było naprawdę kozacko.Minusem był tylko jeden kibel na całą knajpę ale to juz nie nasza wina... :evil: Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu!Rafał22 - dzięki za podrzucenie mojego dupska do chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 A ty Zajc, żigolaku jeden podrywaczu.... aaaalbo już nic nie będe mówiłAle osso chozi, przeciez grzeczny bylem :roll: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Minusem był tylko jeden kibel na całą knajpę ale to juz nie nasza winahmmm, ale przez to miałem okazje poznac jubilatke z imprezy obok.... :mrgreen: co wiecej ludzie dopisali, pifka i kobiet nie brakowało a juz myslalem ze to "gayparty" bedzie PS. Paluch dzieki za serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 To kiedy się znów umawiamy na browara :?: :?: :D może pod koniec lutego albo na początku marca :?: knajpa może być ta sama ( browar dobry!!!!). jak będzie :?: pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Imprezka przednia czekam na kolejne :D Mam nadzieję że to był początek naszych imprezków 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Nareszcie Was trochę znam i nie myślcie sobie, że Kogoś nie zapamiętałem. Sam też nie dam się zapomnieć, ale ponieważ widziliśmy się pierwszy raz, to na wszelki wypadek umieszczam w GALERII moją facjatę. Zachęcam Wszystkich do wstawienia tam kilku zdjęć - no może nie koniecznie prześwietleń kończyn - pozdrawiam Cię MATI1411 - ciekawa galeria powypadkowa:http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=7073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi