MarianKa Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ja!! Ja!!!! Ja!!!! Ja!!!!!(wybujałe ego) zbyha też przygarnę, i jeszcze jedno miejsce zostaje. kiedy śpimy w Budapeszcie, to sobie już zarezerwuję. A Darek browarny jedzie? byłby do trójcy. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 A Darek browarny jedzie? byłby do trójcyNiestety nie. Gdzies tam o tym pisalem w tym watku ale jest Ci wybaczone ze nie znalazles :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Ja!! Ja!!!! Ja!!!! Ja!!!!!(wybujałe ego) zbyha też przygarnę' date=' i jeszcze jedno miejsce zostaje. kiedy śpimy w Budapeszcie, to sobie już zarezerwuję. A Darek browarny jedzie? byłby do trójcy.[/quote'] Tak niesmialo napomkne, ze jesli uda mi sie z prawkiem, chetnie do kogos dobije do pokoju skoro browarny definitywnie nie jedzie :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 No, to przedstawiam fakty!Nie będę mieć prawka do czasu wyjazdu :cry: :cry: :cry: Chciałabym bardzo pojechać, ale jest jedno podstawowe pytanie.....KTO ZECHCIAŁBY MNIE ZABRAĆ NA PLECY??? :oops: Nie ważę dużo, także opony nie będą pękać :mrgreen: A tak na poważnie..... oczywiście jak to na pasażera przystało-w każdej kwestii dorzucam się kasą. Mam nadzieję, że ktoś da mi szansę uczestniczenia w tak szacownym gronie 4umowiczów :mrgreen: Tylko Protek nie wymyślaj jakiegoś konkursu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 chetnie bym zaoferowal swoje skromne siodelko w GSie gdybym wiedzial, ze na pewno pojade. Jesli nikt sie nie zaoferuje (w co nie wierze), a okaze sie, ze na pewno jade to u mnie masz miejsce :P :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 He he dzięki Marek :PP.S. Jutro już dostaniesz swoje pokrętełko, o ile Świru gdzieś ,,nie zabłądzi" hi hi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Dzieki serdeczne. przy okazji jakies winko na wegrzech w ramach podziekowania zrobie jesli bedzie mi dane pojechac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 jakies winko na wegrzech w ramach podziekowania zrobieOooooo jaki Ty uzdolniony jesteś! Jestem pod wrażeniem! :P To ja Ci nazrywam do tego winka winogronek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 ok, ok powinienem napisac "zrobie" Co ja teraz poczne? Chyba bede musial tam zostac przez ... jak dlugo sie robi wino?? Pociesza mnie fakt, ze bede mial w Tobie towarzystwo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Pociesza mnie fakt, ze bede mial w Tobie towarzystwoZawsze zwarta i gotowa! A do winka pierwsza! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 No i się zaczął spam na całego... 8O (Adu Ty to potrafisz) SZykuje się nam chyba mały surprajś ale o tym dowiemy się na miejscu (jeśli w ogóle) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no i ku.wa sobie pojechalem - bede zapieprzac w robocie cale 5 dni, wiec narazie na 90% nie jade :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 No i się zaczął spam na całego... Shocked (Adu Ty to potrafisz) A pewnie! W końcu uczę się od mej ,,rodziny z Pasteura" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Bodzyn moze jeszcze sie uda cos wykombinowac głowa do góry :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja tam Bodzyn nie wiem, ale kiedyś był taki uniwersalny świstek-lekarstwo na takie okolicznosci, chyba L-4 się nazywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi