Marlew Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ponieważ z kolegą Protem sobie konwersujemy na temat wyjazdu omawiając jego rózne wersje... i ponieważ spadła ilość uczestników którzy wolą wybrać Bieszczady... to analizując traskę Cosmo i łącząc ją z nieco inną propozycją dotycząca Wegier otrzymalismy przed chwilą trasę 1000 km zamiast 1500 i to zdecydowanie niższą kosztowo.Propozycja jest taka aby ominac oazę emerytów niemieckich i osikać Balaton z góry. I :- wyruszyć z Wegierskiej Górki w sobotę i dojechac tylko do Tokaju (360 km) po górach i fajnych traskach....- zostac na campingu (są domki i pole namiotowe) ceny baaardzo konkurencyjne- nawalic się dobrym winem- w niedziele tuz po śniadaniu (koło 14-15) wyjechac w spokojną i leniwą (max 160) wycieczkę do Hajduszoboszlo (90 km) , znaleźć fajna kwaterę (ok 30-40 pln) na dwie doby- poniedziałek to otwarcie basenów wiec moczymy tyłki cały dzień, zjezdzamy na zjezdzalniach i pijemy wino i jemy langosy :)- we wtorek po sniadaniu wyjechać do Budapestu (200 km) pozwiedzać, przynajmniej wzgórze Gellerta, parę mostów i moze baseny na Wyspie Św. Małgorzaty, i na wieczór wyjechac z Budapesztu i poszukać noclegu poza.- w środe spokojnie dojechać do Wegierskiej Górki (300 km) Dla zainteresowanych - ta trasa obniża koszty, jest ciekawsza (fajniejsze drogi, troche górek), i lepsza dla tych z małym doświadczeniem. Co Wy na to?? Aha - niestety ja moge tylko wziąc wolne od 29.04 do 3.05 -sorrypozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Aha - niestety ja moge tylko wziąc wolne od 29.04 do 3.05Podobnie, jak ja. Trasa mi pasuje, zaniżenie traski przebiegu o 500 km - to dodatkowe 30-40 € w kieszeni :) Jestem jak zwykle za. :mrgreen: Wypada spytać pomysłodawcę. MarianKa - podoba się ? Powiedz, że "TAK" !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 PomyS JeS GIT :!: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 mi pasi :) chyba ze moj pracodawca zaprotestuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 dla mnie trasa bomba, a ponieważ Prot mam nadzieje już mnie wkręcił do ekipy, to tylko wypada stwierdzić, że już się cieszę na majowe pierwszomajowe święto!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Czolem! Ile trzeba miec siana na calosc przy spalaniu 6l/100km :)?Bo ja ciagle tez chce jechac, a nie wiem czy sprzedawac nerke :(. Sevenka 170 umi (ale wtedy zre 8l :D), wiec nie bede spowalniaczem :D. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Prot, dzięki za PW. Mie to wali. Byłem na Węgrzech wiele razy autem, a tu chodzi o to, zeby pojeździć po dobrych drogach w fajnej okolicy Z DOBRĄ EKIPĄ. Jestem na 100% zapisany na wyjazd do 03.05. , a jak mi sie uda, to może z jakąś podekipą powrót przez Wiedeń, albo co innego po drodze.Ustalajcie smiało. zbyhu - nie chcę publicznie sie wyżywac, ale powiem krótko - nie pieprz!jedziesz! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 no ja w zasadzie też chciałbym napic sie kawy we Wiedniu, więc jakby co, jestem za przedłużeniem wyjazduPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ja tam moge do 7go "rządzić" pytanie tylko czy kasa pozwoli na "przedłużkę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Sevenka 170 umi (ale wtedy zre 8l No to się poświęcę i pojedziemy tak, żeby palił 6 l/100. A wtedy 1500/100*6=90 l; po 4 zeta -> 360 zł Zbychu zaciskasz pasa przez 1,5 miesiąca i jak mówi Marian - dasz radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 1000 nie 1500 Prociu - przecież Marlew sprytnie zredukował dystans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 hhehehe z marketingu masz piątkę ! :mrgreen: tak Zbychu o czywiście, że 1000 :) jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Witka Obserwuję ten wątek od dluzszego czasu i nabieram coraz wiekszej ochoty na ten wyjazd.Przygarniecie mnie i moją panią do swojej grupy? Obiecuje nie opozniac. W tej Wegierskiej Gorce to kto moze lokum zalatwic? Z Warszawki to na wyjazd sobotni na pewno nie zdaze chyba ze o 4 rano wyjade :) Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Co Cię mamy przygarniać lub nie. Wyrażasz chęć wyjazdu, oświadczasz, że jesteś cool i dymasz z nami. Opóźniać możesz, nie ma to znaczenia. Czekamy na ustalonych punktach kontrolnych i już. Panie mile widziane :twisted: :arrow: :mrgreen: . Noclegami w Węgierskiej Bzdurce się nie kłopocz - meldujesz, że chcesz i masz. Co do ostatniego zdania: Z Warszawki to na wyjazd sobotni na pewno nie zdaze chyba ze o 4 rano wyjadeto nie za bardzo kumam. Nie możesz dojechać w piatek, czy martwisz sie o nocleg w Wegierskiej Goorce ? Bo nocleg - to czytaj wyżej, a jak nie możesz dobić w piatek i wyjedziesz o czwartej rano w sobotę z Warszawki to spoko - bo my wyjedziemy pewnie skoro świt o 13.00 więc zdążysz dobić.P.S. Warto jednak dobić w piątek :twisted: :split: ... wiesz ... integracja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Chcialbym ale jedyny problem to jak zwykle praca - nic to dogra sie jak bedzie troche blizej maja bo na razie snieg lezy i lipa staszna. Chcialbym przyjechac w piatek bo to i trasa na 2 rozlozona i pointegrowac sie mozna ale...zobaczymy Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi