weasel Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 A komu by się chciało przemalowywać ? Niech kursanty nauczą się jeździć ciaśniej, to na egzamie wyluzowani będą (akurat ;) ). Kurs na prawo jazdy w promotorze i możliwość poznania Tomka to jeden z lepszych okresów w życiu motocylisty :D Mnie czekają baty w tym roku, bo Tomek kazali kupić enduro; a w garażu GSXR750 stoi ;) Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć na moto, to tylko u Kulika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ósemka będzie większa i slalom luźniejszy. Ja nie będę przemalowywał placu, nie chce mi się... P.S. Gadajowi też się nie chce malować na nowo... A już jesteście na nowym placu? Czy nie namalujecie tam linii z lenistwa 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Do końca marca jeszcze na starym, bo lotnisko dało ciała z zalegalizowaniem dojazdu do naszego nowego placu. Potem bedzie ciepło i wszystko wymalujemy. Tzn ja będę malował bo Piotrek będzie wtedy po operacji o kulach kuśtykał. Jeżeli nie wszyscy wiedzą, to ja wykabluję: Gadaj idzie na operację wyjęcia śrub z nogi na 13 lutego (chyba). Przestaną go obmacywać w sądach, zmienią mu przydział mobilizacyjny z wykrywacza min magnetycznych na kierowcę. Same plusy. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 nie wszyscy wiedzą, to ja wykabluję: Gadaj idzie na operację wyjęcia śrub z nogi na 13 lutego (chyba). No miał miał, ale to te stare śruby? Z VFRki mam nadzieje nikt go nie strącił? Kurcze, muszę Was odwiedzić, pierwsza przejażdżka w nowym sezonie to będzie zawitanie na plac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaWawa Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Za tanie pieniadze psy jedza:) :twisted: Ja robilam kurs na mokotowie w gross car 2 lata temu:)Jak sobie przypomne to wszystko mnie skreca.Pan mi kazal jezdzic jak debilowi w kolo placu zebym sie oswoila z motocyklem yamaha 250 jakos tak.... Glupie....,bo od 4 lat juz jezdzilam po miescie na motocyklach >500 pjemnosci:)I tak przez trzy tygodnie a moze i dluzej te kolka krecilam .....malo co mi blednik sie nie uszkodzil;) :buttrock: :( :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a wie ktoś od kiedy mozna zdawać egzaminy na moto w Wawie ? chciałbym już od końca marca jeździć oficjalnie i legalnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Coś takiego znalazłam na stronie Warszawskiego WORDu. PYT:Czy egzaminy na kat. A odbywają się również w zimie?ODP:Egzaminy na kategorię A prowadzimy w zasadzie przez cały rok, z tym że w okresie zimowym gdy warunki atmosferyczne są trudne zdarza się odwoływanie egzaminów. Nie pozostaje nic innego jak zadzownić do osrodka egzaminacyjnego i dowiedzieć się jakie warunki pogodowe pozwalają na przeprowadzenie egzaminu.qugel życzę powodzenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Coś takiego znalazłam na stronie Warszawskiego WORDu. PYT:Czy egzaminy na kat. A odbywają się również w zimie?ODP:Egzaminy na kategorię A prowadzimy w zasadzie przez cały rok' date=' z tym że w okresie zimowym gdy warunki atmosferyczne są trudne zdarza się odwoływanie egzaminów. [/quote']Nie pozostaje nic innego jak zadzownić do osrodka egzaminacyjnego i dowiedzieć się jakie warunki pogodowe pozwalają na przeprowadzenie egzaminu.qugel życzę powodzenia :evil: Dzęki CrashGirl ! będę worda obserwował :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 może ktoś z forumowiczów chodził na prawko gdzieś na ursynowie? może szkoła JAR? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Na poprzedniej stronie jest refleksja na temat tej szkoły, że pozwolę sobie zacytować: Popieram Kolezanke i Kolegow z sekty! ja zasadniczo wybralem 2lata temu szkole najblizsza miejsca zamieszkania czyli "JAR" - nie polecam, ODRADZAM i wogle do niej nie zagladajcie - koles instruktor z cyklu: masz motocykl i pojezdzij sobie. Jak mnie wzial na miasto to zabral do swojego lanosa kursanta i kazal mi jechac za nimi bez jakiejkolwiek lacznosci radiowej - jak mi lancuch spadl 8O na Pulawskiej to sie nawet nie zatrzymali... bo nie zauwazyli we wstecznym lusterku - no mowie Wam - porazka na calego - na szczescie byla to moja ostatnia jazda w tym osrodku. Potem mialem jeszcze 2 godz. doszkalajace w Sarbo (Polecam!) i udalo sie zdac. Tomka Kulika poznalem na kulikowisku i takze POLECAM z pelna odpowiedzialnoscia! Ps. sory za brak znakow pl ale mam problem :? generalnie standard......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a wie ktoś od kiedy mozna zdawać egzaminy na moto w Wawie ?Zazwyczaj w marcu już oficjalnie można było robić prawko na A, ale to wszystko w rzeczywistości zależy głównie od warunków pogodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisz Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Chciałbym zdać A1, jednak nie bardzo wiem gdzie mogę to zrobić. Podobno na Odlewniczej w pro motor można zrobić A1. Mam też pytanie. Jeżeli nigdy nie jeździłem na motorze to te kursy przygotują mnie do zdania egzaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 www.wfm.pl - naucza Cie od 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 www.wfm.pl - naucza Cie od 0. podaje telefon (sam się tam szkoliłem)(0-22) 615-71-87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ale jak to tam wygląda? Mógłby ktoś podać mi jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi