CrashGirl Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Popieram bartica Zresztą ile zaoszczedzisz jeśli pojdziesz na tańszy kurs? 200 zł? NO i trzeba wziąć pod uwagę to że po Promotorze jest prawie 100% zdawalność za pierwszym podejściem. A więc oszczędzasz na kolejnych podejściach do egzaminu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Popieram Kolezanke i Kolegow z sekty! ja zasadniczo wybralem 2lata temu szkole najblizsza miejsca zamieszkania czyli "JAR" - nie polecam, ODRADZAM i wogle do niej nie zagladajcie - koles instruktor z cyklu: masz motocykl i pojezdzij sobie. Jak mnie wzial na miasto to zabral do swojego lanosa kursanta i kazal mi jechac za nimi bez jakiejkolwiek lacznosci radiowej - jak mi lancuch spadl 8O na Pulawskiej to sie nawet nie zatrzymali... bo nie zauwazyli we wstecznym lusterku - no mowie Wam - porazka na calego - na szczescie byla to moja ostatnia jazda w tym osrodku. Potem mialem jeszcze 2 godz. doszkalajace w Sarbo (Polecam!) i udalo sie zdac. Tomka Kulika poznalem na kulikowisku i takze POLECAM z pelna odpowiedzialnoscia! Ps. sory za brak znakow pl ale mam problem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 A czy np. w Wawie istnieje możliwość niewyjeżdżania na miasto podczas egzaminu? Ja zdawałem w Ostrołęce i miałem tylko plac bo powiedziałem że od 3 lat mam kat. B :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 młode dziewice, dlatego tak mało dziewczyn na forum Co do tych dziewic, to bym przymknęła oko ;), ale sama właśnie zostałam złożona ofierze Tomkowi i Piotrkowi :mrgreen: Niech no tylko śniegi się roztopią, to będę śmigać na moto, a jak na razie pozostaje mi szkolenie intelektualne w klasie :D Prawda prawda-u Tomka 1000zł, ale przynajmniej się wie za co się płaci. W moim przypadku inna szkoła jazdy nie wchodziła w grę. Jak powiedziałam, że Tomek i Piotrek, to choćby się waliło i paliło musi być Tomek i Piotrek!!!!! A tak apropo's rano wszyscy oczywiście spotykamy się na KULIKOWISKU!!!!!! Piastów Śląskich przy Powstańców Śląskich-chyba nie pokręciłam ulic :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 A czy np. w Wawie istnieje możliwość niewyjeżdżania na miasto podczas egzaminu? Szczerze mówiąc nigdy o takiej sytuacji nie słyszałam. Ale i tak jest ułatwienie bo trasa przejazdu przez miasto jest z góry ustalona i jednakowa dla wszystkich. No, przynajmniej tak było przed zmianiami. Jak jest teraz to niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja jak zdawałem to nie bylo Promotora. Kurs robiłem w Imoli. Ale teraz pewnie bym do nich dołączył. A jednego z kapłanów znam z kursu w Imoli. Jak smakował słonecznik panie Piotrze??? :) Ciekawe czy pamięta??? Szkoda że dziś nie dotarłem na Kulikowisko :) Ale jeszcze się spotkamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No' date=' przynajmniej tak było przed zmianiami. Jak jest teraz to niestety nie wiem.[/quote']I tak jest nadal. Co do motocykli, to nic w przepisach i w przebiegu egzaminu się nie zmieniło. Wszystko wygląda tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Adu a może wiesz jak to jest z ósemką. Jest w końcu większa czy nie. Bo jakiś czas temu był temat na forum, że własnie to miało się zmnienić. Podaje link do tematu: :arrow: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=37379Może bedziesz bardziej rozeznana niż ja, bo widziałam że byłaś na kulikowisku :) PozdrawiamCrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 ok już nie szukam dalej byłem w sobotę na Bemowie, wydaje mi się że w PRO Motor się nauczę szybko i dobrze :)) :) duży wpływ na moją decyzję niewątpliwie miały opisy "z pamiętnika Lady Shadow..." :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Adu a może wiesz jak to jest z ósemkąNic się nie zmieniło do tej pory. Ósemka jest taka sama jak była z tego' date=' co mi wiadomo i na razie raczej nic się nie zmieni. "z pamiętnika Lady Shadow..." Naprawdę warto skorzystać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 To dobrze :( Dzięki adu za informację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ósemka będzie większa i slalom luźniejszy. Ja nie będę przemalowywał placu, nie chce mi się... P.S. Gadajowi też się nie chce malować na nowo... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nawet lepiej. Jak sie nauczę na mniejszej to i wiekszą bez problemu zrobie :(Gorzej jakby było w drugą stronę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ósemka będzie większa i slalom luźniejszyTo jednak! A pytałam się o to dokładnie tydzień temu i facet mi powiedział, że nie ma żadnych zmian. Co za pacan!W takim razie przepraszam CrashGirl za wprowadzenie w błąd i dziękuję Tomku za szybką reakcję :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja zdawałem jakiś czas temu i mam niedparte wrażenie że już wtedy słupki na odlewniczej były jakoś tak szeroko ustawione :lol: pozdrowienia dla Piotrka i TomkaKursant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi