wujek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 wujek Jako organizator mogę Cię zapewnić, że to nie będzie ganianina z oszołomami bo ja organizauję wycieczkę, a nie wyścig Canon Ball. Janusz damy rade :lapagora: Oszołomom mówimy stanowcze NIE :!: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 wujek Jako organizator mogę Cię zapewnić, że to nie będzie ganianina z oszołomami bo ja organizauję wycieczkę, a nie wyścig Canon Ball. Janusz damy rade :lapagora: Oszołomom mówimy stanowcze NIE :!: :P Jaaaaaaaaasne... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Sligier żeby to spradzenie która jest szybsza nie skończyło sie na Wólce lub Powązkach!!! Liepiej pojeć na tor i tam sobie sprawdz która jest szybsza! Po na publicznych drogach to jest DEBILNIE GŁUPI pomysł tym bardziej że to twój 1 MOTOCYKL i 1 SEZON!!!! ja odradzam ale zrobisz jak będziesz chciał tylko nie wciągaj w to innych. pozdrawiam tra PS. Prędkość 80-100km/h jak napisał janusz bedzie naprawdę ok i napewno wszyscy będa zadowoleni a jak komu sie spieszy zawsze moze wyrawc do PRZODU jak sligier..3m cie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Sligier żeby to spradzenie która jest szybsza nie skończyło sie na Wólce lub Powązkach!!! Liepiej pojeć na tor i tam sobie sprawdz która jest szybsza! Po na publicznych drogach to jest DEBILNIE GŁUPI pomysł tym bardziej że to twój 1 MOTOCYKL i 1 SEZON!!!! ja odradzam ale zrobisz jak będziesz chciał tylko nie wciągaj w to innych. tra jestem pewiem ze Sliger żartował tak samo jak ja :banghead: Nikt nie bedzie wariował i robił innych dziwnych rzeczy :!: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Sligier żeby to spradzenie która jest szybsza nie skończyło sie na Wólce lub Powązkach!!! Liepiej pojeć na tor i tam sobie sprawdz która jest szybsza! Po na publicznych drogach to jest DEBILNIE GŁUPI pomysł tym bardziej że to twój 1 MOTOCYKL i 1 SEZON!!!! ja odradzam ale zrobisz jak będziesz chciał tylko nie wciągaj w to innych. Tra, jak widzę nie wyłapałeś ironii w moim poście a przecież zakończyłem go wymownym (a przynajmniej mi się tak wydawało) " :banghead: " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 może i przeoczyłem! rozumiem że z tym sprawdzaniem żartowałem w sumie to i tak nie moja sprawa bo to twoje życie wiec zrobisz jak chcesz ale jeśli to IRONIA :banghead: to git do zobaczenia 1 lipca Pozdrawiam tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Znalazłem informację w Automobiliście,że Częstochowa ma być 23.04.06 r.Miejsce i termin dla grupy warszawskiej ustalimy z Januszem w późniejszymterminieA rozpoczęcie sezonu podobno przenieśli z 18.03. na 22.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jezeli czestochowa wypali to i ja sie pisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 ja tyz!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Zeszłoroczny wyjazd do Częstochowy bardzo miło wspominam, mam nadzieję, że i w tym roku będzie tak fajnie :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 A czy jakiś katolicki cel przyświeca wyjazdowi do Cz-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak fajnie się zapowiada. Wcisnę się między was na moim Maruderku?Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę ze swoim "plecaczkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 A czy jakiś katolicki cel przyświeca wyjazdowi do Cz-wy? Jest to III pielgrzymka motocyklistów na Jasną Górę.Później spotkania w podgrupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Będzie dla nas msza u podnóża Jasnej Góry połączona ze święceniem motocykli. Tak było w zeszłym roku. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 madee i oleska to moze i ja z wami bym sie zabrala z racji tego ze to tez moj pierwszy sezon, a z checia pojade. dajcie znac czy mozna z wami 01.07, co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi