MarianKa Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 pod koniec kwietnia/początek maja jest podobno otwarcie sezonu w Częstochowie? Ludki moje kochane' date=' dajcie mi trochę czasu na wdrożenie się w jazdę :roll: Przecież to będzie mój 1 sezon. No po prostu nie moge od razu z garażu wyjechać w trasę ze starymi ;) wyjadaczami 8O .[/quote'] You stupid woman! (Allo, allo) :) najlepiej sie uczyc jeżdżąc z kimś.3 miesiące samotnego śmigania po zapadłych drogach (nie miałem jeszcze PJ) dały mi mniej, niz jeden wyjazd na zlot forumowy do Rzyk. Jadąc za innymi widzisz dopiero, co można i co należy robic.Podnóżki pierwszy raz też przytarłem jadac za kolegą (adas7 - dzieki!), bo sam nie wyobrażałem sobie, jak można pochylić motocykl. Tak więc nie panikuj i ciesz się, że trafiłaś na taką ekipę. Do zo na trasie! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 hikor ze Szczecina masz kawał drogi więc jeśli chcesz to proponuję byś wyjazd podzielił na dwa etapy' date=' jeden ze Szczecina do Warszawy na noc zapraszam w moje skromne progi, a później z nami dalej. Trochę to nie po drodze lecz chyba lepiej wyjechać na wycieczkę wyspanym niż zmęczonym po całodniowej jeżdzie[/quote'] Wielkie dzięki januszm. Co prawda w Warszawie mam się gdzie zahaczyć ale miło jest mieć świadomość, że jednak są na świecie dobre dusze :buttrock:. Jak ustalimy termin - ustalimy też szczegóły. Od razu mówię, że przełom kwietnia i maja mi nie pasuje. Mój szef się o to postarał. Reszta weekendów - do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 najlepiej sie uczyc jeżdżąc z kimś.3 miesiące samotnego śmigania po zapadłych drogach (nie miałem jeszcze PJ) dały mi mniej' date=' niz jeden wyjazd na zlot forumowy do Rzyk. Jadąc za innymi widzisz dopiero, co można i co należy robic.Podnóżki pierwszy raz też przytarłem jadac za kolegą (adas7 - dzieki!), bo sam nie wyobrażałem sobie, jak można pochylić motocykl. Tak więc nie panikuj i ciesz się, że trafiłaś na taką ekipę. Do zo na trasie![/quote'] Bardzo się cieszę :buttrock: ale: istnieje duże prawdopodobieństwo, że nauczę się jeździć jadąc/jeżdżąc z Wami. Co Wy się przy tym naklniecie to Wasze :twisted: i pytanie czy po takim wypadzie (z wyrazami różnorakimi) będę miała z kim jeździć :roll: Ale jeżeli wykażecie odrobinę :twisted: cierpliwości to jestem pierwsza na liście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 madee, z każdą nowo nabytą umiejętnością jest tak, że trzeba ją ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... Taka wyprawa sporo Cię nauczy. No i w jakim doborowym towarzystwie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 III Pielgrzxymka motocyklistów na Jasną Góręodbędzie się prawdopodobnie 23.04. a nie w ostatnią niedzielękwietnia. (taką mam nadzieję bo to zwaliłoby cały długi weekend)ale szybko ustalę to z organizatorami i wszystkich poinformuję.Madee jak ja pojadę Dnieprem to więcej jak 80 dych to nie pojedziemywięc będziesz miała czas na naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Galar a na pielgrzymkę też jedziemy? Mam nadzieję, że na Gierkówkę weźmiesz XJ :buttrock: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jeśli będzie miejsce i wolny czas to też z chęcią bym się dołączył do Was. PS. Galar, czy przypadkiem nie Ty jesteś na focie w jednym z ostatnich numerów ŚM (artykuł o pogoni za lisem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sie zgadza tylko Tomkowi Kulikowi się poptaszkowało i zrobił mnie zdobywcą kity.Puchar jest za najlepszą załogę na ruskim sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sie zgadza tylko Tomkowi Kulikowi się poptaszkowało i zrobił mnie zdobywcą kity.Puchar jest za najlepszą załogę na ruskim sprzęcie. Aaaa to w takim razie najszczersze GRATULACJE. Myślałem, że to jakas pomyłka, bo w tivi ktoś inny był zwycięzcą. Pozatym inne nazwisko jest w tabeli w ŚM. Taki offtopic wyszedł, przepraszam... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Fajny pomysł z tymi Świętokkrzyskimi... Ja to i owszem bardzo chętnie jak najbardziej... i nawet madee mogę popilnować :twisted: :buttrock: , ale będę mógł dopiero po 20 czerwca... Jak się Wam nie uda wcześniej - na co liczę :twisted: - to ja z dziką rozkoszą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Madee, wyjedziemy po prostu dzień wcześniej, to na miejsce dojedziemy akurat ze wszystkimi....tylko apteczki musimy sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 No widzę, że niezły wypad się zapowiada.Ja bardzo chętnie też się wybiorę. Chyba, że wcześniej sprzedam sprzęta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Biorąc wszystkie za i przeciw proponuję termin na początku lipca po Rajdzie Chlorowym. Pogoda na pewno nam wtedy dopisze, długo będzie widno więc czasu na zwiedzanie więcej. Kiedy jest ten Rajd CHlorowy dokładnie? PS dziś się żenie :D trzymajcie kciuki. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nie wiem kiedy jest rajd,ale Wsztkiego najlepszego na nowej drodze życia ;) ,jeżeli wsztko wypali to będzie ładna ekipa do smigania,pozdrawiam i jeszcze raz wszytkiego naj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 dziś się żenieCo Cię pchnęło do tak desperackiego kroku? :) Na poważnie to życzę wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi