kristi_rx125 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wcześniej miałem TDR 125 rocznik 98 i sprzedałem za tyle co kupiłem. Potem RX 125 '95 kupiłem za 4000, całą zimę remontowałem, włożyłem prawie nastęne 2 tysiacze i przypiliło z kasą i poszła za 4500 :cry: Potem przypadkiem trafiłem RXa 50, żeby polatać jak nie mam prawka A, potem władowałem kase w nowy cylincer 70 i gaźnik bo za słabo jechała, a tu udało się zdać prawko za pierwszym razem więc moge już spokojnie siadać na większą pojemność. Patrząc po cenach sprzętów znowu będę w plecu ponad tysiaka ;) Możę następnym razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 aaaa tu sie moge wykazac ;) chyba 4 lata temu kupilem honde nsr 50 za 2800zl i w kwietniu 2005 sprzedalem za 3300zl . I nie myslcie ze jakis kant , po prostu wszystki nsrki wtedy po tyle chodzily :Dale patrzac na wypowiedzi poprzednikow to i tak cienki biznes ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 suzuki ts kupilem za 1600, wladowalem jakies 500zl i sprzedalem za 2000Yamahe Dt kupilem za 2300, wladowalem nie wiele, sprzedalem za 2450Yamaha RD kupiona od znajomego niemca za ... (powiem jak sprzedam ;) ), niestety wladowalem juz ponad 700zl w moje "widzi mi sie" na czesci ktore byly dobre ale robilem ja dla siebie, cena mysle ze ok 3000. No i teraz kupiona Aprilia AF1 92rok za 150 frankow (450zl) z zepsuta cewka, jak naprawie to mysle ze cena ok 2500 bo do rejestracji. Na razie idzie mi dosyc dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 w warmińsko-mauzrskim nie ma w czym wybierac i ceny są wyższe. bo u nas jest biedny region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Czolem! Wiem, ze GS to nie crossowka, ani endura, ale sie tez dopisze ;).I lepiej sie trzymajcie :D. Zakup: 6250zlRemonty:Silnik: 650zlZawieszenia, hamulce, inne: 1000zlOpony, naped: 800zl Sprzedalem za: 3900zl :| Tak to jest, jak sie kupi mine... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Tak to jest' date=' jak sie kupi mine...[/quote'] Współczuje. Dlatego ja każdy motocykl oglądam 100 razy i biore kogoś dzawsze ze sobą do oglądania. najważniesze to nienapalac się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 najważniesze to nienapalac się.dokladnie, to jest najgorsze co moze byc. Napalisz sie i juz nie patrzysz czy motor "ma" silnik.Dlatego najlepiej kogos ze soba brac jak jedzie sie patrzec "fumke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 zbyhu umnie cos podobnego ;) kupilem za 4000 + oplaty razem ok 6200 (moto sprowadzone przez handlarza) do tego nastepujace czesci uszczelka pompy cieczy chlodzacej: 80 zluszczelniacze zaworowe : ok 100 uszczelka pod glowice :ok 100tuleja cylindra : 150 zl na gotowopierscionki: 250 zl planowanie glowicy chyba pare dych w sumie nie trafil bym zle bo moto choc leciwe to nic mu nie brakuje orginalne malowanie plastiki cale ,aku nowe,gumy ,lancuch ,zebatki byly praktycznie nowe jedyny szkopul ze najprawdopodobnie polak c*el nie wiedzial jak zabezpiecza sie zebatke zdawcza przed zsunieciem (spodziewam sie ze nie bylo tego zabezpieczenia jak sprowadzil kawe z francji ale walek byl caly ) i postanowil zablokowac ja spawem :D ;) na cale szczescie frezy ciagnace zebatke sa OK tylko te cholerne zabezpieczenie ;) ja to obeszlem zabezpieczam ja podobnie jak byla naspawuje 3 punkty zaraz przy zebatce i jak narazie 2 zebatki wymienilem i trzyma ten sposob ale przy okazji robienia czegosc w skrzyni (tfu tfu :roll: :D ) zajme sie walkiem bo niechcem rozkrecac swietnie dzialajacego silnika pozatym tak przygladajac sie kawie wyglada na naprawde nie dobita a przebieg 33 tys jak kupilem mogl byc prawdziwy narazie zrobilem nia 10 tys i tylko lac i jechac :) decyzja o kupnie byla szybka kasy malo jesscze pojechalem po moto ok 300 km w jedna strone tam sniegu do lydek ani jak wyjechac na moto wiec po ogledzinach wizulanych i sluchowych kupilem sprzeta .....do remontu oczym oczywiscie szanowy sprzedajacy nie wspomnial a wiedzial co jest grane gdybym ja chcial sprzedac z dobrym walkiem to z 5 tys gora a tak jak jest z 4 tys :) ale narazie nie sprzedaje i jeszcze sie nia pobujam z rok albo i wiecej :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja mialem wczesniej Honda NS 125 F z 1989r kupiona za 1500 zl bo niby z papierem a jak przyszlo do rejestracji to DU**. Sprzedalem ja po roku jezdzenia i uciekania przed sznownymi panami w blekicie za 1500zl i teraz dozbieralem i kupile Yamahe DT 125R z 1990r za 2500. Juz w nia wlozylem sporo kasy i na wiosne postaram sie sprzedac tylko nie wiem jeszcze za ile... :-D Moze za 3500?? Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja w tym sezonie tylko jedno moto sprzedałem, DT kupiłem za 4000, sprzedałem za 4300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 hmmm Simson star50classic kupiony za 2500 w sprzedany za 3000 simson s53 kupiony za 2700 zamieniony na aprilie ktora zostala sprzedana za 3400 ;) dt kupiona za 2 tys.. Sprzedana niewiem ale ejszce nie teraz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Wszystkie motorki kupilem w Niemczech na żadnym nie miałem stratyt:):evil::) polecam!!!!!!!!! u nich jak po naciśnieciu startera nie zapala znaczy -motor defekt!!!- miałem tak z dr bigiem 750 za 500 euro plus kufry i bak paliwa po brzgi i nówki opony a wyładowany miał akumulator:) do dzis nim smigam :D nie znaczy że sa głupi!! nie każdy musi znac sie na wszystkim jak u nas:) ale tu wlasnie jest róznica na,której mozemy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja swoją DR kupiłem za 7000 a oddałem w rozliczeniu wyceniając ją na 7500 :mrgreen: Nie wiem czy straciłem czy nie ale drugi sprzęt mam prawie nowy :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi