wieczny student Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=75996475co to za owiewki? nigdy takich nie widziałem na junaku :roll: ... no i ten patent z regulacją zaworów... co myślicie o tym motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Skrzyżowanie junaka z samolotem :P, owiewki to raczej inwencja własna. Miał ochotę na super turystyka, ja bym go nazwał JUNAKOLOT :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 hmm troche dziwny...a patent z tymi tymi popychaczami??? jak to mozliwe? poza tym stan wizualny nie jest az taki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 to jest podobne troche do tego junaka do którego należy rekord polski. Może po pobiciu rekordu ludzie myśleli że to ta owiewka tak dawała i zaczęto to montować jako "szpan" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mła Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 hmm ta owiewka wyglada znajomo , tak jakbym ją widział na zdjęciu z junakiem wersja MO . może nie do końca patent :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 to jest podobne troche do tego junaka do którego należy rekord polski. Jeżeli podobne, to bardzo trochę... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 nijak to jest podobne do oslony junaka, ktorym bito rekord predkosci 8) bardziej do oslony uzywanej w MO...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ale wyglada to nie zaciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 normalnie sputnik :mrgreen: . a jak rozumieć tę regulację luzu zaworowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 przeciez nikt do kupna nie namawia....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 . a jak rozumieć tę regulację luzu zaworowego? Może popychacz jes dwu częściowy, skręcany, i rozkręcając go i kontrując powoduje się jego wydłużanie. Ale nie spotkałem się nigdy z takim patentem. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Moze jest to patent jak ten z CBXa 750 F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ta osłona jest z epoki, kiedys ludzie tez "tuningowali" swoje motocykle, i byc może w latach '70 taka owiewka wyglądała szpanersko, swoją drogą to u mnie w mieście smiga dziadek na mz ts 150 z podobną osłoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wyduma ostra :)I od kiedy Janki w '59 mialy takie tlumiki? :buttrock:I niema jak lotnicza pradnica :buttrock: Dajta spokoj Jan jak ta lala :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 I od kiedy Janki w '59 mialy takie tlumiki? :) Jak to od kiedy. W Junakach M10 febryka oryginalnie nie montowała "rybek" jedynie tzw. "cygara". W Junakach z 1959roku również występowało "cygaro". Wielokrotnie spotkałem się z oryginalnymi Junakaki z takimi tłumikami. Jak kupowałem swojego Junaka to również miałem tłumik tygo typu. Rybki natomiast sami urzytkownicy zakładali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi