ZIGGI Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam pytanko:Jakie są felgi w hondzie MTX 80??? 21 i 18"?Są do łyknięcia ale nie wiem czy pasują do 125 ccm. Zaznaczam, że chodzi o bęben z przodu. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dokładnie , tylko uważaj bo z tego mi wiadomo różnią się między wersjami( 18 i 21 z bębnem ma napewno HD08) powietrzaki wiem że miały również 16 i 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Mam pytanko:Jakie są felgi w hondzie MTX 80??? 21 i 18"?Są do łyknięcia ale nie wiem czy pasują do 125 ccm. Zaznaczam, że chodzi o bęben z przodu. Obrecze 18 i 21, ale piasty inne niż w 125. Mniejsze bębny, z tyłu zebatka na 3 sróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Mniejsze bębny to nie problem, zębatka też.Pytanie tylko czy będą pasowały do zawieszenia, hamulców i licznika??? Edytowane 20 Lutego 2008 przez ZIGGI Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 mógłby mi ktoś mający mtx 80 dokładnie rozpisać koszty eksploatacji mtxa 80 ?? czyli co wymieniać i co ile i ile kosztuje Z góry dzięki Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmyPl Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam ,mam honde mtx 80 bez gażnika ,założyłem gażnik od junaka ,odpalił ,popyrczał ale strasznie słabo sie wkręcał ,macie pomysł co z tym zrobić ?? silnik jest w super stanie ,naprawde igła . Jaką średnice powinna mieć dysza w gażniku ,ta pod iglicą ?? A może spotkał się ktoś z Hondą mtx która miała gażnik od jakiegoś innego moto ?? Czekam na propozycje .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam ,mam honde mtx 80 bez gażnika ,założyłem gażnik od junaka ,odpalił ,popyrczał ale strasznie słabo sie wkręcał ,macie pomysł co z tym zrobić ?? silnik jest w super stanie ,naprawde igła . Jaką średnice powinna mieć dysza w gażniku ,ta pod iglicą ?? A może spotkał się ktoś z Hondą mtx która miała gażnik od jakiegoś innego moto ?? Czekam na propozycje .Pozdrawiam Gaźnik to nie tylko moc. Gaźnik to także mieszanka czyli smarowanie. Jak będziesz zakładał gaźniki od motorów zupełnie z innej bajki to zatrzesz silnik. Jak już musisz kombinować to tylko z gaźnikami do enduro podobnej klasy.Pozdro Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunogrande Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam ,mam honde mtx 80 bez gażnika ,założyłem gażnik od junaka ,odpalił ,popyrczał ale strasznie słabo sie wkręcał ,macie pomysł co z tym zrobić ?? silnik jest w super stanie ,naprawde igła . Jaką średnice powinna mieć dysza w gażniku ,ta pod iglicą ?? A może spotkał się ktoś z Hondą mtx która miała gażnik od jakiegoś innego moto ?? Czekam na propozycje .Pozdrawiam Na allegro jest gaźnik do MTX 80 -chybaSprawdź sobie http://moto.allegro.pl/item315830733_gazni...x_nsr_ns_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 junak ma także sporo większą pojemnośc więc pewnie na gaźniku od junaka zalewa ci honde (kiepsko sie wkręca pierwsze skojarzenia za dfużo paliwa ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor003 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mam problem moja honda mtx 80 chłodzona cieczą nie chce odpalić. Ma iskrę i benzyne. Jeśli może cie to pomóżcie. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Sprawdź czy fajka nie ma przebicia, najlepiej wymień. Tak było z Hondą (cg 125) mojego brata.Iskra była, paliwo dochodziło ale nie chciał zapalić.Sprawdź kabel wysokiego napięcia, bądź świece.POzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxam Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 jak przestawie zaplon w prawo zeby moto zyskalo troche obrotow to czy przypadkiem sie cos nie poprzestawiai nie bedzie potem chcialo palic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor003 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Niestety wymiana fajki i kabla wysokiego napiecia nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 jak przestawie zaplon w prawo zeby moto zyskalo troche obrotow to czy przypadkiem sie cos nie poprzestawiai nie bedzie potem chcialo palic?? kto ci takich głupot nagadał ?? od kiedy zmieniając kąt wyprzedzenia zapłonu zmieniamy maksymalne obroty ??kręcać podstawa zapłonu zmieniasz kąt zapłonu czyli moment w którym jest iskra na świecy jak przestawisz w któraś z skrajnych stron to albo w ogóle nie zapali albo po odpaleniu będa strzały w tłumik czy w gaźnik i zero mocy... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam94 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 WITAM Mam pytanie czy miedzy łożyskiem w sprzęgle a tym jopkiem w deklu od sprzegła to powinno cos być?? pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi