Cender Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Tak mnie jakos naszlo - pogoda tutaj do d...py w tej Finlandii. Przegladalem sobie stronki z motocyklami i tak sobie mysle co ja teraz kurna zrobie:1. Odpierd**ilo mi i kupilem Rocketa III na kredyt na wisone2. Musialem sprzedac Rocketa na jesieni3. I CO JA SE TERAZ KUPIE??????? Przyzwyczailem sie do piardniecia Triumpha a na plastika w zyciu nie usiade. Tak naprawde nie ma nic co by mnie zadowolilo teraz. V-Rod odpada bo za te pieniadze to ja nie chce kupowac motocykla ktory jest wykonczony jak jest, Warrior - moze ale mam mieszane uczucia. Po jaka cholere bralem tego Rocketa :) Cender ty baranie jeden :P:banghead:;):banghead:;)Przepraszam za ten wyskok - musialem sie komus wyzalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 3. I CO JA SE TERAZ KUPIE??????? Boss Hoss :roll: ten mniejszy, bodajże 5,6L :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Kup sobie motocykl który skręca... to jest dopiero frajda :)i szybko zapomnisz o jakimś tam Rockecie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Boss Hoss Rolling Eyes ten mniejszy' date=' bodajże 5,6L [/quote'] Mowie o motocyklach a nie wydumkach. A mialem takiego slicznego Speedmastera :cry: :cry: :cry: Nic - depresja jesienna jak sie masz DEBIL ZE MNIE :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A może Kawaskia Mean Streak malutki silnik bo tylko 1600 :) ale ładna linia moim zdaniem.Do setki zbiera się też przyzwoicie bo chyba w 4,1s więc całkiem nieźle.Jeszcze jest VN 2000 ale jakoś do mnie nie przemawia.a Może powinieneś zrobić sobie jakiegoś customa z rasowanym silnikiem? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A może nową suze M109R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 i tak nie masz szans! Prawdopodobnie gnębi Cię ta sama choroba co i mnie - poszukujesz idealnego moto, a takiego nie ma!!! Skoro Triumpha sprzedałeś, to były jakieś przyczyny - znudził się lub po prostu był za drogi dla Ciebie. W pierwszym wariancie - masz pecha, bo trudni po nim znaleźć moto o podobnych osiągach w tej klasie motocykli... Niedosyt pozostanie. W drugim, no cóż, bywa, kup po prostu takie moto, które bedzie najbardziej zbliżone do tego który miałeś i który Ci odpowiadał...Powodzenia w poszukiwaniach - ja po zmianach wiem jedno - znajdę kiedyś cxoś zbliżonego do złotego środka - czyli motocykl o ładnej, klasycznej linii i prezencji, nie za ciężki i o przyzwoitych osiągach - gdyby nie to ostatnie, bulldog byłby okej... 1. Harley typu v-rod odpada, nie podoba mi się cała otoczka związana z tym modelem, "obowiązujące" w tym środowisku ciuchy i cena -to jednak przesada, choć oczywiście dla wybranych jest ona jak najbardziej okej2. inne customy typu main streak też, bo to... jednak podróby harleya (subiektywnie)3. v-max - za ciężki i przeraża mnie jego zła sława odnośnie własności jezdnych Reasumując -pojeżdżę bulldogiem - może jest jakiś pomysła na dodanie mu parunastu koników...P.S. Mam swój typ - breva 1100 - spełnia wiele z moich priorytetów - podoba mi się, ma przyzwoitą moc, tylko cena trochę dramatyczna, w dobie zalewającej nasz kraj fali tanich moto ciężko wyskoczyć z ponad 45 tysięcy PLN i przekonać się po paru miesiącach, że to znowu nie to... Ale motocykl wg mnie wart uwagi!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Chcesz motocykla z kopem, a nie chcesz plastika ? Pewnie znowu będę niepopularny, ale pomyśl nad dużym golasem. Suzuki GSX1400 kupisz już za około 33 tys (są spore obniżki w Suzuki). Mocny sprzęt, a zarazem nie przecinak. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Honda X 11- fajny sprzęt, Hornet 900 - też fajny :) a Bulldog hmm przesiadanie się na niego z Rocketa będzie mocno nie stosowne (gdzie jest moc) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 toteż nie namawiałem na bulldoga... To był mój wybór a nie propozycja.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 a Może powinieneś zrobić sobie jakiegoś customa z rasowanym silnikiem? 8O :!: I moze to jest rozwiazanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 To może Royal stara i go stuninguj do 140KM , w royalu nie stanowi to problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irenmar Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A może by tak powrócić do Rocketa?Trzeba przyznać że grzeje nieżle.Od 100 do 200, grzeje jak inne motocykle od 0 do 100. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A może by tak powrócić do Rocketa?Trzeba przyznać że grzeje nieżle.Od 100 do 200, grzeje jak inne motocykle od 0 do 100 Pierwszy zakręt i rocket zostaje na bandzie :-D a powyżej 200 już nie przyśpiesza :-D tak żebyś nie miał wątpliwości: http://www.dumpalink.com/media/1133171323/...ike_Town_Racing pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irenmar Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ty chyba strony pomyliłeś.Można dołączyć też filmik z rajdu Paryż-Dakar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi