LAMASSU Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dokonałem wczoraj wyboru i wiecej nie bede nudzic :) zakupiłem Shoei RaidII Templer tc5 :P chodz dawali mi XR1000 Diabolic za 200 zl wiecej to i tak wybrałem Raida a to dlatego zeby go przetestowac dla dobra naszego forum i zdac wyczerpujace sprawozdanie .Mysle ,ze zostanie to docenione i uwzglednione . :D :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ne wiem czy o tym kasku było wcześniej bo troche dużo tu stron do czytania, ale bardzo mnie zainteresował - tylko ta cena troche jak dla mnie mało przystepna, ale na bezpieczeństwie nie warto oszczędzać.http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ent&id_ass=1255czy wiecie może o nim coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=1255 czy wiecie może o nim coś?tuz to kask do F16 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jak dla mnie wygląd czaserski tylko szkoda że tak drogi i nikt o nim nic nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 SiemkaMam pytanko może wiecie gdzie w Krakowie znajde kask AGV RC-5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jak dla mnie wygląd czaserski tylko szkoda że tak drogi i nikt o nim nic nie wiem.Poszukaj w necie, może znajdziesz na jego temat jakieś info. To nowość 2006, więc nie dziwne, że jeszcze nikt nic o nim nie wie. Zapewne niedługo będzie rekomendowany przez gazety motocyklowe. Także teraz pozostaje Ci wyszukiwarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 LAMASSU napisał:zakupiłem Shoei RaidII Templer tc5 chodz dawali mi XR1000 Diabolic za 200 zl wiecej to i tak wybrałem Gdzie kupowałeś i ile zapłaciłeś jeśli mozna wiedzieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 http://agmot.strefa.pl/sklep.php?cz=2&k=25 cześć słuchajcie jak myslicie kupić kask uan na choppera .Ktos może wie czy to sie nierozleci po tygodniu używania? bo to china pewnie jakas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jak jesteś odważny to kupuj. Pewnie kolejny wynalazek typu tiger czy tornado. Dopuki ci nie spadnie doputy będzie ładny i użyteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ://agmot.strefa.pl/sklep.php?cz=2&k=25 cześć słuchajcie jak myslicie kupić kask uan na choppera .Ktos może wie czy to sie nierozleci po tygodniu używania? bo to china pewnie jakas ? Wg mnie daruj sobie.Kask nie jest na ozdobe tylko dla twojego bezpieczenstwa.Lepiej dołożyć pare złotych i kupic coś firmowego. przemysl to!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Otwarty kask i bezpieczeństwo?żadne a zamówiłem ten kask i przysłali za 90 zł jest ładny jak zate kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 nie chodzi o ładność. Kask otwarty przecież też lepiej żeby był mocny. Ale skoro Tobie odpowiada, to to chyba najważniejsze. A mam pytanie: UŻYWA/Ł KTOŚ NOLANA N82?? DOBRY TO JEST KASK?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 UŻYWA/Ł KTOŚ NOLANA N82?? DOBRY TO JEST KASK? pozdroJa miałem n81 i niepolecam raczejwykonanie jest okale niewygodny przy sciaganiu i zakladaniu strasznie,pozatym strasznie głosny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Kupiłam swój wychodzony , wymarzony XR1000. Prawie skusiłam się na malowany (Voltage) ale wzięłam w końcu tak jak pierwotnie planowałam czarny. Cieszę się jak szit. :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Kupiłam swój wychodzony ' date=' wymarzony XR1000. Prawie skusiłam się na malowany (Voltage) ale wzięłam w końcu tak jak pierwotnie planowałam czarny. Cieszę się jak szit. :evil:[/quote']no!a teraz powiedz, czy istnieje jakis lepszy kask.nalezysz juz do grona oswieconych, to wiesz, ze nie :banghead:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi