tomekkula Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 jak to motorek i ile za niego chcesz :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Moja suka pali tyle co simek, czyli około 3l/100km tylko osiągi troche lepsze ;) na trasie przy prędkości przejezdnej 75-80km/h (spore obciążenie pełne sakwy + plecak) wyszło mi 3.3l/100km. Jaki z tego wniosek? kupujcie japonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja mam to co GT (wersja zdlawiona na 50). Chce tyle co za simka ;). Wkoncu japonia z nowym tlokiem (stary mial juz swoje i wymienilem sam - nie po zatarciu). Jak ktos chetny to na PW. Wysle moze fotki (jednak w avatarku :)). Ale zeby nie bylo OT: RG pali od 3 do 5 (zalezy od stylu jazdy). Japonia to japonia :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan_007 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 a mój 6-5 litrów i nie mam pojęcia co z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 a mój 6-5 litrów i nie mam pojęcia co z tym zrobic. Mialem bardzo pobnego SPERBERA i palil mi 2.5L wiec z Twoim cos jest nietak. Może masz wieksze dysze ale to itak zaduzo? cYLINDER ORGINAL CZY MOŻE JAKIES 60CCM? A MOZE masz ta wersje co w orginale byla 80ccm> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan_007 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 mam polskiego al-mota 60ccm, chyba zle go dotarłem, bo palił mi przed zmianą 3.5 litra,szkoda ze sprzedałem poprzedni cylinder.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Hej chrzan_007 kiedyś na stronce "simson tuning club" (już jej nie ma) widziałem identycznego simka tyle, że z 95r. i gość pisał, że raz rozbujał się do 90 km/h, a tak normalnie to jakieś 80 osiągał.ps. fajnego masz simka. Masz może większe foty od avataru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrex Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Moj simek pali okolo 2,5 l/100 km przy umierkowanej jezdzie ;] chrzan_007 sprawdz czy nie masz zadnych wyciekow, wyreguluj dobrze gaznik i zaplon. Przy okazji regulacji gaznika sprawdz czy masz nominalne dysze czy poiwekszane bo to robi swoje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 temat już był, około 3l. simek, aprilia do 5 litrów ja+kobieta jazda 100km/h+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Lukass102to sie znamy z STC?To ładnie :evil:To były czasyA miała być reaktywacja forumI nawet byla strona informujaca ze w budowie (z takim filmikiem)Pozdro Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Lukass102 to sie znamy z STC? To ładnie To były czasy A miała być reaktywacja forum I nawet byla strona informujaca ze w budowie (z takim filmikiem) Pozdro Ta, ten filmik taki czarno bialy nie? I tam koles simkiem skakal, jeszcze tym zwyklym s-51, zadnym enduro, chyba 3 biegowym. Ale pamietam to. Tez tam bylem. Byl taki tam koles jak Karczek, tyle razy tego simsona rozbieral ze szok. On w nim wszystko testowal :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Cylindry almot sa bdb. moj pali 3,5-4 tez troche za duzo ale mam za duza dysze i 60ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Normalnie moj simson pali 2-3l Tak jak teraz jezdze w zimie po sniegu :evil: to pali ile widzi zwlaszcza jak duzy mroz apropo duzego spalania kiedys spalil mi 9l na 150km a dlaczego tyle? bo paliwo uciekalo przez gaznik,po uszczelnieniu spadlo do 2,5 na 100 Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 EnduroMax Ano wyświetlało przez jakiś czas filmik ale jednak realizacja nie doszła do skutku, a szkoda bo dużo było tam fajnych simków. Byłem tam pod tym samym nickiem :D Co do wycieków to też może być przyczyną większego zużycia paliwa. Mi czasem uciekało z gaźnika ale rurką odprowadzającą, bo zaworek czasami sie blokował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 czy ktoś wie ile pali simson 51? mój simson pali około 3l na 100km, ale nie można powiedzieć dokładnie ile pali ponieważ zależy to od różnych czynników np.sposób jazdy , częste zatrzymywanie się i wiele innych :D pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi