streetstorm Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Qrczę blade :roll: Widzę że większość z Was nie dożyje wieku średniego.Ja jak się nachlam to na drugi dzień boli mnie głowa i chce się :) ... ale cobym się żalił na publicznym forum to chyba nie te miejsce.No chyba że modowie utworzą nowy dział "porady babci Walerci". Będziemy pisać jakie ziółka najlepsze na wątrobę' date=' jak uniknąć choroby wenerycznej na zlocie i takie tam ...[/quote'] DLATEGO ZAPROPONOWALEM GERIAVIT FARMAZON :D po co biadolic? trzeba twardym byc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jasne - teraz trzeba być twardym - a za parę lat łazić o lasce na miękkich kolanach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jasne - teraz trzeba być twardym - a za parę lat łazić o lasce na miękkich kolanach :-D hehe w tym przypadku raczej pod pojeciem twardosci mam na mysli nienarzekanie... i rowniez zabezpieczenie swego wątłego ciala... w wiekszosci przypadkow narzekacie i bedziecie narzekac nie zginajac nog w kolanach na starosc... buhahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mnie boli serce jak malo jezdzemnie także :D od 10 lat smigam i jedyną "pozostałością" po poprzednim motocyklu jest blizna i poskładany obojczyk, ale to nie wina motocykla tylko puszkarza :twisted: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mnie boli serce jak malo jezdze +1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mnie boli noga :D ale mnie zawsze od 6mieś. boli noga więc spoko. kiedyś przewiałem sobie nerki i męczyłem się z ich bólem 2 tyg. ale przeszło. mnie boli serce jak malo jezdze+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 U mnie zatoki to norma. Właśnie siedzę w domu na zwolnieniu znowu :mrgreen: ! irish napisał:mnie boli serce jak malo jezdze +1To też!+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Nic nie mówcie/piszcie o dolegliwościach, bólach, przewianiach itp. :evil2: Od jakichś dwóch dni dosyć konkretnie nap.....la mnie staw kolanowy, zwłaszcza przy zginaniu. :D Przyczyny urazu upatruję jednak w zbyt intensywnych ćwiczeniach fizycznych, a nie w jeździe w jeansach ostatnimi czasy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Od wypadku na moto to mam krótszą nóżkę. A od jazdy to zauważyłem, że kolana mam podatne na przewianie, co się objawia zaje... bólem w czasie jazdy z większymi prędkościami w chłodniejsze dni, ale jak schodzę z moto to po pewnym czasie przechodzi. Do nie dawna jeździłem dosyć często z uchyloną szybką bo parowała i wtedy zatoki dość często mnie bolały, problem rozwiązała dodatkowa szybka w wizjerze, która zapobiega parowaniu, super sprawa polecam. Pozdr Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Qrczę blade Rolling Eyes Widzę że większość z Was nie dożyje wieku średniego. Bardzo prawdopodobne w moim przypadku :D A co do dolegliwości, to:niedowład i ból lewego nadgarstka (ból przy zmiamie pogody), skrócona 5 kość sródręcza (czy jak się to tam nazywa) i ból w ręce prawej, jak niemal każdy z nas mam ból kolana prawego (jazda za małolata bez odpowiedniego stroju) i czasami wątroba woła o litość :twisted: Ale to i tak mnie nie powstrzyma od jazdy:)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Czy to jest forum motocyklistów' date=' czy rencistów . Jak ktoś z was słucha za mało lamentów, to zapraszam do pierwszej lepszej przychodni[/quote']No patrz Aker, jakie roczniki w latach 80 i 90 wypuścili :-D . Wszystkich łupie w dupie. :) Mnie tam nic nie dolega i nie będzie dolegać. Tylko trzeba latać z głową. Sosna nie rób wiochy Wrocławiowi na forum. :D Lepiej zaglądnij tu -> http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=asc&highlight=bo wszyscy już tam są tylko Ciebie nie ma. Tu Cię koledzy ze wszystkich dolegliwości wyleczą. Wracajcie do zdrowia. [ Dopisane: 11-11-2005, 13:16 ]Mishel - zapomniałeś jeszcze coś napisać o tym, że co chwilę Ci się coś z twarzą na avatarze dzieje !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Mishel, dlaczego ból kolana PRAWEGO? To jakaś prawidłowość :?: Januszm, strach czytać Twój post 8O Jeśli już teraz rwą Cię kolana w czasie jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja mogę się pochalić, że na razie nie odzuwam żadnych dolegliwości związanych z jazdą motocyklem. Pomijając oczywiście ból mięśni po dłuższej jeździe lub ból głowy po imprezie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Mishel, dlaczego ból kolana PRAWEGO? To jakaś prawidłowość Question Tam miał być przecinek po "kolana". Chodziło o to, że kolana szwankują prawie wszystkim motocyklistom, a u mnie szczególnie prawe...Wybaczcie za wprowadzony bałagan. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 hihihhihihi..no to jestem wyjątkiem,mnie przestał boleć kręgosłup odkąd jeżdżę na "odkurzaczu" :D a miałam już poważne z nim problemy ... 8O :? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi