NEMO491 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Wszyscy pisza gdzie pojada to ja tez wychyle sie.Mam zamiar posmigac na Slowacji,moze tez o Wegry zachacze.Milych wspomnien z wojazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 My tzn wróbel, rybson i ja zamierzamy pojechac sobie w pierwszy większy trip. Może nie jest to super mega wyprawa ale wazne ze z noclegami i z dłuzsza trasą :-) tzn zamierzamy wybrać sie Tarnów- Kraków- Bachowice ( niedaleko Wadowic) - Tarnów. Chcemy tego dokonać we wakacje :) Będzie to 2t-wyprawa :roll: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Na 2006 rok u mnie jest w planach 2 tygodniowa wyprawa do Czech. Dokładny termin bedę znał jak tylko ustalony i upubliczniony zostanie terminarz wyścigów GP bo przy okazji mam zamiar wybrać sie do Brna na GP Czech. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Wschodnia czesc naszego wybrzeza - zachodnia zwiedzalem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja razem z bratem i zestawami głośno mówiącymi :mrgreen: jedziemy tak jak w zeszłym roku w 3 - 4 tygodnie dookoła polski, zachaczając o wszystkie ciekawe miejsca jakie nam do głowy przyjdą. Już się nie moge doczekac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Lipiec - 2 tyg. - Krym lub Rumunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Przełom czerwca i lipca - RUMUNIAPrzełom sierpnia i września - RAJD KATYŃSKI :D ZŁY BOB :P [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Lipiec lub Sierpień Pld. Hiszpania :D Pojade żone odwiedzić bo będzie tam siedziala miesiąc 8) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 a ja to bym sobie wyskoczył na słowacje,widze ze jest pare osób która planuja tam jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja chce sie wybrac w przyszlym roku rekreacyjnie :D do Rzymu, a jak fundusze pozwola to heja dalej na Sycylie (do Palermo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Weekend majowy Wenecja (a po drodze oczywiście Alpy w różnych odmianach), przełom VI/VII Nordkapp (miał być już w tym roku ale życie inny scenariusz napisało) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 MAN -wyspa MAN, koniec maja początek czerwca, Tourist Trophy- był ktoś? a może się ktoś tam wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 W nadchodzącym roku my szczecinianie opanowujemy Czechy. Głównym celem wycieczki jest oczywiście MotoGP w Brnie. Oj będzie się działo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 MAN -wyspa MAN' date=' koniec maja początek czerwca, Tourist Trophy- był ktoś? a może się ktoś tam wybiera?[/quote'] Jak chcesz jechać w przyszłym roku to zajmij się już teraz poszukiwaniem noclegu, promu. Bo miesiąc przed wyprawą może już być za późno.. też palnuje coś na przyszły rok może anglia ?? ... jeszcze nie wiem co to będzie... się zobaczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetan Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No panowie ,to widzę ,że w tym roku Polacy opanują Nordkapp . Ja również sie wybieram , najprawdopodobniej pojedziemy w cztery "AFRYKI".Dodam ,że jedziemy około 20 lipca i ,że bedzie to nasza czyt.(moja i mojej przyszłe żoneczki) podróż poślubna . A i w weekend majowy planujemy skoczyć na Krym... DO zobaczyska na NORDKAPPPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi