Grzeh Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Przestałem już wierzyc az tu nagle, pojawila sie w moim garazu :( , coz tu duzo opowiadac, jest piekna sliczna, cudowna, chodzi jak marzenie i chyba sie zakochałem :P) a od strony technicznej to - XJ 600 diversion, rocznik '92, przywieziona z reichu, podobno ma oryginalny przbieg ;) tylko 23 tys. cos nie bardzo, ale stan jest igiełka !! poza uszczelka w jednym teleskopie to nic nie widac. a jak chodzi to robi mi sie mięko. no coz dosc tego rozmażania sie, trzeba isc do garazu :P Pozdro dla wszytskich (a zwlaszcza wlascicieli najpiekniejsza istoty na 2 kolkach - XJ :P) A to jakby ktos chcial nacieszyc oko http://img159.imageshack.us/img159/1678/p1...p10100010cp.jpg http://img116.imageshack.us/img116/7029/p1...p10100049me.jpg http://img351.imageshack.us/img351/1778/p1...p10100083lu.jpg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 napisz ile dałeś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeh Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 udało mi sie wytargowac na 4800, do tego jeszcze koszty rejestracji. po przegaldzie okaze sie czy bylo warto, ale i tak juz swoje wiem :() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Heh wiem co czujesz, niedawno nabylem taka sama :-), jesli chodzi o cene to duze 8O . Jak tylko technicznie jest ok to niezle trafiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 gratulacje,o mały wlos tez nie kupilem XJ na pierwsze moto i wiem ze zrobilbym dobrze,bezawaryjnej jazdy zycze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Gratulacje...też od niedawna jestem posiadaczem XJ-fajny sprzęcik :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 udało mi sie wytargowac na 4800Sorka, ze zapytam ale mowa o zlotych czy euro ? Wiem, ze to glupie ale nie mam pojecia jak one stoja. :oops: Poza tym to GRATULACJE :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 4800euro za 92 rok XJ??Wiadomo że taka cena może być w złotówkach tylko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja również gratuluję.Sprzęcik igiełka. Ni c tylko życzyć pogody do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Gratulacje i czerp samą przyjemność z jazdy!! I żadnych ukrytych niespodzianek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 witam :( Gratuluje zakupu, i życze Ci samej radochy z jazty tym sprzęcikiem :P POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Gratulacje :( I żeby zima w tym roku późno przyszła - albo wcale 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Pozdrwiam i gratuluje. Jak na pierwszy sprzet super. Brat na takim zaczynal i sobie chwalil. Ale ze z Niego duzy chlop, po roku zabraklo mu mocy... :( Ale naprawde sprzet bezawaryjny i bardzo wygodny w podroze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Gratulację, ładny sprzęcik, niech Ci służy. pzdr :( Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 przyłanczam się do gratulacji,ładniutki egzemplarz trafiłeś,bezawaryjnosci zycze i nawinięcia jeszcze paru kilometrów na koła w tym sezonie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi