maniek.o Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Z tego co sie zorientowalem fazery do 2001 wlacznie mialy te przebiegi 6 tys km, a >2002 10 tys km, i tak sie zastanawiam do czego sie stosowac w koncu silnikowo nic sie przy tych zmianach nie zmienilo, wyglada na to ze poprostu je sobie wydluzyli.Ja robię co 6 tys. Na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 dzieki za gratulacje i mam nadzieje ze sie sprawdzi maszyna :buttrock: a jeszcze jedno pytanie nie wiecie jak wychodzi przeroba orginalnego wydechu ? na troche głosniejszy?? [ Dopisane: 24-02-2006, 22:48 ]śmigaliscie swymi maszynami na GUMIE?? , bo ja na mokrym asf. przy 5 tys pusciłem manete o odkreciłem troszke (bez przypadek :banghead: ) i poderwało sie koło , czyli musi sie dac , ja narazie mam 15 km przejechane wiec musze sie objezdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ;) :P :P :buttrock: :D Mam Fazera :P :P :buttrock: :buttrock: :buttrock: Fotki wrzucę jutro, a tymczasem wracam do piwa :D:D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 no gdzie te fotki gdzie gdzie , i gratuluje :twisted: [ Dopisane: 12-03-2006, 14:12 ]oki foty juz oglądam to teraz opisz troche sprzeta jaki przebieg i w ogole pierwsze odczucia , smigałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 witam :P Mam Fazera gratuluje :!: :lapagora: - wreszcie się doczekałeś; no to teraz się zacznie :twisted: :P niech Ci służy jak najlepiej ;) oki foty juz oglądam to teraz opisz troche sprzeta jaki przebieg i w ogole pierwsze odczucia ' date=' smigałes??[/quote']właśnie, właśnie- napisz coś o swoim "diabołku"POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Przyłączam się do gratulacji :PTroche Fazerowców na forum już jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Więc opisuję sprzętaRocznik 2001, sprowadzony z Niemiec. Przebieg 7800. Coś mały, ale sprzęt jest w bdb stanie także nie podejrzewam jakiegoś megaprzekrętu. Generalnie Fazer jak Fazer :) Z bajerów ma przewody w stalowym oplocie z przodu, i podnóżki LSL. Pierwsze odczucia jak najbardziej pozytywne. Trochę czuć różnicę masy między FZS, a GSem ale radzę sobie spokojnie. Na takim asfalcie jak teraz mamy moc czuć aż za dużą. Dziś mnie poniosło i tył zaczął mnie wyprzedzać, ale dałem radę ;) Jedyne dziwne odczucie jakie mam po przesiadce z GSa to takie, że nie bardzo widać przednie koło :P i owiewka nie skręca razem z kierownicą :banghead: Czuję różnicę 3cm w wysokości siodła, ale to także nie problem. No i full przełączników w porównaniu z GS w wersji USA :P Silnik chodzi jakoś tak spokojnie. Jak turbina w samolocie odrzutowym.Aktualnie jedyne co mam do zrobienia to wymiana płynów i sama rejestracja. Większe zmiany jeśli będą to po sezonie bo aktulanie jestem prawie spłukany do zera :PTeraz tylko czekam na rasową wiosnę bo pierwszą trasę już mam zaplanowaną :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 no i w porządelu rowniez wyczekuje wiosny mysle ze z kwietniem nadejdzie, a moze bedziesz na bemowie swoim fazerem :twisted: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 a moze bedziesz na bemowie swoim fazerem Twisted Evil ?Będę jak Tommy Lee Jones w Ściganym :) Jasne, że przyjadę. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 przyłaczę sie bo również kupiłem fazera!!!:) odbiór w kwietniu!! ps. mam kłopoty z nogą operacja mnie czeka ale w maju lub pod koniec kwietnia wsiadam na motor!!! wiec wiosna niech bedzie juz i operacja mi sie uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Mam FazeraCześć Boniek, trochę na niego poczekałeś może tym bardziej będzie cieszył GRATULUJĘ :) , tlko poczekaj do wiosny, ja nie poczekałem i szlif zaliczony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 siwy Twój Fazer przypadkiem nie wisi cały czas na otomoto? ;)http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M83703Bo chyba nie ma dwóch takich samych z tą naklejką na wahaczu :banghead:tylko poczekaj do wiosny' date=' ja nie poczekałem i szlif zaliczony :)[/quote']Warunki są do bani, także nie śmigam wcale. Asfalt zimny, opony twarde. Raz mi dupę zarzuciło także darowałem sobie jazdę. Składaj maszynę do kupy żeby na sezon była gotowa :P Ma może ktoś z Was manual Haynes'a do Fazera? Przydałby się. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Własnie , przylacze sie do pytania , ma ktos jakies instrukcje obslugi lub inne papiery, ja znalazlem w sieci jedynie service manual fzs600. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 No to trochę Fazerów sie uzbierało he he he :) Powymieniamy sie doświadczeniami na wiosne :( Ja juz zrobiłem 30 km i jak narazie same pozytywne wrażenia :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ja znalazlem w sieci jedynie service manual fzs600.Wczoraj znalezione:http://www.fazer-hispania.com/biblia_fazero.htmNa powyższej stronie jest trochę lektur do wyboru. Jest m.in oprócz service manuala, owner's manual. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi