NEVRE Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) przeglądnij sobie moje posty, zobacz ich ilość/czas spędzony na forum a później pisz o spamowaniu !! o co Ci chodzi z tą "psychką"? jeżeli starasz się mnie obrazić to sobie daruj. jakby co to wal na PW, bo szkoda tego tematu na sprzeczki Witam! Każdy ma prawo wypowiadać się na dany temat. A jak przejżysz moje posty i czas spędzany na forum , to się przekonasz kto tu najwięcej spamuje. To była moja pierwsza wypowiedź w tym temacie. Mam prawo wyrażać swoje emocje . A jeżeli chodzi o obrażanie ludzi to najwyraźniej Ty masz z tym problem. NIE UCZ SIĘ OBRAŻAĆ LUDZI , KTÓRYCH NIE ZNASZ. A na PW to Ty pierwszy powinieneś się wybrać zamiast cwaniakować na forum. Jedź na wakacje. Pozdrawiam. Ps: I popracuj nad swoją psychiką. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez NEVRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) moze chcecie zrobic nieoficjalny zlot/zjazd uzytkowników Fazer przy okazji 640 rocznicy zamku Drahim w Starym Drawsku 01-02.07? pisałem już o tym na forum HSz:http://forum.motocyklistow.pl/Zamek-Drahim-1-207-t50355.html kto kocha zakręty, nie będzie miejscem spotkania zawiedziony :D :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 moze chcecie zrobic nieoficjalny zlot/zjazd uzytkowników Fazer przy okazji 640 rocznicy zamku Drahim w Starym Drawsku 01-02.07? pisałem już o tym na forum HSz:http://forum.motocyklistow.pl/Zamek-Drahim-1-207-t50355.html kto kocha zakręty, nie będzie miejscem spotkania zawiedziony :D Witam! Mamy plan na ten weekend tam się wybrać i zakosztować tych zakrętów. Może nic nam tych planów nie pokrzyżuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam! Mamy plan na ten weekend tam się wybrać i zakosztować tych zakrętów. Może nic nam tych planów nie pokrzyżuje. Pozdrawiam.super, napisz o której w sobotę wyruszacie, to może zgramy sie gdzieś na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mam pytanie odnosnie układu elektrycznego. NIe wiem czy każdy fazer tak ma ? tzn.: Kiedy wyłączam motocykl= przekrecam kluczyk w lewo- uruchamiając blokade- zapala mi sie wtedy mała żaróweczka- postojowa. I nie da sie jej inaczej wyłaczyć niż tlyko odblokować kierowniceCzy to normalne zachowanie ?Dodam ze przełacznik świateł nie ma znaczenia w jakiej jest pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mam pytanie odnosnie układu elektrycznego. NIe wiem czy każdy fazer tak ma ? tzn.: Kiedy wyłączam motocykl= przekrecam kluczyk w lewo- uruchamiając blokade- zapala mi sie wtedy mała żaróweczka- postojowa. I nie da sie jej inaczej wyłaczyć niż tlyko odblokować kierowniceCzy to normalne zachowanie ?Dodam ze przełacznik świateł nie ma znaczenia w jakiej jest pozycji. hehe są dwie pozycje z zablokowana kierą 1- od pozycji "off" pierwsza w lewo, tylko blokada oraz 2- do końca w lewo blokada+pozycja Tak być powinno, jeśli nie możesz wyczuć pozycji 1, to nie mam pojęcia o co chodzi. U mnie są nawet ikonki na stacyjce. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Tak być powinno, jeśli nie możesz wyczuć pozycji 1, to nie mam pojęcia o co chodzi. U mnie są nawet ikonki na stacyjce. PZDRMoże stacyjka się wyrobiła trochę i cieżko wyczuć w której pozycji jest kluczyk. Miałem tak w GS. Zdarzyło mi się zostawić sprzęta na postojowym i aku padło na amen :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgadza sie- Na spokojnie sprawdziłem - okazało sie ze faktycznie blokada ma dwie pozycje- z postojem i bez.... Dzięks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 @NEVRE sorki, niepotrzebnie zwróciłem Ci uwagę, rzeczywiście napisałaś na temat. pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 mi 1-2 lipiec nie pasuje może ustalmy jakiś bardziej odległy termin!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja bym celował w sierpień albo koncówke lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no końcówka lipca lub początek sierpnia jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 a jakie rejony wchodzą w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 hmm no obojętni mi to przyjnamniej jest! może mazury może okolice Bałtyku?? przecież z dojechaniem nie bedzie problemu :icon_mrgreen:))ale jak każdemu nie bedzie sie chciało ruszyć dupy ze swojego miasta bo ma za daleko i każdy bedzie chciał zroganizować zlot fazerów w swoim miejscie to nigdy do zjazdu FAZERÓW NIE DOJDZIE!! jeden ma dalej drugi bliżej ale trzeba isc na kompromis ja mieszkam w Wawie ale dojade tam gdzie będzie oby w Polsce!! ale polskie MORZE jest dla mnie OK! hmm mazury tez sa OK!pójdziemy szant posłcuhamy piwka walniemy dziewczyny poderwiemy i wrócimy:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 z dziewczynami to odpada bo mam żonę od roku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi