ernestZL Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 jak się ciepło zrobi to wrzucę zdjęcia i jakiś krótki filmik! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Mnie to ciekawi jaki dźwięk mają te arrowy :) sam się zastanawiam nad zmianą wydechów. warto, w tamtym sezonie śmigałem fzs na fabrycznym teraz trafiło mi sie to cudo na arrowah i jest naprawdę duża różnica :buttrock: brzmi jak liter podobno mój ma zmienione mapy zapłonu pod kominy ciekawe czy faktycznie będzie to czuć, bo jeszcze nim nie jeździłem. możesz nagrać na komórkę i uploadować? moja komóra to ma jeszcze wyświetlacz jak w 3210 bo to jest 3410 :buttrock: :icon_mrgreen: Edytowane 14 Stycznia 2009 przez ED manetka (KURCZAK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 możesz nagrać na komórkę i uploadować? Na youTube masz sporo filmików z wydechami do Fazerów ale zapewniam Cie że żaden filmik nie oddaje w pełni rzeczywistego dźwięku zarówno na postoju nie mówiąc o jeździe, schodzeniu z obrotów itp. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja w swoim fazerku wymieniłam tą fabryczną puszke na akrapovicze i jest ogromna różnica, tego dźwięku zazdroszczą mi nawet na sportowych maszynach... Zmiana seryjnego wydechu w fazerze to podstawa :D Zastanawiam się jeszcze nad stalowym oplotem ale nie wiem jaki to byłby koszt ??? Jakby ktos sie orientował to prosze o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zastanawiam się jeszcze nad stalowym oplotem ale nie wiem jaki to byłby koszt ??? Jakby ktos sie orientował to prosze o info... w dziale co, jak kupić sama się możesz zorientować... ba, włącznie z informacjami gdzie kupić, żebyś za chwilę nie pisała następnego zapytania :icon_razz: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 kupowalem oplot HELa na przod do mojego fazera i wszylo mnie to chyba 170 za kpl.... musze jeszcze wyminic klocki poniewaz ferodo sprawiaja wrazenie gumowych....srednio gdzies wychodzi ok 90pln za przewod jeden z koncowkami itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ma ktos haynesa do fazera w wersji elektronicznej? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Mam serwisówkę yamahy do fz6 z 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Chodzilo mi o FZS 600, ale dzieki za dobre chęci :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi9 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 ja posiadam jak jeszcze nie znalazles to podaj adres wysle ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Coś znalazłem do FZS. Podaj mi maila na PW to Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Poszlo PW. dzieki :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) a ja mam (może proste, może głupie, ale zawsze :D) pytanie.. czy kupując nowe zegary (nowe, czy używane gdzieś z allegro) idzie jakoś ustawić na nich ilość przebytych km? czy będzie to już leżało w gestii licznika ile tam ma w pamięci zapisane? Może dodam, iż chodzi mi o licznik do FZS 600 98-01 rok. (coś takiego http://allegro.pl/item536099607_yamaha_fz6...a_wlkp_p_n.html ) Pytam w sumie z czystej ciekawości (chcę kupić licznik, bo mój mi lekko popękał z tyłu :evil: ) ale też dlatego, że czasem gdzieś napisane, że motorek ma na liczniku 7000km, a motorek wygląda na 57000km, no i ten licznik może być od innego motorka :icon_twisted: no i jeszcze jedno pytanko. :cool: Również FZS 600 01' Zastanawiam się nad nabyciem przewodów w oplocie stalowym. Firma HEL. Wytłumaczcie mi jak krowie na granicy ILE tych przewodów i JAKIE kupić (cały komplet, tak by wszystkie zmienić), bo słyszę różne wersje :icon_eek: Edytowane 24 Stycznia 2009 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mój fazer ma już około 25tys km przebiegu, jest z 2006. Zastanawiam się nad wymianą świec w tym sezonie, żadnych objawów zużytych świec jeszcze na szczęście nie odczułem. W instrukcji jest napisane, żeby wymieniać co 20tys km, to by już się chyba przydało :bigrazz: . Czy macie jakieś rady odnośnie wymiany świec? Będę wstawiał zwykłe świece, bo irydowe są 2 razy droższe, a myślę, że mało co one dadzą. Czy nie trzeba smarować świec np. miedzą przed wymianą, bo tak w instrukcji jest pokazane, ale ja myślę, że bardziej to może zaszkodzić niż pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.areczek1 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja posiadam jak jeszcze nie znalazles to podaj adres wysle ci Witam. Przeslij i dla mnie,bede wdzieczny. m.areczek1 @gazeta pl POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi