rafauM Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ten temat po raz kolejny mi udowodnił, że można wszystko sprzedać od odmładzanej kiełbasy w hipermarkecie po samochód złożony z dwóch różnych rozbitych. Dzięki takim ludziom mali i średni przedsiębiorcy mają na chleb i na zapłacenie zusu, bo przecież co jest ważniejsze w życiu od dobrej emerytury? I oby tak dalej. Mam tylko nadzieję, że w przyszłości kupując używany pojazd nie trafię na taki wynalazek ale to temat na inną dyskusję. Osobiście nie mam nic przeciwko takim składanym sprzętom dopóki sam na nich nie jadę i nie zagrażają postronnym obserwatorom.Mam nadzieję, że pewnego dnia przy prędkości 180 km/h nie odpadnie szpachla maskująca brak spawu przy główce ramy bo ile można czytać na temat kalectwa oraz śmierci na drogach.Ale to tylko moje prywatne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 no ja zrozumcie nie ma kasy, a chce cos osiagnac w zyciu on na tym bedzie jezdzil to nie handlarz ktory zrobi i spzreda jako nowka nie smigany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 ... półki 100zł, lagi, 100zł Albo zapomniales przy kazdej cenie dopisac jedno zero, albo lagi i polki beda takiego samego pochodzenia jak rama Twojego nowego nabytku :-D . Prostowana rama, prostowane lagi, spawana polka... - jest tyle tanszych i rownie skutecznych sposobow na popelnienie samobojstwa :) . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Az sie wierzyc nie chce gdy sie czyta ten watek. A potem kazdy sie dziwi, ze motocykle w naszych ogloszeniach sa jakie sa. No nic, Polska jak widac nadal pozostaje zasciankiem Europy, a ceimnogord szerzony przez niektorych jest po prostu zatrwazajacy... :) Pozostaje jedynie monitorowac ogloszenia i wsytrzegac sie sradow 600 z okolic Gorzowa. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Przednie kolo jest zaiscie piekne. Wypoleruj je. Bedzie chociaz slady po waleniu mlotem widac. Bedziesz sie mogl pochwalic ze masz kute kolo przednie, a tloki to przy okazji. Twoj biznes, Twoje zdrowie, Tylko komus tym krzywdy nie zrob. A belg sie smieje i zaciera rece z radosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dobra, zupełnie nie znam się na mechanice, na szczęście nigdy nie musiałem naprawiać szkód powypadkowych, ale nieźle wtopiłeś z tym wrakiem :]Z tego co widze po zdjęciach to poza ramą, półką i lagami do wyrzucenia jest też koło, chłodnica (chyba?), amor skrętu, kiera też pewnie do prostowania, tarcze zapewne pokrzywione. Do tego lampa, kierunki, opony (żeby przeszedł przegląd), potem kosmetyka - rdza na baku, klamki, odważniki, podnóżki pasażera, przydałby się jakiś licznik, etc etc, nie kończąca się opowieść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ano, jak mówią moi koledzy z HRG: w Swarzędzu na złomowisku ostatnio dobrze płacą za aluminium. Trzeba jechać póki kolor w cenie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Co wy sie czepiacie :) mi chandlarz chciał wcisnąć moto z oberwaną główką ramy i od razu dawał namiary na gościa który mi to pospawa z gwarancją za 200 zł.Rama jest z aluminium a ono jak wiadomo jest bardzo plastyczne może podczas jazdy tak przy 250 rama sama sie naprostuje :-D np. o przydrożne drzewo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 kurde dosyc walniety, z opisu wynika ze ma "ciezkie obrazenia przodu" :) te 2 tys ojro to dosyc duzo,bo zapewne ubezpieczenie calkowite wyplacone a moto do kasacji. a ceny 100pln za lagi????itp. to raczej nierealnekawalek byle plastiku kosztuje 100pln a nie komplet zawiech.opony tez widac do wymiany obie, nie bede wymienial wszystkiego, a pierdul sie nazbiera.do tego silnik ktory nie pozwala jezdzic pomalu bo az sie prosi o odkretke.niebezpieczne polaczenie drastyczna oszczednosc na wszystkim+powazne uszkodzenia+naprade duza moc=??ps. daj znac jak juz go odrestaurujesz ile Cie to wynioslo i foty jakies jestem naprawde ciekaw dalszego rozwoju sytuacji.Powodzenia [ Dopisane: 25-10-2005, 08:40 ]dopisze tylko jeszcze ze po tylnym kapciu widac ze winkle byly w pelnym zlozeniu pokonywane i moto za swoje juz na bank przezylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Tak na marginesie enduro-boy: jak już to ma być sprzęt do stuntu to chyba wiesz która część ramy jest najbardziej obciążana np. przy stoppie?Ja się nie znam na materiałach ale moim zdaniem to się wcześniej czy później poskłada jak latawiec. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Gość w Lasocicach bawi sie w takie sprawy(spawanie, prostowanie itd)Do tego jest dobrym mechanikiem...Zadzwon sobie 065/5338207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 P.E.I. Tecrol Bielsko-Biala, ul. T.Regera 109tel./fax 0-33 49-65-490, tel. 0-602-241-793Znalazlem te namiary w jednej z gazet motocyklowych.Nieznam firmy, i niewiem czy są dobrzy żeby ich polecać,ale szczerze Ci nie polecam robic tej ramy.Niema h*ja aby walnieta rama powrócila do swych orginalnych wymiarów z którymi wyjeżdżala z fabryki.Jak chcesz, to jeździj,ale nie zrób innym krzywdy, i nie sprzedawaj potem tego motocykla jako nówka sztuka z prosta ramą :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 A co z przednim kołem enduro_boy dasz do centrowania za 100zł :-D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 widziałem kiedyś na Motobazarze weWrocku dzide SRADa 600-poszedł na koło i bum przy lądowaniu. kolo miał z 70km/h i rama pękła... aluminium jest mocne ale kruche!!! w Czechach prostują lagi za jakieś 700koron od sztuki, półki to bym nie naprawiał... powodzenia z tym moto i uważaj na odjeżdżający przód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 oby na wiosne nie bylo kolejnego postu "kolejny kolega...."Jezeli dales za ten zlom 2000 euro to :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi