sandrasf Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Do niespotykanego wypadku doszło w Jagatowie (pomorskie). Spowodował go koń!. Zaczęło się od tego, że motocyklista jechał ul. Kolonia, ktorą sunęła furmanka.Ciągnął ją sędziwy gniadosz.Gdy koń usłyszał ryk silnika, stanął dęba i szarpnał w prawo. Motocyklista uderzył w bok wozu. I spadł. Jest mocno potłuczony,ale będzie żył.Koń też wyszedł cało. Czemu nie napisale że....zaczeło sie od tego że furmanka ciagnieta przez starego konia... 8) ........ :roll: Ciekawe ile koń dostał mandatu... 8) Opisane jest to w "fuckcie..." - nooo mama kupiła :roll: nie bijcie :) A ja tak sobie mysle że skoro koń był tak płochy to nie powinien hmmm uczestniczyć w ruchu drogowym...przeciez mogła byc z tego prawdziwa tragedia....iiii wtedy by było...już widze to nagłowki : " szalony motocyklista zabił KONIA!!! " PozdrawiamSandra :) ps: chyba tego tematu nie ma nigdzie...jak jest to sorki ale nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 woźnica dostanie mandat za niedostosowanie predkości do warunków panujących na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ba, przypuszczam, że za jazdę na slickach również :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Podobną rzecz opisywał lamassu http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=33066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Podobną rzecz opisywał lamassuniom :) wiec uwaga na szalone konie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Podobną rzecz opisywał lamassuniom :) wiec uwaga na szalone konie :-D Ja znam 3 odmiany koni to możesz określić o które ci chodzi?? Bo wszystkie szalone :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 te plochliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 takie znam 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 na poczatku lat 90-tych jechalem ze znajomym jego Roburem (ah, coz to byla za maszyna... :) ) i widzielismy z daleka ze z podrzednej drgoi wyjezdzal bedzie kon ciagnacy woz. Ale stal grzecznie i przepuszczal wszystkich, wiec i my jechalismy. Az tu nagle, doslownie kilka metrow przed nami (predkosc 50-60 km/h konia cos sploszylo i wybiegl na glowna ulice. Szczescie w nieszczesciu ze trafilismy w woz a nie w konia. Woz sie tak wbil tymi wzmocnieniami burt ze nie mozna bylo samochodu z wozem rozczepic. Od tamtej pory mam uraz do tego rodzaju "zestawow" i omijam je szerokim lukiem z 5-cio krotnie zwiekszona czujnoscia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 muj kuzyn rozbil simka na byku ktury nagle wybiegl z gospodarstwa domowego na ulice jechal okolo 50 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 muj kuzyn rozbil simka na byku ktury nagle wybiegl z gospodarstwa domowego na ulice jechal okolo 50 mójktóry :) dobrze że udeżenie było z boku a nie z tyłu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 dobrze że udeżenie było z boku a nie z tyłu uderzenie Już którys raz spotykam się z wytykaniem błędów, zapominając samemu o ortografii. Wymagasz od innych wymagaj też od siebie i wszystko będzie pięknie :) A tak poza tym to na zwierzaki trzeba uważać, ostatnio przed motocyklem biegał mi królik i dzik, nigdy nic nie wiadomo co takiemu strzeli do łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ostatnio przed motocyklem biegał mi królik i dzik' date=' nigdy nic nie wiadomo co takiemu strzeli do łba.[/quote']najpredzej jakis mysliwy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Zwierzeta sa nieobliczalne, trzeba na nie uwazac. Na mnie rzucil sie pies, co pisalem na forum, jestem zalamany ile znizek stracilem przez niego w PZU, ale teraz pocieszam sie ze lepiej pies niz kon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 z koniami to nigdy nic nie wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi