wueska Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 niechce ci nic mówić ale nie wypada wpinac sie do tematu z takim hasłem :) Troche to nie na temat :/ Pozatym mozesz "zapruszyc ogień" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyskotekowiec Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Kolega MOC ma naprawdę fajny żart :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ETZ 250 nadaje sie na długie trasy nawet z pasażeremETZ 150 lekki teren, miasto (właśnie tam jeżdże) Zdecydowanie 150 zajebiście nadaje sie w teren. A 250 to turystyczny gold wing. Co ty pier... za głupoty Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 buahahahahahhaa 250 turystyczny goldwing, no dawno sie tak nie usmialem, zanim zaczniesz puszczac tego typu posty uprzedz bo monitor kawa zaplulem caly..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Widziałem kiedyś MZ 500 z czterosuwowym singlem Rotaxa. Miało toto "karoserię" od 251. Nie wiem jak się tym motocyklem jeździło, ale wydaje mi się, że do gum, stoopie i innych tego typu rzeczy nadawałby się jak mało który sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Jak sie wszyscy chwalą to ja powiem co widziałem: Silnik mz 301 samoróba:P Gosc roztoczył tuleje cylidra od 250 poczym wyją tuleje :( Zrobił nową tuleje pod tloka od jakiegostam samochodu (wartburg lub trampek), zaprasował i to nawet jeździło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 buahahahahahhaa 250 turystyczny goldwing, no dawno sie tak nie usmialem, zanim zaczniesz puszczac tego typu posty uprzedz bo monitor kawa zaplulem caly..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:to był zart ale chyba nie zrozumiales.wyjasniam - to była drwina z wypowiedzi kolegi mzpower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 dobry masz dowcip....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Witaj,Swojego czasu tzn. ok. 1988 roku jeździłem ETZ-250. Jest to na prawdę fajny motocykl. Jedyną jej wada była sprężyna startera. Robili ją troszkę za twardę i co jakiś czas lubiła pęknąć. Co do mocy to miała (chyba) 22KM (jeśli nie wiedziałeś to 126p miał 24KM). Silnik chodił na prawdę pięknie. Myślę, że 251 już nie była tak udana ale to oczywiście moja subiektywna opinia.Jeśli znajdziesz 250-kę w dobrym stanie to na pewno będziesz z niej zadowolony. Pozdrowienia :-) Nie wiem czy już ktoś to poprawil ale w latch 88-91 jeździłem na etz 251 i b często na 150 a jedną z (niwielu ) wad w tych modelach był cieknący płyn z pompy hamulcowej.Łatwo można było odróżnić kto jeździ etką (kierowca etki miał zawsze u...bany prawy rękaw od płynu hamulcowego ) można bylo temu częściowo zapobiegać przez owijanie szmatką miejsca wycieku(ech te piękne czasy http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 kup 251 a ja ci dam namiary na kolesia i ci z niej wydusi 40KM :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 jest taki!!! Pod gdanskiem!!!! mam gdzies jego reklamówke!!!!!!!Kiedys sie mocno nad tym zastanawialem, ale czy nie prosciej jest po prostu kupic mocniejszy motocykl.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no, i jeden w Grójcu :-D :-D :-D http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...t=podkr%EAcanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja bym brał etz 250: stabilniejsze podwozie a silnik (prawie) ten sam co w 251. Jedyną kwestią jest wygląd, ale to już sprawa gustu...... A tak naprawdę, to bierz to co jest w lepszym stanie. Ja 2 lata temu natrafiłem na ładną ts 150 za 500 zł, przebieg 12 000 km.Jest naprawdę bardzo ładna, oryginalny lakier, przebieg, nic nie kombinowane przy silniku. Jedyną wadą było to, że trzeba było zrobić szlif cylindra i regenerację wału, ale reszta jest naprawdę super. A tak poza tym, to zauważyłem, że na ulicy bardziej się oglądają za ts-kami 250 i 150 niż etzkami, może dlatego, że te ostatnie już się opatrzyły, i jest ich 10x więcej. Pozdro, udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 przebieg 12 000 km.Jest naprawdę bardzo ładna, oryginalny lakier, przebieg, nic nie kombinowane przy silniku. Jedyną wadą było to, że trzeba było zrobić szlif cylindra i regenerację wału, ale reszta jest naprawdę super 12 tys i do remontu to coś mi sie nie podoba, a jak tak ktoś pisze to znaczy, że jeżdzący złom nieraz ludzie piszą np tylko łożyska na wale a sie okazuje, że wał sie sypie i reszta też nie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja kupiłem ts 250/1 :( Niezamienił bym sie na etz:/ Z jednego powodu !! Wiecie jakie to jest zajebiście elastyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi