Hornet Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Siemka pochwalę się moimi maszynami simek kupiony 22.lipca 2005 za 1700zł i motorynka z 1985r która ma jeszcze plomby na silniku http://www.bikepics.com/members/hornet6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ladny simek :P tylko mi sie nie podoba kanapa i tlumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 KingNothing - takie uwagi nie do Horneta bo to nie on projektował tego simsona, tylko go kupił. Ta kanapa i tłumik są tak seryjnie.Hornet: ściągaj tą wieśniacką owiewke z motoryny!! Sprzęty ładne ale zdejmuj tą owiewke koniecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Owiewka była tylko na chwile założona zeby zobaczyć jak wyglada a na innych zdjeciach już jej niema W simku tłumnik bedzie wymieniony na orginalny niemiecki chromowany i kolanko ma nalepi S51 założone i zmieniony gaźnik na bing :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 poprostu wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Motorowerki calkiem fajne, a co do owiewki w motorynie to zmienia jej wyglad, czy na lepsze czy na gorsze to mi trudno powiedziec. Motoryna to zawsze bedzie wiejski sprzecior, wiec dla mnie ta owiewka nic zlego nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Owiewka tiger to szczyt wieśniactwa a ładna motorynka to bardzo fajny sprzęt i wcale nie musi być wiejski! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Owiewka tiger to szczyt wieśniactwa a ładna motorynka to bardzo fajny sprzęt i wcale nie musi być wiejski! popieram jak najbardziej! motorki w sumie spoko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Mororki b. fajne. Mogles poprostu dac do motorowerowych fotek. Ale to tak tylko w nawiasie.Foty fajne. 8) Pozdr. Mag 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 SCIAGNI OWIEWKE!!!!! ( z motoynki) przeciez nawet lampa dobrze nie pasuje.... A tak ogulem to calkiem fajne sprzety :)a za motoryne ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Tak jak mówie owiewka była tylko tak założona i zaraz sdciagnieta i dałem za nia 100zł razem z papierem tylko była wyrejestrowana :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Fajne sprzety :PCzy te harmonijki "na zawieszenie" w motorynce to nowy styl w tuningu?? ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Gratuluje sprzetow bardzo ładne i widac dobrze utrzymane jak ktos chce to zabraszam na moja stronke w bikepics.com link mam w podpisie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witaj Hornet !!Trochę się już znamy i znasz moje zdanie na temat Towich motorków, ale się powtórzę: SĄ SUPER !! Szczególnie simson :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manko91 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Niezły simek motorynka tez niczego sobie.Spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi