streetstorm Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Tylko pomimo napewno wlozonego duzego nakladu pracy w opracowanie malowania...- ten bialy zestaw jakos mi nie pasowal..no nie wiem. te wlasnie zestawy kolorystyczne i motywy graficzne... sklaniaja mnie do kontynulowania przemyslen... a we Wloclawku to chyba szyli... a juz nie szyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 W jakimś wywiadzie, zdaje się w SM Rossi wspomina, że ma dziewczynę. Ale to tylko tyle. Koleś o którym piszecie, to jego kumpel ze szkoły, który teraz towarzyszy mu w wyścigach jako "pomoc" i opiaka nad motorhome`m. Tak wyczytałem w tym wywiadzie. A jaka jest prawda, nikt nie wie. Nawet jak Rossi jest pedziem, do tak naprawdę nie jest to ważne. jest najlepszym kierowcą i tyle. A może poprostu nie ma czasu na dziewczyny - treningi, zawody, wyjazdy itp. Ostatnio śmigałem R6 z numerem 46 i jakoś nie czułem dyskomfortu 8) , tylko cieszyłem się, że mam pod dupą maszynę z grafiką zaprojektowaną przez mistrza świata. Pozdro, Pawel Nie pamiętam żadnego wywiadu z Rossim w ŚM ;-). Uccio to kumpel Vale ze młodych lat tak jak mówisz. Ogarnia dla niego wszystkie duperele - wielu zawodników ma takich gości... Colin ma Pete'a (kucharz z Londynu), a Max i Marco starszych panów - i co, też są pedały? Rossi pokazał się wczoraj na gali z pewną urodziwą brutentką z którą fotografowano go już w tym roku kilka razy... także poza torem... Koniec tematu... Ekskluzywny wywiad z Rossim w najbliższym Fast Bike Polska - dzisiaj numer poszedł do druku :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 te wlasnie zestawy kolorystyczne i motywy graficzne... sklaniaja mnie do kontynulowania przemyslen... brakuje tylko jeszcze różowego kombi :D Ekskluzywny wywiad z Rossim w najbliższym Fast Bike Polska - dzisiaj numer poszedł do druku .a w kioskach kiedy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 te wlasnie zestawy kolorystyczne i motywy graficzne... sklaniaja mnie do kontynulowania przemyslen... brakuje tylko jeszcze różowego kombi :D Ekskluzywny wywiad z Rossim w najbliższym Fast Bike Polska - dzisiaj numer poszedł do druku .a w kioskach kiedy :?: Poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 PoniedziałekTego roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 PoniedziałekTego roku?? Nie.... 2010... :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No przynajmniej prawdopodobna data. Dzięki mick. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyczmonik Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 wiecie co ja nie przepadam za vale ale ma panienke i to kur... jaka!!!!!czesto ogladam go no toze w imola .ale wole 33.(MARCO MELANDRI)to jest gosc!!!!to co on potrafi!!??za rok vale bedzie ogladl plecy33!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 no bylo by troche ciekawiej, bo teraz niewiele sie w motoGP dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyczmonik Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 niestety vale szykuje sie do f1.jeszcze rok i da noge .a melandri ma klase i nie jest tak wkurwiajacy jak vale!!!!jezdzi(vale)ok !!ale jest bbbb.bardzo arogancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 .a melandri ma klase i nie jest tak wkurwiajacy jak vale!!!!-jest jednak moim cichym faworytem...-pomimo moich zboczen desmodronicznych ;-] !!! :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Pewnie- niech sobie bedzie kim lub czym chce- zapierdziela jak nikt inny i to wszystko. I ma sportowy wydech :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Jooo,Zbiku- i nie tlumionyyyy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 ...czemu zawsze kolo niego kreci sie kedzierzawy brunecik, nie odstepuje go na krok, czasem nawet trzyma parasol na lini startu... a co powiesz, ze to ktoś z jego rodziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 to juz bylo wyjasnione - nie rodzina - ale moze i nie nazeczony :) ja mam tylko nadzieje ze w przyszlym sezonie motoGP stanie sie troche ciekawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi