Skocz do zawartości

tysiące kombinezonów spłona...

streetstorm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko pomimo napewno wlozonego duzego nakladu pracy w opracowanie malowania...- ten bialy zestaw jakos mi nie pasowal..no nie wiem.

te wlasnie zestawy kolorystyczne i motywy graficzne... sklaniaja mnie do kontynulowania przemyslen...

a we Wloclawku to chyba szyli... a juz nie szyja...

W jakimś wywiadzie, zdaje się w SM Rossi wspomina, że ma dziewczynę. Ale to tylko tyle. Koleś o którym piszecie, to jego kumpel ze szkoły, który teraz towarzyszy mu w wyścigach jako "pomoc" i opiaka nad motorhome`m. Tak wyczytałem w tym wywiadzie. A jaka jest prawda, nikt nie wie. Nawet jak Rossi jest pedziem, do tak naprawdę nie jest to ważne. jest najlepszym kierowcą i tyle. A może poprostu nie ma czasu na dziewczyny - treningi, zawody, wyjazdy itp. Ostatnio śmigałem R6 z numerem 46 i jakoś nie czułem dyskomfortu  8) , tylko cieszyłem się, że mam pod dupą maszynę z grafiką zaprojektowaną przez mistrza świata.

Pozdro, Pawel

Nie pamiętam żadnego wywiadu z Rossim w ŚM ;-).

Uccio to kumpel Vale ze młodych lat tak jak mówisz. Ogarnia dla niego wszystkie duperele - wielu zawodników ma takich gości... Colin ma Pete'a (kucharz z Londynu), a Max i Marco starszych panów - i co, też są pedały?

Rossi pokazał się wczoraj na gali z pewną urodziwą brutentką z którą fotografowano go już w tym roku kilka razy... także poza torem...

Koniec tematu...

Ekskluzywny wywiad z Rossim w najbliższym Fast Bike Polska - dzisiaj numer poszedł do druku :-).

te wlasnie zestawy kolorystyczne i motywy graficzne... sklaniaja mnie do kontynulowania przemyslen...

brakuje tylko jeszcze różowego kombi :D

Ekskluzywny wywiad z Rossim w najbliższym Fast Bike Polska - dzisiaj numer poszedł do druku .

a w kioskach kiedy :?:

brakuje tylko jeszcze różowego kombi :D

Ekskluzywny wywiad z Rossim w najbliższym Fast Bike Polska - dzisiaj numer poszedł do druku .

a w kioskach kiedy :?:

Poniedziałek