cabaniero Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 A ja tak zastanawiam sie nad Triumphem Tigerem... w Anglii sporo tego jezdzi... w POlsce spisywalby sie pownie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 a tak przy okazji jest nawet ładny sprint do wziecia. dokladnie furka jest po dzwonie ale nie wielkim a i cena mysle ze do wytargowania. rok 99. jak by ktos chciał moge wziac od goscia namiar. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A ja tak zastanawiam sie nad Triumphem Tigerem... w Anglii sporo tego jezdzi... w POlsce spisywalby sie pownie jeszcze lepiejO o mnie też ten sprzęt chodzi po głowie. Ktoś ma jakieś doświadczenia z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 a mi się podoba thunderbird... ewentualnie t-100 bonneville. Gdybym trafił to chyba bulldog poszedłby w swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Staszek,czy Ty masz pomarańczowego Bulldoga i w towarzystwie DragStara byłeś odsstatnio na Podlasiu?Spotkałem taką ekipę z Wybrzeża w Supraślu (Czarny Triple) pozdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 takie pytanko mam. Czy ktos dysponuje moze nakładką na tylne siedzenie do tripla czy daytony?szukam na wzór bo chce sobie zrobic takie cosik. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 cześć, nie, mój jest czarny (na razie). A Podlasie mam w planach, bo na moto byłem tam tylko raz w zyciu - okolice sokółki, białegostoku. A marzy mi się zobaczyć nadbużanskie łąki...Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Czy ktos dysponuje moze nakładką na tylne siedzenie do tripla czy daytony?szukam na wzór bo chce sobie zrobic takie cosik. hej' date='właśnie też takowego dobra poszukuję. Przeglądam w tym celu ebay.de. Jest tego trochę, ceny wahają się od 51 EUR do 110 EUR (mam dane odnośnie około 7-8 sprzedanych już sztuk). Do tego dochodzi 30 PLN na przelew zagraniczny, poza tym koszt przesyłki z Niemiec, to 17 EUR (jakieś 75 PLN) ... czyli zabawa kosztuje od ok. 300 PLN do ok. 550 PLN. Czaję się, pewnie będę atakował (kilka dupereli już kupiłem na ebayu. Wada jest taka, że trzeba sprechen auf Deutsch ... bo Helmuty polskiego się nie chcą uczyć ;-)A i pamiętaj - interesuje Cię tylko nakładka od modeli między 1997 a 2001 ;-) później trypel i tonka miały już dzieloną brzydką dupę :) cześć, nie, mój jest czarny (na razie). A Podlasie mam w planach, bo na moto byłem tam tylko raz w zyciu - okolice sokółki, białegostoku. A marzy mi się zobaczyć nadbużanskie łąki... Staszek. zapraszam, daj znać jak będziesz jechał :() POzdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 tak jest, najlepszy sposob to zakupy na ebay.demam mozliwosc kupowania tam przez znajomych ktorzy tam siedzą i w momencie przyjazdu ich do polski przywoza mi to i owo. jedyny problem to to ze kaske chcą najlepiej na konto w niemczech (będą teraz jakos w pazdzierniku). gdybys byl zainteresowany moge pomoc. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Do tego dochodzi 30 PLN na przelew zagraniczny Jacek, w jakim banku robisz przelewy do reichu? ja jak pytałem w BZ WBK to mało się nie przewróciłem jak usłyszałem koszt takiej operacji (coś ponad 30 EUR), więc na chwilę obecną przelewy załatwia mi ktoś kto mieszka w Niemczech. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 w moim :)pracuję w Raiffeisen Bank'u. Przelew dla os. fizycznej (zgaranicny) kosztuje 30 PLN. POzdrawiam,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 no wlasnie tez ogoladałem na ebayu ale w sumie z przelewami itd wychodzi nieiwiele taniej niz orginal (600zł) no chyba ze faktycznie trafi sie na ładnąsztuke za 50E np. [ Dopisane: 04-10-2005, 08:12 ]dzieki marlex za przesłanie manuala. Wlasnie dostałem. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 witam ja wlasnie przedwczoraj stalem sie posiadaczem daytony 955i,z 2001 roku,ale odobieram ja dopiero w poniedzialek.nie jestem za specjalnym milosnikiem szybkiej jazdy ale myslalem ze jak mi sieona spodoba to ja sobie zostawie :) mozecie mi cos powiedziec o tym roszniku?jakies dane techniczne czy juz byly na wtrysku w tym roku czym sie rozni od nowej daytony i takie tam,wszedzie gdzie szukam to tylko nowa jest,a i jeszcze moze ktos sie orietuje jakie ceny daytony sa w polsce?ja kupilem w angli za 1560 funtow,ma troszke polamana czache i nie ma szyby poza tym wszystko oki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 no to gratualcje.2001 to chyba juz w tej nowej budzie. generalnie to niezły wypierdalacz.cos kolo 150 kucy ma i nie całe 200kg. Mam do niego manuala. jak chesz to ci przesle. zapodaj na gg 3321932 to sie jakos zgadamy Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Cześć,Daytona jest na wtrysku co najmniej od 1997, od modelu 595. Wszystkie późniejsze także są już zasilane wtryskiem,Jeżeli jest to model w nowej budzie (dwustronny wahacz, dwupoziomowe dzielone siedzenie), to ma 147KM (katalogowo), jeśli jest to jeszcze poprzednik (czyli z dwoma jajowatymi reflektorami, z siedzeniem niby-jednoczęściowym), to ma 130KM ... i wymiata i tak :)) Ciekawe, czy Ci się spodoba. Trzycylindrówka śmiga zupełnie inaczej, niż czwórki. A cena? Myślę, że korzystna, chociaz ze sprzedażą Triumpha w Polsce są duże kłopoty. Ja zakładam, że jak zamarzę o czymś innym ... to Trypla wstawię obok Urala do "rezerwy"... Pozdro BART! Ja chcę serwisówkę!!!! masz też do modeli 97-00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi