tm85 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 No jasne, kup okulary szlifierskie :| :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Czytalem na poprzednich stronach tego topicu ze narciarskie beda pasowac. Narciarskie mysle ze beda dobre, zeby tylko nie parowaly no i zebym taki wymiar dobral zeby dopasowac do kasku. No a cena jest duzo nizzsza niz typowe google do enduro. Wiec chyba tym sposobem zaoszczedze co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 oszczedza sie wtedy gdy zbiera sie na cos pieniadze, a Ty pieniadze powinienes zbierac wlasnie na osprzet. przeczytaj to pare razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja latałem cały sezon w goglach na narty. Nie zaparowały mi ani razu.Niestety... dostałem kamieniem i szybka poszła sie kochać :) Będe musiał sobie sprawić jakieś inne :buttrock: Tym razem kupie motocyklowe i będe w nich jeździł na nartach :buttrock: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 oszczedza sie wtedy gdy zbiera sie na cos pieniadze' date=' a Ty pieniadze powinienes zbierac wlasnie na osprzet. [/quote'] To raz, a dwa zawsze pamiętaj o fałszywych oszczędnościach - tu coś okazyjnie kupisz, niby że będzie pasować, że będzie OK, że dobrze w terenie się sprawdzi. A tu... dupa. I trzeba kolejną rzecz kupować, i problem ze starą, etc.Wybierz to co chcesz i musisz kupić, oceń koszty i dąż do zdobycia tego.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 witam, nie mam zbyt dużych środków na kask(bo nie jeżdze dużo).NO i myśle kupic jakąś używkę bo na nowy to nie nazbieram chyba nigdy. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78660919 Czy ten kask jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 oj jest dobry napewno :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 teraz ja mam zapytanie - czy na rynek polski sa dostepne kaski malowane na wzor "moro" (wojskowe packi)?Pamietam, ze kiedys widzialem reklame w Motocyklu, ale niestety nie moge odnalezc, do tego preferuje sprawdzona firme, a tamta chyba nie byla wyzszych lotow. agv, cabergi, airohy juz sprawdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78660919 Czy ten kask jest dobry? Bardzo dobry, ten model był kupiony przez KTM jako fabryczny kask. Kowal z Sokoła zrobił w nim 2 sezony. Jest bardzo zadowolony.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czytalem na poprzednich stronach tego topicu ze narciarskie beda pasowac. Narciarskie mysle ze beda dobre, zeby tylko nie parowaly no i zebym taki wymiar dobral zeby dopasowac do kasku. No a cena jest duzo nizzsza niz typowe google do enduro. Wiec chyba tym sposobem zaoszczedze co??Kup sobie najtańsze Z kota :) (scott) model 83(75zł) model 89x(90zł),albo ja masz więcej kasy to kup z lisa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Gogle scotta można spokojnie dostac taniej.Np u mnie po 60zł teraz.Tak więc moim zdaniem nie ma co kombinować.Wyjdzie Ci to tylko na gorsze takie pseudo oszczędzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77883017 -> tak z ciekawości, co to jest za kask? Pierwszy raz spotykam się z tą firmą? Dobre to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 To jest to samo co MAX 606. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=79898892 tutaj mam taka licytacje,oplaca sie brac ten kask-do lajtowego latania na DT? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 To jest to samo co MAX 606.I w dodatku kosztuje 240zl :buttrock: :crossy: w ag mocie max 606 kosztuje 125zl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi