Skocz do zawartości

Kaski i gogle enduro/cross...

Rekomendowane odpowiedzi

Czytalem na poprzednich stronach tego topicu ze narciarskie beda pasowac. Narciarskie mysle ze beda dobre, zeby tylko nie parowaly no i zebym taki wymiar dobral zeby dopasowac do kasku. No a cena jest duzo nizzsza niz typowe google do enduro. Wiec chyba tym sposobem zaoszczedze co??

Ja latałem cały sezon w goglach na narty. Nie zaparowały mi ani razu.Niestety... dostałem kamieniem i szybka poszła sie kochać :) Będe musiał sobie sprawić jakieś inne :buttrock: Tym razem kupie motocyklowe i będe w nich jeździł na nartach :buttrock:

Pozdrawiam :buttrock:

• Administrator
oszczedza sie wtedy gdy zbiera sie na cos pieniadze' date=' a Ty pieniadze powinienes zbierac wlasnie na osprzet. [/quote']

To raz, a dwa zawsze pamiętaj o fałszywych oszczędnościach - tu coś okazyjnie kupisz, niby że będzie pasować, że będzie OK, że dobrze w terenie się sprawdzi. A tu... dupa. I trzeba kolejną rzecz kupować, i problem ze starą, etc.

Wybierz to co chcesz i musisz kupić, oceń koszty i dąż do zdobycia tego.

pzdr

teraz ja mam zapytanie -

czy na rynek polski sa dostepne kaski malowane na wzor "moro" (wojskowe packi)?

Pamietam, ze kiedys widzialem reklame w Motocyklu, ale niestety nie moge odnalezc, do tego preferuje sprawdzona firme, a tamta chyba nie byla wyzszych lotow.

agv, cabergi, airohy juz sprawdzilem

• Administrator

Bardzo dobry, ten model był kupiony przez KTM jako fabryczny kask. Kowal z Sokoła zrobił w nim 2 sezony. Jest bardzo zadowolony.

pzdr

Czytalem na poprzednich stronach tego topicu ze narciarskie beda pasowac. Narciarskie mysle ze beda dobre, zeby tylko nie parowaly no i zebym taki wymiar dobral zeby dopasowac do kasku. No a cena jest duzo nizzsza niz typowe google do enduro. Wiec chyba tym sposobem zaoszczedze co??

Kup sobie najtańsze Z kota :) (scott) model 83(75zł) model 89x(90zł),albo ja masz więcej kasy to kup z lisa :buttrock:

• 2 tygodnie później...